Smiju povećati cijene i mijenjati uvjete :bunny: to piše u ugovoru koji potpisuješIzvorno postao ijelec4
![]()
ako potpišeš ugovor oni ne smiju povećavat cijene jer si ti potpisao na tu cijenu koja stoji u ugovoru pa tako bi mogli opljačkat cijelu hrvatsku u godinu dana dići pretplatu recimo na 500kn i onda zatvorit tvrtku kad bi bilo tako laganoIzvorno postao madDogg
Smiju povećati cijene i mijenjati uvjete :bunny: to piše u ugovoru koji potpisuješIzvorno postao ijelec4
![]()
Prema tome, ako se obavežeš ugovorom na 24 mjeseca, oni ti ne bi smjeli niti sniziti cijenu, a to baš i ne stoji....Izvorno postao ijelec4
kod t-mobile piše da ne smiju evo baš čitam
Piše da ne smiju povisivati/snižavati cijene pretplate?Izvorno postao ijelec4
Možeš molim te citirati što piše u ugovoru?
E ovde imaju 3 strnice teksta a ja nemam volje sve to čitat pa jednostavno recite
KAD TO DOLAZI
I DI TO DOLAZI
Na Optiminoj stranici piše da je pokrivenost Osijeka 70% i to centrale DGO, Centar i Retfala. Ako ima itko ovdje da ima neku informaciju o mogućnosti spajanja iz drugih dijelova grada nek posta svoju lokaciju u gradu.
Ovo me zanima jer ja sam iz Industrijske četvrti, a to je blizu Centra (možda je ista centrala) pa me zanima jeli moguće spajanje iz tog dijela grada.
Zvao sam ih na info telefon 0800 0088, rekli su mi da će mi javit, ali ne javljaju ništa.
Najbolje da odes u njihovu poslovnicu u Kapucinskoj i tamo pitas (meni su rekli da Sjenjak jos nije pokriven).Izvorno postao dipl. Kripl
Na mail ni na telefon mi nista nisu javili, a kad sam drugi put zvao rekli su mi da ce akviziteri ici od kuce do kuce i nuditi?!?
Jesu ti možda spomenuli kad bi otprilike mogli krenut ti akviziteri? Skoknut ću do Kapucinske, al evo nestrpljiv sam i već mi je dosta t- coma.
iz općih uvjeta OptiDSL-a:Izvorno postao ijelec4
"Ovi uvjeti korištenja primjenjuju se od dana njihove objave ili izmjene. Optima Telekom zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja usluge, kao i izmjene uvjeta utvrñenih važećim Cjenikom."
Optima nudi kompletnu uslugu znači i DSL i telefon .......ja sam mislio prijeći al nemaju još u ponudi WLAN uređaje....
tako da mislim da ću se još obvezat za t-com 2 godine ....navodno od 1.12 cijene idu dole ...99 kn 5 GB i flate 138 kn ......a kasnije i ukidanje telefonske pretplate ....
al realno gledajući nema razloga da povise cijene jedino da ih snize ......sada će t-com još ići dole sa cijenama tako da će i optima morat pratit konurenciju
doći će još H1 DSL ....a tu je i Wimax i VIP Homebox koji opasno ruši cjene DSL-a ....
a optima i uskoro h1 mogu imat dsl i telefonski priključak neovisno o t-comu
Zadnji uredio Ludacris : 24-10-2006 u 22:58
Meni je najbolje to sto postoji mogucnost ako uzmes ugovor na 24 mjeseca da opet smijes mijenjati adresu stanjovanja sto je super...![]()
Zašto bi se obvezivao dvije godine zbog WLAN-a. Router nabaviš za 300kn...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma nisi shvatio sta sam reko, ja ne mislim ostati u tih 24 mjeseca na istoj adresi! Samo mi nije jasno da li se u tom slucaju treba placatiti ista?!
512K se ukida i svi se prebacuju na 1Mbps, a drugi ce moci birati prelazak ili ostanak na istoj brzini. Nove cijene su…
1 Mbps - 38 kn
2 Mbps - 68 kn
3 Mbps - 98 kn
Start paket će pasti s 20 kn na 15 kn i ostati 2GB + FairUsage
FlatMIN nema smisla kao ni 15GB paket pa se ukidaju, a nemaju smisla zato sto ce FlatRate biti 50 kn.
Telefon ostaje 61kn.
Cijene će biti na web-u u ponedjeljak.
Ide još jedna akcija prije toga (ne smijem pričati)
Sprema se i FlatTelefonija (ne smijem pričati o cijeni)
Informacije od t-zombixa, a kaj je najbolje, optima mi je odnedavno dostupna!
Zbogom t-com!![]()
Zadnji uredio ojpi : 29-05-2007 u 11:17
Pa bože šta je ovo...svi se jagme za cijene...179 kuna za 2 megabita...Ovo je i meni dostupno sljedeći mjesec, pa ono imam tešku odluku![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Hoće li ostati ono da ako si na T-comu možeš koristiti njihov promet, a eto sada po novom za 15kn (OPTIMA TRAFFIC) - znači 79kn+15kn=94kn (5 kn manje nego prije)Vrijedi li to?
VN ;)
da........
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Vidi se da nisi u ADSL, t-com monopol, DTK,... vodama kad pitas tko je t-zombix.
Buduci da mu blog vise ne radi evo pogledaj njegove komentare u jutranjem:
http://www.jutarnji.hr/kultura_i_ziv...350.jl?artpg=1
Ni ti baš nisi u toku.Blog radi opet od prije par dana.
http://www.zombix.net/glob/
Bookmarks