Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 15 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 176 do 200 od 373

Tema: Web´n´walk

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    Hm, malo sam zbunjen kao i ovi u SZK!
    Zvao sam za wnw i rekli su mi da moram potpisati ugovor, a za mobile internet da vrijedi samo za laptop tj za podatkovne kartice. Uostalom neda mi se zezat sa t-mobile kad u vipu su mi jasno rekli da je kod njih min. 3 mj. i to je ok, a uz to imaju u suradnji s carnetom 50 % popusta, medjutim tada je 12 mj. min. ali je jeftino pa se isplati npr uzet 128 mb za svega 45 kn + naknada za zrakarinu....
    128 mb nekima nije dovoljno za surfanje mobitelom. Na T-Mobile MORAŠ potpisati ugovor jer si preplata, no no NE MORAŠ se vezati ugovorom s obveznim trajanjem preplatničkog odnosa. Btw. tada ne dobivaš Fusion karticu/USB modem za 1 kn.
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav
    Evo posto mi istice napokon ugovor od Vodafone Mobile Connect kartice zanima me posto zelim probati nesto jeftinije, a wnw mi se cini idealno rjesenje jer trosim maje od 1GB zanima me:
    1. mogu li na laptop spojiti mobitel na kojem je aktivirana usluga wnw i da onda surfam netom preko laptopa tj. da mi mob. bude samo kao router
    2. moze li se uzeti samo sim kartica sa ukljucenom uslugom wnw i ubaciti u laptop bez koristenja mobitela

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zovem neki dan szk i pitam na koje se nacine moze saznati kolika je potrosnja wmw paketa, a zenska mi nakon pauze kaze da se saznaje SAMO tako da mi stigne poruka kada prekoracim. Iako znam da se moze i preko T-Mobile stranice imam neke probleme sa logiranjem pa sam se nadao da se moze poslati SMS na neki broj i saznait trenutno potrosnju. No ne brinite, stici ce vam poruka.

I stigla je, 4 dana prekasno, za vrijeme kojih sam potrosio 100 mb (200 mb manje nego inace u tom periodu) vise od 1 gb ukljucenog u cijenu paketa.

Sto da sad napravim, sutke platim 100 kn vise iako ce mi "poruka stici odmah" ili sto?
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znas politiku t-govneta,prvo plati pa se zali.A ak budes radio neke drastične mjere,imas arhivirane poruke i sve mos potkrjepiti s dokazima.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    QTEK9100,Vario2
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ista stvar mi se dogodila. 18.6. mi je stigla poruka da sam 15.7. potrošio 1gb i da se ostalo naplacuje. A kako je meni komp bio spojen 2 dana na internet potrosio sam preko 100mb prometa.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    7.698
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.698, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 25,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav ljudi...
    Eto, upravo sam jučer uzeo web`n`walk XL paket.
    Pošto imam laptop, puno lakše mi je surfati preko njega nego preko moje starudije nokie 6230. Zanima me koja solucija je brža,
    preko bluetootha ili data cable-a?

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Preko data kabla ti je brze..

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kabel je kabel.
    ista stvar kao i kod dsla

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko znam nije neka velika razlika. Kabel je ipak praktičniji.
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    7.698
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zahvaljujem svima...
    Danas nisam stigao da riješim to, al ću u utorak da kupim data kabel pa cu da vidim kako bude islo..

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KAbel je bolja opcija jer je veza stabilnija. BT je nuzno zlo.
    A I sto se brzine tice, BT postaje prespor, jer ne moze pratit brzine koje nudi HSDPA.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    QTEK9100,Vario2
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo provjerio sam stanje racuna i potrosio sam 500kn izvan paketa. A kako na pozive i poruke nisam potrosio vise od 100kn izvan paketa, izgleda da sam potrosio 400kn interneta u 2 dana?????????????????????????? Nemogu doci sebi.
    Jel ovo izvjesce u poruci cijena bez PDV-a ili? Jel se mogu zalit nekom ili cu morat platit ovo????

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne namjeravam platiti ovaj promet izvan paketa...

Kabel bi trebao biti bolje rjesenje, no Nokijin kabel je koma, meni se stalno gubio kontakt, cim sam ga pomaknuo sve je otislo kvragu. BT je sporiji, no ako se spajas preko EDGE-a neces vidjeti veliku razliku a ako imas dobar BT stack u laptopu ili USB sticku neces imati nikakve probleme sa BT vezom.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    QTEK9100,Vario2
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa sto ces uradit? Jesi zvao koga? Neznam sto napraviti sada.
    Evo ispis
    Mjesec / Godina : 06 / 2007
    Korištene mreže : sve;
    Pozivane zone : sve;
    Usluga : GPRS;
    Tipovi poziva : svi;

Ukupno: trajanje : 00:00; GPRS(kB): 1705945
    iznos(kn)* : 470.25;
    Zadnji uredio doggy : 24-06-2007 u 15:19

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taj iznos "izvan paketa" je bio razlog da I'm ja otkazem pretplatu. Yebavali su me dva tjedna sam bio iskljucen da bi oni na kraju priznali svoju gresku I nikom nista. Mene ko yebe.

