Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 44

Hybrid View

Banned Postignuća:
    Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Sony Xperia Z Ultra
    Operater
    Tmobile
    Bodovi
    8.839
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.839, Nivo: 22
    Bodovi: 8.839, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok to kužim i rekao sam da sam pisao gluposti da dobijem tih 50 postova, ali mi nikako ne ide u glavu tih bezbroj ograničenja, pa ****** nismo svi EINSTEINI za mobitele ima nas koji želimo pitat nešto osim samo pisat memoare itd...
    Dakle vi ste u pravu ali ovo treniranje strogoće i glumljenje HIGH CLASS-a je meni bezveze totalno, ali hebi ga ja sam samo član oni vode politiku, dakle njihovo pravo da vode moje da komentiram (valjda ili je i tu cenzura)
    Dakle sad i sam ne znam da li da pišem ako stvarno nešto želim napisat ili će opet bit treniranje strogoće...

Uglavnom idem namore vruće mi a još o ovaj bedastoći diskutirat nema smisla...živi bili pa vidili...

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao supertovar Pregledaj post
    Ok to kužim i rekao sam da sam pisao gluposti da dobijem tih 50 postova, ali mi nikako ne ide u glavu tih bezbroj ograničenja, pa ****** nismo svi EINSTEINI za mobitele ima nas koji želimo pitat nešto osim samo pisat memoare itd...
    Kolko sam shvatio iz postova zaposlen si, ozbiljan čovjek.. Valjda ćeš razumjet kako ja gledam na to. Sva ta pravila su donesena na osnovu prijašnjih iskustava. Nekad si oglasnik trebao pratiti svakih par sati da se ne nakrca novim bumpovima, ponudama itd. Danas je to lijepo sređeno i ako ćeš pratiti samo prodaju, komotno možeš svratiti svaki dan 2-3 puta i sve vidiš na vrijeme. Nema više onih silnih bumpova...

A ovo pravilo za min. broj postova... To je kolko se sjećam uvedeno samo da se ljudi ne registriraju zbog jednog oglasa ili isključivo zbog trgovine. Napisano je dosta puta da je oglasnik samo mali dodatak koji se prvenstveno bazira na trgovini mobitelima i računalima. Tebe je pravilo zadesilo ni krivog ni dužnog kolko vidim. Al šta sad, najbolje ti je da nekako skupiš tih 50 postova, možda i stekneš neku reputaciju na forumu (a to isto može pomoći kod trgovine).. Kasnije si miran

= Citat = Izvorno postao supertovar
    Dakle sad i sam ne znam da li da pišem ako stvarno nešto želim napisat ili će opet bit treniranje strogoće...

Uglavnom idem namore vruće mi a još o ovaj bedastoći diskutirat nema smisla...živi bili pa vidili...
    Piši, ali nemoj pisati bezveze. Mislim da nitko nema ništa protiv tebe, i ne vjerujem da su ti slali prijeteće poruke na PM. Cenzura postoji samo za određeni sadržaj (kojeg jednostavno moraš cenzurirat jer prelazi neke granice). Šta da ti kažem, ovaj forum hvala bogu nikad neće izgledati kao forum.hr i to me veseli. Slobodno mogu potvrditi nečije riječi da je ovo jedan od najčišćih foruma na našim prostorima. Samo nek ima reda.

..al najpametnije ti je da odeš na more, o ovome nema smisla raspravljat, a o pravilima i moderatorima još i manje
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Brisanje postova
    By SunBlade in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 07-05-2006, 20:00
  2. Brisanje postova Grrrrrrrr!!!!!!!!
    By vjeko in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 20-12-2003, 13:49

Bookmarks