Nemoj pretjerivatiAko si došao na forum samo stavit oglas, i nije ti baš najbolja ideja. Stari si član, poštujem to, ali uvedena su neka nova pravila za nove igrače. Prvenstveno, ovo nije forum s ciljem oglašavanja (zato je i uvedeno to pravilo) jer za to postoje puno bolji servisi na internetu (oglasnici...).
Tvojih neznam-kolko-točno postova u zadjih par dana je i meni u palo u oko. Iskreno, neki od njih su očigledno izforsirani da dobiješ koji post više. Netko te možda uzeo za zub i reportao kao nepotreban post, dizanje mrtve teme isto tako nepotrebnim postom (pod nepotrebnim mislim: ili si ponovio već napisano, ili si komentirao gdje se nesmije (a to sam i ja vidio), ili si jednostavno napisao nešto bezveze samo da napišeš).
Ako već nabijaš postove, probaj to malo diskretnije. Ovo 20-30 postova u sat-dva vremena je preočito i moderator će ti ići provjeravat svaki tvoj post jer je očito da tu nešto smrdi. A zamisli kako je nama običnim smrtnicima kad vidimo pod novim postovima 20 podignutih tema, a u svakoj tvoj (samo primjera radi) post zadnji..

Ako si došao na forum samo stavit oglas, i nije ti baš najbolja ideja. Stari si član, poštujem to, ali uvedena su neka nova pravila za nove igrače. Prvenstveno, ovo nije forum s ciljem oglašavanja (zato je i uvedeno to pravilo) jer za to postoje puno bolji servisi na internetu (oglasnici...).

e ne može 

Bookmarks