slušalice su odlične,samo kaj dođu cca 200 kn
Zanima me kakva je reprodukcija mp3-ica preko originalnih stereo slušalica za tu motorolu. Koristio sam normalne sony slušalica sa converterom za mobitel 2.5mm i bass je bio slab pa me zanima jel sa originalnim slušalicama zvuk kvalutetniji i potpuniji u segmentima bassa?
slušalice su odlične,samo kaj dođu cca 200 kn
Znaci li to da je zvuk u rangu ostalih samostalnih mp3 playera? I da li je bas kvalitetan i jak?
je,je,pa probaš tam prije...+pogledaj po stranim forumima,ima puno takvih tema
a gdje ih ima kupit, slušalice naravno?Izvorno postao smogovac
Izvorno postao jay
vjerovatno u RAM3
Ajd hvala vam na pomoci. Ipak je 200 kuna dosta za slušalice pa barem onda moraju biti kvalitetne. Zvao sam tipa u Ram3 i kaze da ih ima u Splitu na skladištu pa ih mora povući iz Splita!
hmmm, zasto meni onda fali bas? Imam MPx220 i dobio sam origigi motoroline slusalice, one sa cudnim vrskovima sa kojima izgledas ko frankenstein.
usput, nadovezao bih se na post http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=148097#post148097 gdje govorim o ispadanju slusalica iz uha...i mislio sam kako mi one od K700i ne pasu, a u biti te od K700i su predobre kao i kvalitet zvuka (bas je presavrsen). I ove motoroline tek ispadaju iz uha sto sam se uvjerio citajuci neke reviewe na netu.
Jel ima netko kvalitetan adapter da ga je kupio bilo u hr ili dalje i da ga ne mora izvaciti 2mm da bi dobio stereo zvuk. Jer onda bih kupio taj adapter i neke dobre stereo slusalice (neka preporuka?)
p.s. pozdrav svim ferengijima![]()
ja koristim slušalice od LG-a!!svira ko ludo radi kao handsfree!!
@Rašo100
Kakve LG slusalice? Imas kakav link? Moras li izvuci malo na spoju da dobijes stereo?
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
nemoraš izvući normalno ih staviš i to je to!!nemaš dvije slušalice nego jednu!!!ja sam probao u hami i te su svirale.cjena 45 kn
jel taj RAM3 negdje u zagrebu?Izvorno postao Inovator
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
Martićeva 14a
i
Slavonska avenija 19
www.ram3.hr
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
e zahvljujem!!
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
Bookmarks