Samobor je isto dobro pokriven, cak i okolica, tj. da budem preciznija, na Zumberackom gorju sam imala dobar signal, pricala sam bez problema i prekidanja, to me bas iznenadilo![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Navodno je "Tele2 pokrio 70 do 80% Hrvatske" (valjda se misli na stanovništvo)
http://www.poslovni.hr/46772.aspx
E to je problem, nisam pratila signal cijelo vrijeme, a isli smo s one druge strane, od Divljih voda, vozili se jedno 45 minuta po brdima i stali usred nicega na nekoj livadi, ni kuca nije bilo u blizini i frendica me nazvala i pricale smo normalno, bez prekidanja. Ali nemam pojma kak se zove taj dio i dal sam cijelim putem imala signal, a ni za Rude ne znam na zalost, ali mogu se raspitat![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Pa brijem da da, jer mi nece prebacivat sam na Vip, morala bi trazit Vipovu mrezu rucno, a nisam...
Očito da podešava sama na ručno traženje, što bi onda značilo da Žumberak vrvi signalom Tele2?? Ne znam za ovo...
Mogu samo reći da jugoistočna strana Travnog u Novom Zagrebu (gdje živim) i dalje ima nezadovoljavajući signal, jer kad uđeš u SuperKonzum, na sredini objekta Tele2 nestaje.
Isto tako, danas u Getrou na Vrbanima (doduše u dizalu) Tele2 je crko, no ne i frendov VIP........posla tu još ima ohoho!
Da, Babina Greda je mjesto u Slavoniji bio tamo i ima TELE2 signala, a za one Gaćelezi nikad čuo, možda postoji a možda i ne. Eto ko zna gdje su sva ta mjesta koja se vrte u reklami nek se jave pa da vidimo jel posotje. Neki dan vidio i Špičkovina za to mjesto sam čuo da postoji al za signal neznam.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Vukovar prilicno dobro pokriven.ima malih ispada,a li kako je u ZG-u,ovo je super.
Postoje sva ta mjesta koja spominju, samo su namjerno odabrali "egzoticna" imena
Sto se signala tice, ZG je opcenito kompliciran radi velicine i betona pa je tu najteze, a sto se tice liftova, uvijek ce neki biti bez signala. Ima jos jako puno liftova u gradu gdje ne rade VIP ili T Mobile, to sve ipak ovisi koliko je od tog nekog lifta udaljena bazna stanica i gdje je usmjerena. A Tele radi na 1800 pa se samim time i teze probiti u te "bunkere". Sva reca pa nitko ne zivi u liftu
Sto se tice Travnog, jest, jedan dio ima slabiji signal, onaj istocniji. A valjda ce doci kad-tad, donedavno je bilo koma i u Slobostini, a sad je OK.
A posla ima, pa svake godine skuzim barem 2-3 nove T Mob ili VIP bazne stanice u ZG, a te mreze postoje vec 8 tj. 10 godina.
Jedina veeelika zamjerka Tele2 je sto je Importanne jos uvijek bez signala no Cinestar i City Centar One su sad pokriveni.
I ja mislim da sva ta sela postoje da, pa nebi spominjali samo tako bezveze, a mislim da nebi onda ni izmišljali da ima signala sigurno su ta sela i pokrivena. Sve u svemu ide polako.
Zadnji uredio joky2 : 28-06-2007 u 22:14
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Pa po nekim selima imaju bolji signal od t-mobilea,pitanje je dana kad će biti bolje pokriveni o t-mobilea
evo tu u crikvenici kod mene nekad je do kraja signal nekad nema uopće,u gradu ima ali onako na polovici se drži,malo padne malo se poveća!
p.s. crikvenica je kraj rijeke!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Eto bio u Tovarniku i zaprepastio se i tamo ima TELE2 signala, stvarno me iznenađuju. Signal na otvorenom je FULL dok je u zatvorenom nešto lošiji, pa pada pa se prebaci na VIP i tako.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
primjetih da su u importane-u stavili odašiljač jer prije nije bilo signala....
Bookmarks