Tko kaže da se ne može nabaviti? Ako imaš ADSL sigurno ga već danas možeš navečer pogledati... Mada, osobno to ne bih radio, već ga pričekao u kinima ili na DVD-u... Divx-e skidam u pravilu ako neki film se ne da nabaviti kod nas...
Znaci Day Watch na neki normalan nacin se nemre jos nabavit?? kme![]()
@Frishki
Pa u pravilu sam i ja ocekival vise od filma, svi su govorili kak je mrak, ocekival sam vise zla, posto bi film trebal biti mracan, nekak mi je sve to prenjezno bilo.
A sad prica je vise manje orginalna.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Tko kaže da se ne može nabaviti? Ako imaš ADSL sigurno ga već danas možeš navečer pogledati... Mada, osobno to ne bih radio, već ga pričekao u kinima ili na DVD-u... Divx-e skidam u pravilu ako neki film se ne da nabaviti kod nas...
True!, al ko ce cekatIzvorno postao frish-KI
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Final Destination 3 5/10
premalo napetosti, previše prikazivanja "iznutrica" u krupnom planu, u odnosu na prvi dio
Ultraviolet - high-tech điđebaje i perverzije (lošija verzija filma Aeon Flux) - 5/10
. - Mila Jovovich - 9/10 (bilo bi 10/10 da ima stalno crnu boju kose)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao fliponja
Fiksacija na Yugo?![]()
How about Torrent?Izvorno postao fliponja
The Fast and The Furious : Tokyo Drift 6/10
Ocekivao sam vise od ovog filma
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest 9/10.
Film mi je super samo je u divixu i loše je snimljen (lik stalno pokriva kameru)
inače je sve super kao i prvi nastavak.
http://img478.imageshack.us/img478/9851/poster12ci1.jpg
Zadnji uredio ..::Crocky::.. : 20-07-2006 u 22:21
District B13 8/10
Dobra prica, solidni efekti, ipak je moglo biti nesto vise. Jednostavno ne ostavlja nekakav dojam.
FNF: Tokyo Drift
7/10 - ocekivao sam vise...soundtrack stvarno izvlaci film kao i glavna glumica,prelijepa je![]()
"Stvor" (The Thing) - Carpenter u jednom od svojih klasika. Priznajem, tek sam sada pogledao film i ima onaj alienovski štih na par mjesta... Tek kad vidim takve filmove jasno mi je zašto više volim vidjeti te majstorski napravljene lutke i maske, a ne današnje računalno generirane...
8.5/10
"Slagalica strave 2" (Saw 2) - originalni film je bio.... pa, prilično originalan. Ovo sve dalje jest štanceraj i pokušaji da se bude što originalniji u načinu na koji likovi, za koje te uopće nije briga, poginu ili bivaju mučeni... Treći dio mi smrdi na "Hostel"...
5.5/10
sad odigraj igruIzvorno postao frish-KI
edit: krivi quote![]()
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 24-07-2006 u 00:03
Jesi to mene malo krivo kvotao ili je ono tvoja ocjena filma?Izvorno postao V3rt!g(o)
Stvor je po meni jedan od najbojih horrora, ja bi mu dal ocjenu 10/10
@Vertigo
Tu igru ne igram sem ak neam arsenal oruzja na raspoloaganju veci neg kaj je imal Rambo u sva 3 nastavka![]()
Mi nismo andjeli 2
ocjena: 7/10
film ima neki cudan stih. mjesaju se komedija,akcija,fantastika,romantika i drugi.
dajem ovu ocjenu zato sto je film zanimljiv na svoj nacin.
pogledo nove pirate 10/10 nakon mjesec i pol čekanja
a za one koje zanima movi pirati su
Pirates of the Carrebean At Worls`s End- i isklizno im je scenarij može se nać an netu
Zadnji uredio OuttaControl : 01-08-2006 u 01:10
Donie Darko 8/10
Seriously messt up film, ima dobrih stvati ke te potaknu na razmisljanje, odlicna mjuza pashe uz atmosferu
Moram priznat da sam negdi na 3/4 filma prokljuvio kaj ce se dogodit, te sam mozda malo razocaran krajem
Enivej za sve koji nemaju zivce za dubokomni shit nek ne gledaju ovaj film![]()
King Kong - tu je sve jasno, film mi je ok, ali previse razvucen za moj ukus (7/10)
Aeon Flux - volim filmove koji prikazuju viziju režima u buducnosti, a sadrze i dosta fajtova, pa sam i u ovom uzivao unatoc nekim manama (6/10)
Zadnji uredio Bee : 01-08-2006 u 08:54
Meni baš i nije nešto film. Kraj me raživcirao totalno, mrzim kada ostave priču u stilu "to be continued..."Izvorno postao Hacker
Izvorno postao gog
hvala na spoileru![]()
Moj zadnji:
"Derailed"
Jennifer Aniston, Clive Owen, Vincent Cassel.
Meni preheben vigilante filmU biti mislio sam da je smeće pa me oduševilo što nije.
Ocjena: 7/10
E, da li je tko gledao "Grimizne rijeke 2"? ("Riviéres pourpres II - les anges de l´apocalypse") sa J.Renom?
nisam ni znal da to ima...ugl, prvi dio je izvrstanIzvorno postao ::wrangler::
Ma nije spoiler i nije da priča nema svoj kraj (ima), no sama zadnja scena je u tom stilu, to ne volim - draže mi je kada je čitav film jedna zaokružena cjelina, sa početkom, sredinom i "pravim" krajem.Izvorno postao ::wrangler::
da ni ja to nevolim trebali su spojit oba filma samo stavit na dva dvd-a samo onda bi bio predug/ala titanic/
Bookmarks