evo par riječi za prve dojmove,
Slide se otvara lagano bez nekih velikih napora ( za usporedbu na N6280 se teže otvara). Tonovi su glasni poprilično,tako da će te ih sigurno čuti. Zvuk je kvalitetan, a i sugovornika čujete vrlo dobro i glasnoća je zadovoljavajuća ( ne morate staviti "prst u uho" da bi čuli onog s kim razgovarate). Kao što je rekao
black_hrcak mp3 može za ton poruke
. Tonove možete birati iz izbornika za podešavanje zvukova ili direktno iz izbornika gdje ste spremili glazbu- bilo na mem.telefona ili na karticu.
Kad je mob u stand by-u pritiskom na tipkuza pojačavanje zvuka sa lijeve strane pojavi vam se sat na displeju ( za one koji ne vole nositi sat, a ne moraju dizat mob iz stand by-a). Ima T9 Hrvatski, pa ko voli može se poslužit. budilica je zanimljiva, uz odabir vremena alarma nudi još vrijeme ponavljanja, odabir tona, teksta , slike, i meni najdraže kad sve podesite, na displeju vam u donjem lijevom kutu stoji ikona alarma i pokazuje u koliko je sati odabran alarm. Postoji opcija "čarobne riječi" gdje možete snimiti glasovnu naredbu i dodijeliti joj funkciju- npr. javljanje na poziv,odbijanje poziva itd...kontaktima u imeniku može dodavati hrpu stvari -od custom ringtona, slike,svjetlosnog efekta, glasovne naredbe... Zanimljivo je što možete napravit backup kontakata na memory card , te ih možete po potrebi vratit natrag ( ako pohranjujete kontakte na memoriju telefona i on vam završi u servisu-ovo je jako dobra stvar)
Ima i onu famoznu temu kao iz PSP-a (možete vidjeti video na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=jrhGWw5lIbw)
Uređaj dolazi sa standardno punjačem , originalnim kabelom za spajanje na komp, CD sa SE PC Suite, Disc2phone za prenos i obradu glazbe sa kompa na mob, adobe photoshop album starter edition 3.0 , slušalice HPM-62. Memory kartice nema , no M2 kupite 512 mb ili 1gb za 180-250 kn.
Sam uređaj u slobodnoj prodaji sam platio 1999 kn.
Napomena: Dojmovi su subjektivni.
.gif)
Bookmarks