...zbog naslova - pročitaj pravila foruma, a onda i oglasnika...
Stavim danas oglas da mjenjam v3 za neki symbian mob i maloprije pogledam, a oglasa vise nema pa molim moderatore da odgovore zasto mi je vec drugi oglas obrisan? Prvi mi je obrisan prije cca mj. dana i ok, nisasm nista rekao. No, zasto mi je ovaj sada obrisan?
...zbog naslova - pročitaj pravila foruma, a onda i oglasnika...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Podsjeti me molim te koji je naslov ono bio? Inace, mogli ste mi poslati PM i reci "E cuj, promjeni naslov ili brisemo post", a ne samo obrisati.Izvorno postao Eminem
Samo mi reci koji sam naslov stavio pa mi jos reci kako je po tvome trebao izgledati pa da drugi puta znam.
Naslov je bio "Zamjena", a moderator te nije dužan upozoravati oko stvari koje si trebao pročitati pošto ti se nalaze u obavijestima foruma...
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=2&a=6
Ok, koji bi onda bio primjeren naslov?
Ionako, ti ne možeš mijenjati naslov... I sve ti piše u obavijestima... "P: nešto" za prodaju, "K: nešto" za kupnju, "M: nešto" za zamjenu...
@gog dao si čovjeku krivi link
Ako mjenjaš mobitel za neki drugi onda recimo "M:V3" Dalje u oglasu koji si otvorio staviš ostale uvijete koje želišIzvorno postao SunBlade
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=4&a=21
Prenosim iz pravila
Novim članovima na forumu ostavljanje oglasa je ograničeno na 1 oglas u 20 dana. odgovori na ostale oglase, kao i na ponude u vlastitom oglasu su dozvoljeni bez ograničenja. Nije dozvoljeno u postojeći oglas dodavati nove oglase da bi se izbjeglo ovo ograničenje. 'Novim članovima' se smatraju oni koji imaju manje od 45 dana staža na forumu i manje od 50 postova. Ovo pravilo uvedeno je radi sprječavanja pretvaranja ovog foruma u oglasnik.
Ok, hvala....Izvorno postao Skyward
Prvi oglas je bio prije vise od mj. dana....Izvorno postao prpic
I sada naravno ne mogu staviti oglas saa isp'ravljenim naslovom jer moram cekati 480 h.
dogovori se s moderatorom oglasnika, nije fer da se mimo njegovog znanja poduzimaju bilo kakvi koraci. Koristi privatne poruke i lijepo zamoli da ti riješi problem, kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks