Probaj na Puntizeli, tamo na hidrobazi....ono je moj poligonDanas imaju svi, ali oni stariji od 2 godine i nemaju.Pogledaj u prometnoj dozvoli dali pod vrsta kocnica pise dvokruzna hidraulica+Abs
Probaj na Puntizeli, tamo na hidrobazi....ono je moj poligonDanas imaju svi, ali oni stariji od 2 godine i nemaju.Pogledaj u prometnoj dozvoli dali pod vrsta kocnica pise dvokruzna hidraulica+Abs
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nije mi ni pala na pamet prometna..
Slučaj zatvoren, nema ABS-a..e bemu, cijelo vrijeme sam živio u neznanju i uvjerenju da ima, a kladio bi se da mi je stari to spomenuo jednom. Dakle ništa od udaranja po kočnici i malo opreznije u sporednim uličicama
Inače, datum proizvodnje je 2003..
I još jedno pitanje: je istina da za aktivaciju zračnog jastuka mora biti vezan pojas? I kolika je min. brzina udara da se otvori?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
U nekim situacijama je bolje da auto ima abs, a u nekim i nije baš.
Za testiranje ABS-a samo po šljunku se dopeljat i po brenzi do kraja, kad se aktivira osjetiš na papućici...![]()
Šta se tiče zračnog jastuka mislim da moras biti vezan da bi se otvorio, jer ja imam na corsi ispod sjedala neku elektroniku povezanu sa pojasom, pa mislim da bi to trebalo biti to.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks