Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 15 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 373

Tema: Web´n´walk

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    7.698
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.698, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 25,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    huh, sada opet neznam šta bi bilo bolje da uzmem.
    Imam nokiu 6230
    Imam kabel DKU 5 još od stare nokie, ali mi taj kabel ne radi na ovoj.
    Našao sam na netu da za nju treba DKU 2 koji kosta nekih 170 kuna.
    A prije sam imao bluetooth stick ali sam ga prodao jer je bio neki totalno sheban.
    Stvarno neznm šta da uzmem, a davati po 150 kuna za jedno pa onda za drugo mi je previše.
    Jel ima još netko ko koristi web 'n' walk preko moba na laptop?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    QTEK9100,Vario2
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali problem je što ja neznam koliko sam potrošio. Potrosio sam 1gb po njihovoj poruci 15.6. ujutro, a od tada 2 dana je mob cijeli dan bio spojen na PC i surfao sam preko PC-a, mislim da sam cak i streamao na winampu glazbu,ali nisam siguran da li je to bilo taj dan ili dan prije. Ali opet neznam kako sam uspio 700mb navuci, mozda i jesam.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
    Pa baš super ako dođem na red. Imam povjerenja u T-Mobile-ov sustav i ako je greška do njih samo mogu profitirati i još će mi otpisati naknadu ili sl. Vjeruj mi koristim dosta njihovih usluga i do sad nisam imao nikakvih problema a na preplati sam već 5 god.
    Imas povjerenja u njihov sustav? Pogotovo ovaj za prijenos podataka gdje na racunima I specifikacijama jos uvijek mjere GPRS promet u minutama. Barem je na specifikaciji tako pod trajnje. I sad nema veze sto se to u stvarnosti mjeri bajtima, ali to "trajanje" bas uliva povjerenje
    OK, zelim ti srecu I zadovoljstvo I da ti se nikad ne dogodi ono sto se meni dogodilo.

@shamanix To jesu li prekoracili limit ili ne je sad potpuno irelevantno, jer su I meni 25.04 poslali poruku da mi potrosnja iskace iz tarifnog paketài da sam prekoracio limit, sto je bilo u sukobu sa zdravim razumom, jer imam log u kojem je bilo potroseno nekih 200 mb. I ja sam ih zzao I rekli su mi da ne brinem itd. Kd je u 5. mjesecu dosao racun imao sam sta vidjeti. Umjesto 172,5 kn koliko je dolazilo inace, doslo je 1053,00 kune. Dan nakon sto je stigao racun oni me iskljuce, jer mi je racun "odskakao od prosjeka mojih racuna" a ostatak price sam vec naveo prije.

@doggy instaliraj si DU meter na komp I prati potrosnju. Logove cuvaj, jer ce ti jedino oni biti moguci dokaz u eventualnom sporu.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE P910
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas napokon odem do T-trgovine. Bio sam i prije 2 tjedna raspitivao se malo.

Sad mi kaze da Tarifu 60 mogu uzet na najmanje godinu dana, a prosli put sam pitao jel moze na 2 mjeseca, kaze da - isti ti ljudi (ali ne iskljucujem da sam je krivo skuzio).
    Jel mogu uzet na npr 2 ili 3 mjeseca tarifu 60?
    Evo sto su mi na mail poslali
    Pretplatnički ugovor nije potrebno potpisivati s ugovornom obvezom od 12 ili 24 mjeseca ukoliko to ne želite, a za korištenje opcije web`n`walk možete odabrati bilo koji tarifni paket, uključujući i Flex 60.
    Onda mi kaze da za tu tarifu trebam otic u Vinkovce u T-centar. A na mail mi poslali da mogu i u Zupanji i dali i adresu.
    Jel se taj ugovor moze potpisat samo u T-centru?

Evo malo zanimljivosti za kraj:
    Tip kaze da ce mi brzina bit 10kb. Ja mu kazem da vec godinu i 8 mjeseci imam iskustva s Vipovim VMCom. Ali on i dalje tvrdi svoje. Ajd bar je htio pomoc...
    Kazu da za w'n'w moram isto otic u Vinkovce. A ovdje (a slicno mi je poslano i na mail od T-mobilea) kazu da se samo SMS posalje.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neznam za vinkovce, ali ti možeš uzet flex 60 na manje od godinu dana, pogledaj cjenike, to ti je pod ''bez obaveznog trajanja'' ali ti tako mobitel košta dosta skuplje..

