ova najveća treba bit nula a ona ujedno ima i rupu na sebi da olakša lotanje a ova plava i zelena jesu ove druge dvije sa strane ( svaku posebno zalemiš ) e a otkud ti taj s 4 pina da ima žice orginal izvučene vani
ova najveća treba bit nula a ona ujedno ima i rupu na sebi da olakša lotanje a ova plava i zelena jesu ove druge dvije sa strane ( svaku posebno zalemiš ) e a otkud ti taj s 4 pina da ima žice orginal izvučene vani
|\/|0T0r0La
očeš kupit te slušalice za 100kn da se ne mučiš toliko????
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
nemoguće da je stereo na banana izlazu!
|\/|0T0r0La
A recimo ako uzmemo zvucnike(od PC sa 3,5mm ulazom)i sa converterom ga sopijimo u 2.5mm za mob,oce funkcionirat??
Pozdrav svima,
Imam Motorolu v360v i sada sam kupio slusalice"Stereo MP3/MP4 EARPHONE" stavim ih u svoj mobitel i mogu slusati samo na jednoj a an drugoj ne???? moze li mi tko objasniti zasto je to tako i ako se moze napraviti da radi na obadvje???? I(ste te sam stavio i u nokiu i radi na obadvje...... plz help
ne, nego zato jer ne postoji STEREO na v360!![]()
i dajte moderatori malo se uključite u ovu temu i dokažite da nema sterea na v360 zato jer kad admin nekaj veli onda je to![]()
i samo da se zna pitao sam 2 servisera mobitela znači ljudi koji se bave popravcima mobitela stručno i oni kažu da nema sterea!
|\/|0T0r0La
Eto, moje imaju stereo, mozda postoji serija koja je proizvedena u kini...
pa su zaboravili staviti na njih jos jedan kontakt....
mozda ti je motorola neispravna...
mozda, mozda, mozda....
ali moje sigurno imaju stereo, ali i to je mozda greskom, mozda samo moja motorola ima stereo, a sve druge nemaju, mozda je moja neispravna, a druge su ispravne koje nemaju stereo...
povratak motoroli :)
to kaj ti imaš je dupli mono tj. rade ti obadvije slušalica ali s jednakim zvukom znači ti pustiš pjesmu u kojoj zvuk prelazi s jedne slušalice na drugu kao u filmovima kad preko tebe prođe helikopter onak zvuk prolazi s jedne strane na drugu to je stereo a na tvojim slušalicama je i na jednoj i na drugoj stalno isti zvuk nema podjele da na jednoj svira bas a na drugoj gitara itd...
|\/|0T0r0La
eee... evo ja kupio ove slusalice tvrtke Koracell
S vezicom za nošenje playera
konektori: 3.5 mm i 2.5mm
visoka kvaliteta zvuka
kabel zaštićen tekstilom
Specifikacije:
- driver unit: 15MM
- impedance: 32
- sensitivity 119DB S.P.L at 1kHZ
- frequency response: 20-20,000Hz
- max. power input: 10mW
- cord lenght: 1,2M
cijena i gdje si uzeo?
kupio sam ih u Plodinama oko 30-ak kuna!
gle nema sanse da ti te sluske daju stereo zvuk , mozes samo dobit mono na obje sluske, ali to sa original slusalicama za mp3/mp4 nema sanse jer je razliciti raspored pinova(moras lemiti), a kaj se tice tih slusalica pocinju boliti uske poslije intezivnijeg koristenja.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Zna Li Onda Netko Gdje Mogu Kupiti Slusalice Za Motorolu V360v I Da Mogu Slusati Na Obadvije Slusalice??????
Ram 3 , Ebay, neznam jeli ima u Crazyshopu, i mislim da sam procitao negdje na forumu da je bilo u nekom centru(misli da mercatone) ali nisam siguran, a mozes otic do najblizeg elektroshopa kupit banana 2.5mm muski utikac VAZNo da je cetveropolni i da ide do kraja u mob, sheme imas u ovoj temi i malo lema , lemilica i radi .
mihha trebaju ti slušalice s četiri kontakta, a ne tri kako ti imaš.
Sve to stoji, i tvoje objašnjenje stereo i mono zvuka, i ja to dobro znam....
Ali ako ja nemam stereo zvuk, kako je moguće da na jednoj pjesmi(neznam sad točno kojoj) gitara se čuje u samo lijevoj slušalici, a ostalo u desnoj, mislim stvarno, pa nismo mi ostali koji tvrdimo tak glupi da ne razlikujemo mono/stereo.
A opet, ako i je mono ali NIJE, koga vraga paše u utor od motorole V360 konektor od 4 kontakta, to stvarno ne kužim. Onda bi napravili za tri kontaka i pa slušaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala ti alex1
sory krivi post.
Bookmarks