igra netko?'
meni je luda igra danas je instalirao....čak mogu preko carneta bezproblema igrati..igra ovdje netko??![]()
![]()
igra netko?'
meni je luda igra danas je instalirao....čak mogu preko carneta bezproblema igrati..igra ovdje netko??![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
luda igra. zakon su custom staze!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ja mogu igrati preko carneta samo me zeza to šro moram igrati s max. 10-15 igrača...a i tak mi stalno gubi vrijeme pa mi ne prizna vrijeme...ali evo danas sam malo igrao baš mi je divlja igra...sad sam 1800i neki u hrvatskoj..ihaaaa...eh koji je to handikap što nemam adsl...i kak da si ubacim onu listu frendova...?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
odi na www.trackmanianations.com i tam se logiraj.
imašš dolje buddy listu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Dobra je igra, ponekad je znam zaigrati. Vec sam 500 i neki, slaba je ta HR liga.
...di se može skinut cijela igra...Izvorno postao Vuxs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
http://www.gamershell.com/download_12354.shtml Evo tu, igra je besplatna. Bila je na AK-ovom cd-u.Izvorno postao Eminem
Skinuo ja, igram malo, al mi piše u donjem lijevom kutu nešto da nisam official, e sad mi se neda pogledat točno što piše, ali ću reći kasnije..
Nego, na kojim serverima igrate?
...da, ali demo...Izvorno postao SEGA
...evo instalirao sam...hoće tko igrat...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 20-06-2006 u 15:45
Nije demo, evo ja igram ono as AKa. Samo su oni napisali da je demo, mislim da uopce nema dema te igre.Izvorno postao Eminem
igru možete skinuti i na https://www.trackmanianations.com službenoj stranicu ja igram na njihovom serveru,a vidim da se može i tim napraviti...
a kak dodati frendove na listu?to nekužim.....
a naša formula mislim skin je najljepši po meni...još sam ga malo editirao...skinuo sam par auta ali to nije to....nekako nije isti filing ovaj bolid mi je taman po mjeri...
...da se javim u ovoj temi nakon dugo vremena...
...naime, "Vuxs" i ja smo se dogovorili da bi se mogli nać sutra na večer, oko 22h, u pokojoj trci ...pa, tko želi, u to ćemo doba biti tamo... za ostale dogovore, ako tko ima pitanja i to, nek se javi na icq ili msn...
EDIT:
...i odmah evo problema - moja verzija igre nije podržana i ne mogu je igrat na netu...imam 0.1.7.5 i neće da ode na net - kaže da skinem novu verziju...al tražio sam po netu i vidio da imaju samo te verzije pa jednostavno ne znam što da radim...
EDIT #2:
...riješeno...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 24-02-2007 u 17:09
traži se vertigo..ponavljam traži se ZAGORAC!!!!!!!!!!!!!!
ja sam da napravimo neki na cellenge..tak da ubacimo naše staze...al' onda netko treba dignut server...a nemrem na carnetu sam...vert može samo kaj se njemu bash neda...i dok ga vidite onlajn sim ga pošalite..plz..
tko osh oće igrat?
imate preko 24 sata da se malo priučite...cc...ipak voze profesionalci...ccc
sto se tice ovih pozivanja ljudi u igru dajte se kontaktirajte preko icq ili msn ovako nema smisla
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e da...ja jučer išao igrat..i morao skinut glupi patch od 17mb..ustvari nije glup..vidim da su nove reklame(nadeo 2007-vauu)ali poboljšana je fizika tj. prijenos formule..
ali zašt meni opet zna zaebavat kad vozim..(oko 20-30 vozača) duugo loada stazu...i tak dalje...ko da sam i dalje na carnetu..a stavim sam u settings adsl..
...a čuj, i meni dugo loada stazu, ne znam zašto, vjerojatno zbog veličine tj. svih onih građevina i shranja...i nervira me kad ih je pun kufer - zna mi nekad tako štekat da poludim...
...et večeras smo malo ja i vert odigrali na jednim, meni ponajboljim, kratkim stazama... imao sam sreće pa sam eto ubrao dosta bodova, a evo i jedan scrshoot sa zadnjim rezultatom (prije toga sam dobio 107 bodova
):
...stoga, volio bi da se i ostali uključe u ovu jako dobru igru...jer Hrvatska pada, bili smo među prvih deset - sad smo 17-ti... a i CRO-TEAM je na dosta lošoj poziciji...
----------------------------------------------------------------------------------
EDIT 03.04.2007. Dodatak za članove:
...evo jedan HINT za članove CRO-TEAMA:
pri uređenju profila, tj. na početku nickname-a unesite ovaj dolje boldani kod (znači copy/paste) te iza njega upišite vaš ostatak nicka:
$s$f00ςяσ + vaš nick
...on vam daje ovakav izgled u igri: ςяσ (+vaš nick) ...služio bi za naše obilježje tima...
...inače, moj možete vidjeti gore u screenshotu...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 03-04-2007 u 14:44
prejaka mi je ekspanzija trackmania sunset
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
molim vas ako minetko moze pomoc sa internet vezom jer mi pise kad ocu ici na online:bad proxy configuration
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Evo dodo sam jučer Trackmaniu na svoj server pa ako netko treba skinuti neka skine od mene jel na sluzbenim stranicama igre link za download ne radi
TrackMania Nations ESWC Free Full Game
je. za lan ili online igranje
e da mene ta trackmania tak ždere..neznam u ćemu jeproblem..
ono $s$f00ςяσVuXs jednostavno mi traje oko par dana..onda mi se samo izriše..neznam zašto..šteka da je to strava..loada mi malu stazu sa pola minute zakašnjenja i još jedno 10setak sec šteka...kaj da radim,nemam neki komp..čak sam smanjio detalje...
ali opet sam ja 400ti u državi i ispod 100 000 u svijetu (voze oko 2milje ljudi(aktivno))
e da ako josh netko igra daj mi se javite preko msn-a da malo zarolamo..ja danas i jučer cijeli dan vozim...
vozi se naravno na onim mc bolek stazama..(ak' uspijemo upast)
Bookmarks