Pitanje sta bi bilo da ja nisam svakodnevno zvao Szk I dosadjivao I'm. Morate se zalit na taj iznos.
    A ako vam "iskace iz standardne mjesecne potrosnje, budite spremni da vas naguze iskljucivanjem.....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    QTEK9100,Vario2
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa sto da onda radim?Platit cu kako god okrenem.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Advantage
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Godina
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I meni je nastala ta greska, bas gledam preko weba ali nemam pojma kome se zaliti, kod T-mobile je princip, plati pa se zali. U stvari meni su zeznuli jer su isli sa tarife s na xl a u medjuvremenu mi obracunali promet
    Zadnji uredio schoofter : 24-06-2007 u 21:15

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obojica zovite SZK. Ne dajte da vas uvjeri da morate napravit pismeni zahtjv, jer se zalbe primaju I usmenim putem. Znaci kad sve objasnite, kazite I'm da zelite da se vasa potrosnja detaljno provjeri I da zelite da se sto prije rijesi. Oni ce rec da je to tjedan dana, ali potrajace vise.
    Ni u kom slucaju nemojte platiti prije nego se spor rijesi.

I na kraju savjet, ako zelite ibjec gastritis, cir na zelucu, PTSP i tuberkulozu, otkazite jebeni wnw, jer im je sustav u banani jos od 4. mjeseca I stalno nesto nadogradjuju, al ocito zaqurac. Cuo sam ok nekih ljudi koji rade u Siemensu da im je sustav u takvoj banani da ga nece rijesit skoro I ovo ce se ponavljat. A s obzirom da je I Siemens u rasulu, barem ovaj dio u Zagrebu I Splitu sto rade za njih, ni bih se cudio da ovako stanje potraje.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svašta čovjek čuje al na osnovu toga ne možeš donositi zaključke. Meni sve funkcionira o.k.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne treba nista cuti da bi se zakljucilo da I'm je sustav u rasulu, to je samo potvrda onoga sto sam I sam znao pocen iskustvom, kako svojim tako I korisnika na forumu. To sto nisam jedini, nego hrpa ljudi na forumu a I u real life ima iste probleme dovoljno ukazuje da I'm je sustav sjeban.
    To sto ti nemas problema, ne znaci da neces imat, nije da te plasim, al mislim da ces doci na red.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    Obojica zovite SZK. Ne dajte da vas uvjeri da morate napravit pismeni zahtjv, jer se zalbe primaju I usmenim putem. Znaci kad sve objasnite, kazite I'm da zelite da se vasa potrosnja detaljno provjeri I da zelite da se sto prije rijesi. Oni ce rec da je to tjedan dana, ali potrajace vise.
    Ni u kom slucaju nemojte platiti prije nego se spor rijesi.

I na kraju savjet, ako zelite ibjec gastritis, cir na zelucu, PTSP i tuberkulozu, otkazite jebeni wnw, jer im je sustav u banani jos od 4. mjeseca I stalno nesto nadogradjuju, al ocito zaqurac. Cuo sam ok nekih ljudi koji rade u Siemensu da im je sustav u takvoj banani da ga nece rijesit skoro I ovo ce se ponavljat. A s obzirom da je I Siemens u rasulu, barem ovaj dio u Zagrebu I Splitu sto rade za njih, ni bih se cudio da ovako stanje potraje.
    Zbog takvih gluposti ja se vec 6 mjeseci ne mogu natjerati da uzmem pretplatu i zato mi je cisto ok simpina opcija 5 mb za 15 kn, uzmem si takvih 4-5 paketica i to mi je sasvim solidno za povremeno surfanje na mobu, cca pola sata-sat svaki dan, naravno bez slika. I barem ne strahujem od nekakvih ludih iznosa na racunu...

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja nikada nisam imao problema sa takvim stvarima..

Instaliram si brojach prometa i znam tocno koliko sam potrosio u bilo kojem trenutku i kontroliram si potrosnju da mi se nebi slucajno desilo da prekoracim..

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako ne kuzis da niko od nas nije prekoracio? To se dogodilo u njihovom sustavu. Imam I ja brojac I potrosio sam 200 mb u 4. mjesecu a po njihovoj racunici preko 1.7 GB

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To se i meni jednom desilo, ali mi nisu naplatili nista, samo sam jednom nazvao SZK i rekao im da im je greska u sustavu, da imam logove na brojacu koliko sam tocno potrosio, pa su mi rekli da ce provjerit i nazvali me iz SZK za dan-dva i rekli da se ne brinem oko toga da je greska kod njih i da mi nece to naplatit..

Ali ovo je drugo, ovi decki su koliko sam skuzio stvarno prekoracili limit, jer su im kasno poslali poruku iz T-Mobilea da su prekoracili limit, pa su surfali i preko tog limita..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    Ne treba nista cuti da bi se zakljucilo da I'm je sustav u rasulu, to je samo potvrda onoga sto sam I sam znao pocen iskustvom, kako svojim tako I korisnika na forumu. To sto nisam jedini, nego hrpa ljudi na forumu a I u real life ima iste probleme dovoljno ukazuje da I'm je sustav sjeban.
    To sto ti nemas problema, ne znaci da neces imat, nije da te plasim, al mislim da ces doci na red.
    Pa baš super ako dođem na red. Imam povjerenja u T-Mobile-ov sustav i ako je greška do njih samo mogu profitirati i još će mi otpisati naknadu ili sl. Vjeruj mi koristim dosta njihovih usluga i do sad nisam imao nikakvih problema a na preplati sam već 5 god.

+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 15 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove