lucka1pink
Probaj sve maknut pa reinstalirat. Ako ne upali imaš mogućnost blt.po meni je blt. puno bolje rješenje a košta oko 100 kun.
T-Mobile radi svoje menije ali poanta je ta da se to radi u njemackoj tako da je samo FW postavljen sa nasim jezikom i oznaka izmjenjena tu i tamo par kodova dodano kao funkcija za wap i to je to....
TFS je kompletno modificiran sa T-Mobile strane ostalo drzi Samsung jer tu nesmije niko osim ovlastene tvrtke sta radit po Firmwareu samo je TFS dozvoljeno mjenjat po svojoj zelji....![]()
lucka1pink
Probaj sve maknut pa reinstalirat. Ako ne upali imaš mogućnost blt.po meni je blt. puno bolje rješenje a košta oko 100 kun.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
Pitanje glasi ovako: na kojoj frekvi radi Vaš D900?
'
Sve sam reinstalirala, čak mislim da i je u tome problem! Naime, da li se može Samsung PC Studio 3.0 2x instalirat? očekujem odgovor! Možda da ipak pokušam sa bluetooth-om, 100kn nije puno za dat al ak sam dobila već ovaj cd, za samsung PC studio, onda bi ga voljela iskoristit, a ne sad tu tražit po trgovinama priključke!!!![]()
.... A najviše bi voljela znati u čemu je problem...mom kompu, usb priključku ili mobu?? pozzz
I možeš pojasnit: ¨frekvi?¨
lucka1pink
toplo, vruće ili kak oćeš ti preporučam blt. , jer sam poprilično siguran da mi je taj kablić shebo bat na D600.
I možeš pojasnit: ¨frekvi?¨
meni, postavke, 6, 7. kad to stisneš na čemu je označena crvena točka.
Ekipa, pomagajte... možd sam smotana, ali... zašto negdje piše da d900 ima 3.0 mpx kameru, negdje 3.15, a negdje 3.2 mpx kameru?nove serije, ili...
nije to do novih serija.. sve su iste kamere, samo neki vjerojatno ''zaokružuju'' brojeve.. mislim da ti je tu najtočnije da je 3.15 mpx, ali što ti je tu toliko važno?
ma nije važno, ali zanimalo me zato što svugdje piše drukčije...
Ne znam jesam li na pravom mjestu, ali kupio sam D900i, na crno, i sve je u najboljem redu osim memorije. Javlja mi da imam ukupno nekih 10-11Mb memorije... a sve san izbrisa s njega...
U cemu je problem?
Pogledaj koliko sadrzaja imas u medijima i koliko imas u Java World!
Moguce da imas dosta java igrica instalirano i par MP3 fajlova. Ako ti je sve prazno onda stvarno ne stima sa FW.
PS:
Sama Java memorija je 4.3MB ostatak je na SMS,VIDEO,PHOTOS,SOUND.
Koji Firmware imas mozes saznati putem koda *#1234#
Izbrisa san sve java igrice, imam 300Kb slika, nema mp3 pjesama, nema videozapisa... Stvarno prazno sve, ali 10Mb slobodno... ona crtica je pri pocetku i nema sve skupa vise od 11Mb memorije
KAd upisem taj kod dobijem ovo:
D900iXFGE2
Probaj ugasiti mob (ako već nisi)
Napraviti master reset
Kako napravit master reset? Nije to vracanje na tvornicke postavke?
Možda je stvar do softvera, ne znam gdje bi drugdje bio problem...meni na D900i piše da imam slobodno oko 69mb, a isto nemam nekih sadržaja na njemu (jednu fotku i dve pjesme)...
Bom Chicka WahWah
Pa sve ukupna memorija je 70MB![]()
Ima li jos tko taj Firmware D900iXFGE2 i trebam li pokusat s novijim? Moze li me tko malo uputit?![]()
Pozdrav!
Prije cca 15 dana kupio sam novi D 900i u T-mobile!
Od prvog dana, a sada sve jače sa ljeve strane moba, kada pritisnem tipku "meni" čuje se neugodno "škripanje"!?
Događa li se isto i vama i ima li tome ljeka?
frend isto ima iz tmobilea i isto se na lijeovj str čuje... meni to čudno ko da su svi mobovi iz primjerice tmobile druge kvalitete....
...manje je više...
Pa čuj, svi mobovi iz T-Mobile ponude moraju proći i ono "štancanje" logoa, pa vjerojatno dođe do nekakvih pomicanja.
Ej, Gukic, ma ne brini za to škripanje. Moraš čuti kako Nokia E70 škripi!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
riješio sam problem,prodo sam 1g i kupio 512mb,kad sam kupovao rekli su mi da d900 se baš i ne slaže sa 1g tako su mi rekli u feniksu a kartica je takems,pozz
Bookmarks