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako ti je rečeno da trebaš uzeti neki uređaj na godinu dana, to je onda uz navedenu cijenu. uvjeti i cijene su promjenjivi.
    a što se tiče prodajnih mjesta, u županji je standard partner. dakle, tamo MORAŠ moći potpisati ugovor. ako ti kaže da ne možeš, nazovi szk i pitaj njih, dok si u radnji.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možeš u bilo kojoj vukoje*ini u Hrvatskoj napraviti prijelaz sa simpe na preplatu i kupit mobitel bez da ideš u prodajno mjesto. T-Mobile ti ga pošalje, a ti njima potpisan ugovor. Sve ide preko SZK i pošte.
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    7.698
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh.
    eto, ja neki dan uzeo web'n'walk XL.
    Kupio data kabel za nokiu i pospojio to sve i radi.
    Nije neka brzina, nekih 120kb/s downloada.slabo, al za to što trebam nekako bude.
    Samo moram pogledati di se može provjeriti na netu koliko sam potrošio da znam u svakom momentu..valjda ima negdje.
    Hvala svima na pomoći...

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bibek Pregledaj post
    Heh.
    eto, ja neki dan uzeo web'n'walk XL.
    Kupio data kabel za nokiu i pospojio to sve i radi.
    Nije neka brzina, nekih 120kb/s downloada.slabo, al za to što trebam nekako bude.
    Samo moram pogledati di se može provjeriti na netu koliko sam potrošio da znam u svakom momentu..valjda ima negdje.
    Hvala svima na pomoći...
    Jel se mora za wnw imati i govorna pretplata, tj da li moram imati obje ili samo podatkovnu?

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    kako ne kuzis da niko od nas nije prekoracio? To se dogodilo u njihovom sustavu.
    Mislim da sam prekoracio, brojac nisam koristio sam ovaj mjesec koristio oko 10 uredaja pa je tesko sve to regulirati i vjerujem da sam prekoracio, no poanta je u tome da su mi oni javili to 4 dana kasnije, nakon sto sam ih izricito pitao kako mogu pratiti promet!

Sreca u nesreci je sto je tih dana bio Rokaj fest na kojem sam provodio vecinu vremena pa sam trosio samo preko smartphonea promet, nekih 200 mb manje nego kada sam spojen na PC.

Mozda upali ona metoda sa cinkanjem vijecu za telekomunikacije i buntom od 200 papira, a na prvom pise "Kolektivna tuzba korisnika i udruge za zastitu potrosaca protiv T-Mobilea"
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Mislim da sam prekoracio, brojac nisam koristio sam ovaj mjesec koristio oko 10 uredaja pa je tesko sve to regulirati i vjerujem da sam prekoracio, no poanta je u tome da su mi oni javili to 4 dana kasnije, nakon sto sam ih izricito pitao kako mogu pratiti promet!

Sreca u nesreci je sto je tih dana bio Rokaj fest na kojem sam provodio vecinu vremena pa sam trosio samo preko smartphonea promet, nekih 200 mb manje nego kada sam spojen na PC.

Mozda upali ona metoda sa cinkanjem vijecu za telekomunikacije i buntom od 200 papira, a na prvom pise "Kolektivna tuzba korisnika i udruge za zastitu potrosaca protiv T-Mobilea"
    A jesi li čuo za Moj T-Mobile i online pregled računa? Fino otvori u excell tablici napravi filter i dobit ćeš izračun prometa.
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahaha... zašto se svi volite oslanjati na vijeće za telekomunikacije?
    vjeruj mi, ti možeš skupiti 200 papira, oni mogu 2000

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    QTEK9100,Vario2
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanima me sto se dogada ako ja nepaltim racun sada? Jer planiram neplatiti. Da li ce me samo iskopcati ili ce pokrenut nekakvu tuzbu i nekako mi to naplatiti?

