molim vas ako minetko moze pomoc sa internet vezom jer mi pise kad ocu ici na online:bad proxy configuration
prejaka mi je ekspanzija trackmania sunset
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
molim vas ako minetko moze pomoc sa internet vezom jer mi pise kad ocu ici na online:bad proxy configuration
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Evo dodo sam jučer Trackmaniu na svoj server pa ako netko treba skinuti neka skine od mene jel na sluzbenim stranicama igre link za download ne radi
TrackMania Nations ESWC Free Full Game
je. za lan ili online igranje
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e da mene ta trackmania tak ždere..neznam u ćemu jeproblem..
ono $s$f00ςяσVuXs jednostavno mi traje oko par dana..onda mi se samo izriše..neznam zašto..šteka da je to strava..loada mi malu stazu sa pola minute zakašnjenja i još jedno 10setak sec šteka...kaj da radim,nemam neki komp..čak sam smanjio detalje...
ali opet sam ja 400ti u državi i ispod 100 000 u svijetu (voze oko 2milje ljudi(aktivno))
e da ako josh netko igra daj mi se javite preko msn-a da malo zarolamo..ja danas i jučer cijeli dan vozim...
vozi se naravno na onim mc bolek stazama..(ak' uspijemo upast)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
sumnjam, pošto igra radi bez instalacije
di si to uopće čuo-vidio?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kak radi bez instalacije???
i bash si zagoracpadaj dođi malo igrat..
evo danas samo opet stavio onaj kod za ime..smrzne mi se igra..iopet nestane..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
naaah...Ubiti, kome padaju performanse windowsima? Servis bi se vidio u computer manageru. Koja igra bi uopče trebala tak neke, osim dragog nam Steama![]()
evo skinuo igru s neta,napravio update,otišao na službenu stranicu da se registriram i nemogu nać fakin link za registraciju,jedino sto sam nasao na toj stranici neki link za NADEO i neke linkove di pise da mos osvojit 40000$,moze mi rec neko di se mogu regat????
jel mi mozhe tko sprzhit trackmaniu nations jer ja nemrem sam tak skidat po 200mb![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
kad otvorim igru otvori mi se prozorcic sa opcijama play,configure,help,update i exit nigdje nema register.
i jos nesto kad stisnem play samo se zacrni ekran i pokaze gore u desnom kutu please wait i vrati me na desktop jel to normalno dok se ne registriram.
jok...
uletis u igri i onda kad se ides spojit se regas...
evo uspio,morao sam ponovno instalirat igru.
i jos nest dosta je teska igra,treba vježbe.
Trackmania Color Coder
...pomoću ovog programčića si možete odrediti boju tako da kopirate dobivene kodove prije samog nicka...
...primjeri: kod za bijelo - FFF , za plavo - 00F , itd...
igra josh netko??
ja sam zaboravio onaj server na kojem smo igrali tijekom svibnja i ubirali puno bodova (barem ja)..pa ako netko zna da javi..neshto mini tracks..
ja isto nisam dugo igral..negdje sam 44x...team je u banani...
pa mogli bi bacit tu i tam malo. Bar da gume ne istrunu ..^^
...o pa da, kak sam na verta mogo zaboravit :stupid:...budemo jedan dan...sutra ne mogu, u subotu radim - tek nedjelja...
Bookmarks