e da,a izgleda mi i joystick ok,kao da nije ko na ostalim SE modelima
o,pa da,malo su radili na dizajnu,svida mi se,ljepši je definitivno od k800i a ove tipke su sasvim nešto novo na mobovima,tak nešt još nisam videl,sve u svemu zanimljiv je i "iznutra" i "izvana"
e da,a izgleda mi i joystick ok,kao da nije ko na ostalim SE modelima
evo i review:
http://www.mobile-review.com/review/...-k810-en.shtml
Nije loš ,ovaj ima nešto manju "grbu" od kamere
I feel the need -the need for speed!!!!!
steta,nadao sam se da posljednik bude tanji...mislio da su naucili od Samsung`a da moze ta kamera u tanje kucicu ......
ali ce uvijek biti dosta kupca i za debelu SE![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Ja imam K800i i prezadovoljan sam njime.
Cak mi je i ljepsi, i to puno......
Fon nije los uopce, ali isto tako ne vidim razlog za promjenu k800 upravo ovim modelom...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma, sto se tice softwarea, skoro su isti.
A ako netko zeli placati oko 1000 kn vise i cekati do ljeta, njegov problem.
Stvar je samo u izgledu.
bolje cekati pravog nasljednika nego kupovati usminkani k800i.
a mislim što se tiče packanja,jeboga,nemožeš bit tolki perfekcionist,na toj reviji su ga probably svi živi packali pa tako i onaj debeli s mssnim prstima pa ono...ak se zamaže,uzmi lijepo krpicu i očisti,mob je sasvim u redu,to kaj su tipke okrugle ne znači da će bit zeznuto pisat poruke štoviše bit će jednako pisanju opruka kao i na drugim tipkovnicama ako je sve sređeno unutra kak treba,mob i nije opcijama vrijedan pažnje ali dizajnom upada u oko,a ako netko i želi novi mob takih preformansi svejedno mu je dal da kupi k800 il k10 dakle mi smo tu pasivni neki i imaju k800 al oni koji nemaju svakako ako bi birali jedan od ovih birali bi dizajn,no opet ni to nije bed,opet...možda nekome više paše tanji mob,a možda netko više voli klasičan dizajn tipki
jel ima toga u hr,emshop ne radi a na mail mi nisu odgovorili
kako ne radi emshop?
http://emshop.hr/detalji.asp?sid=27d...1bfc&item=1354
ne radi kad ides na emshop.hr ali ako imas ovako link do neceg drugoga ude.
i lijep je fon, posto nemam k800i, mogao bi njega uzet ako razlika u cijeni ne bude previsoka. jel se zna odprilike cijena tog uredaja u ans?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Gledam malo slike tog modela i malo mi se njihov potez čini mutav jer na svim ovim novim modelima koje izbacuje SE imaju male tipkice a kod k810 če sve oko tih okruglih tipkica stalno biti zapackanao.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s...sson/K810i/3/1
K810i je u prodaji...
(zasad barem u Mađarskoj)
Bio sam u subotu u Pečuhu i po starom običaju
najviše vremena proveo u Media-marktu...
Među ostalim novim mobitelima kočoperio se i novi K810i...
Cijena cca. 3200 - 3300 Kn
Ma ne bi ja svoj K800i mjenjao ni za koji drugi...
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
u importaneu ga imaju - 3kkn naspram 2.7 za k800, svidja mi se mob i tipkovnica i softkeys i joystick djeluju odlicno![]()
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
i dalje mislim da oni koji zele pravog nasljednika ,neka se strpe i sacekaju k900.
za tih 300kn razlike pametnije je kupiti memorijsku karticu od 1gb.
Zna li neko je li moguce svakom profilu zadati razlicitu melodiju?
Nije moguce zadati razlicitu melodiju, ali je moguce podesiti sljedece:
- ring volume-> 0-8
- silent mode->on/off
- increasing ring-> on/off
- vibrating alert-> on/off, on if in silent
- key sound-> silent/click/tone
- divert calls-> activate/deactivate/get status
- accept calls-> all calers/only from list/none
- answering mode-> normal/any key/automatic
- profile name .....
- accesories .....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
K810i u Srbiji je 330e,a k800i je oko 240e.Meni licno se k810i uopste ne svidja,cak mi je najruzniji,ja ne znam lepo je sto su tu masku malo unapredili i ubacili novu tastaturu koja je mnoooogo ruzna meni.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Po izgeldu mi nije ljepsi K810i ali mi je privlacniji zato sto je tanji. Ali sa par milimetra debljine bolje cu uzet K800i, jer je jeftiniji.
Bookmarks