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prvo će te isključiti, pa će ti račun zastarjevati, pa će ti se početi skupljati kamate, pa ćeš doći na sud, pa slijedi ovrha.

ti biraš u kojem trenutku prestaje linija

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jesi li čuo za Moj T-Mobile i online pregled računa? Fino otvori u excell tablici napravi filter i dobit ćeš izračun prometa.
    A jesi ti citao starije postove i vidio da: a) ne mogu pristupiti toj usluzi, b) u SZK su mi rekli da ta usluga - ne postoji.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    prvo će te isključiti, pa će ti račun zastarjevati, pa će ti se početi skupljati kamate, pa ćeš doći na sud, pa slijedi ovrha.

ti biraš u kojem trenutku prestaje linija
    A sta se moze desiti ako recimo netko ne placa tih 12 mjeseci pretplatu, ali mu ne stizu racuni? To se meni desilo sa vipom prije oko 5 godina, prijetili tuzbom, ja platio sve dospjele racune ali onda su prestali dolaziti....
    Da li trebam biti zabrinut?

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahaha...
    e vidiš, akd netko ne plaća zato što mu ne dolaze računi, onda se smatra da se takva osoba smatra da se može praviti glupom, pa se prema njoj tako i odnosi. tj, ne popušta se.
    ako ti primjetiš da ti neki račun nije stigao, javiš to i brzo se riješi ta poteškoća...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    A jesi ti citao starije postove i vidio da: a) ne mogu pristupiti toj usluzi, b) u SZK su mi rekli da ta usluga - ne postoji.
    E pa ja ti kažem da postoji i da ju ja koristim!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    hahahaha...
    e vidiš, akd netko ne plaća zato što mu ne dolaze računi, onda se smatra da se takva osoba smatra da se može praviti glupom, pa se prema njoj tako i odnosi. tj, ne popušta se.
    ako ti primjetiš da ti neki račun nije stigao, javiš to i brzo se riješi ta poteškoća...
    ima vec 4-5 godina od toga, tako da ne znam u cemu je stvar a i nedavno sam kupovao u vipu komplet sa osobnom, valjda su me zaboravili...
    nije moj problem sto racuni nisu stigli pa ni ne osjecam da trebam nesto placati za sto racun nisam dobio a nisam ni taj broj koristio jer su ga iskljucili...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    ima vec 4-5 godina od toga, tako da ne znam u cemu je stvar a i nedavno sam kupovao u vipu komplet sa osobnom, valjda su me zaboravili...
    nije moj problem sto racuni nisu stigli pa ni ne osjecam da trebam nesto placati za sto racun nisam dobio a nisam ni taj broj koristio jer su ga iskljucili...
    Čestitam! Da je i njih neko nasamario:-) Znam za nekoliko priča gdje je situacija bila obrnuta i gsje su to dobro naplatili uključujući i neke bogtepitajkakve troškove!

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E pa ja ti kažem da postoji i da ju ja koristim!
    Odustajem od tebe...
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čestitam! Da je i njih neko nasamario:-) Znam za nekoliko priča gdje je situacija bila obrnuta i gsje su to dobro naplatili uključujući i neke bogtepitajkakve troškove!
    hahahahaha... polako, ima još vremena

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE P910
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo danas sam i ja uzeo Flex 60 na Simpa karticu.
    Magicna rijec je bila vremenski neograniceno a ne na 2-3 mjeseca (valjda ce mi dotad gadovi dovest ADSL).
    Kaze mi tip da ce mi doci SMS za oko 20 min s potvrdom. Proslo je vise od 6h i ne dolazi ni na taj broj ni na broj za informacije (koji je 091).
    Jel ima veze sto je racun istekao (iako je kartica jos funkcionalna)?
    *100# kaze "Rezultat nepoznat" (radi se o Nokiji).

Sto kad otkazem pretplatu, onda je SIM kartica za bacit, ili?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ne otvaram novu temu, samo da navedem kao iskusni korisnik wnw-a da je kvaliteta signala (UMTS) prlilicno slabija od VIP-ove, a to moze biti presudno na HSDPA uredjajima I picamica HSDPA karticama
    Na T-mobilu mi se stalno prebacivalo na GSM, pa nazad na 3G, dok na VIPU, evo stalno je 3G. Nije mi se jos u mjesec dana prebacio na GSM. ISto tako I brzina prilicno cesto prebaci preko 1 mbps dok je na T-debilu rijetko prelazil 600 kbps.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Advantage
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Godina
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potvrdjujem, Tdebile veza mi stalno prebacuje sa 3G na EDGE i rijetko kad je brzina malo bolja cak i u centru grada, jedino sto je skupo mi ici preko Vipa

+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 15 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove