tko mi briše poruke???pa pitam dali netko još igra da napravimo server i stavimo naše staze..i onda mi netko obriše poruku......why???kaj je to ilegalno ili kaj????
zovem ti se robby_15 ali ne igram vec nekih 2 tjedna jer zdere puno mb....![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
tko mi briše poruke???pa pitam dali netko još igra da napravimo server i stavimo naše staze..i onda mi netko obriše poruku......why???kaj je to ilegalno ili kaj????
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
E a kako mjenas boje slova ingame?Izvorno postao Eminem
btw, ja sam VandaL iliti ga VandaLzd![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
robby_15 ne fata u listi, daj točno ime ili login
smanji konekciju, ja sam porifto na 64kb..ne troši puno
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja sam Trapavi_18 ili sam Trapavi
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
daj se učlanite u CRO_team
ono loši smo...padamo...
You belong to the CRO-TEAM team.
Your team current ranking is 2319.
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
daj ajde meniii track mania trosi po 60 mb na sat????????.... ako je to malo.....![]()
![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
pa ne daj mu punu vezu, imaš u opcijama odabir brzine, stavi na 128
da lol..ja igram prek carneta...kad bi mogao skinuti 60mb za sat vremena..![]()
troši igrica malo više od motogpa
hmmm šteta..
You belong to the CRO-TEAM team.
Your team current ranking is 2338.
a ja napavio opet hrpu staza...skužio one kamere za uvod i tak..napravio ih..na svima piše CRO_team & VuXs...a šteta...
e da ako netko hoće staze mislim da su jako dobre neka se samo jave...
Ajmo ljudi da malo ozivimo nas cro team bokte, ajde tko hoce igrat veceras javite se meni na PM ,MSN, il icq ili jednostavno ovdje
,da kreiramo nas server..
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
pa da...viš' mi kaj smo svake večeri igrali vishe nish od tog'...vertigu se neda..ostali rokaju cod...
nisam niti eminema dugo vidio..bash bi mogli,oko 10-10.30 tj 22.?
Za online igranje se dogovarajte preko instant messengera a ne ovdje!to je offtopic i to brisem a ako nastavite bit ce i sankcija![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mali refresh evo i ja igram samo se neznam učlaniti i ajmo malo oživiti naš savez
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
daj nam nick iz igre i ubaci se u savez na TMN stranicama
12SiPe12Izvorno postao V3rt!g(o)
i idem pokušati
edit:jesam ali kako skupljat bodove za tim
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja sam tamo OuttaControl
nego stavio sam dobre detalje i na takvim detaljima mi je 45fps doklen ja to mogu dignut
imam GeForce 7800 gs 256 mb
Nadam se da van ne smeta, ali i ja sam se učlanio u team. Nadimak mi je Matija
...da se javim u ovoj temi nakon dugo vremena...
...naime, "Vuxs" i ja smo se dogovorili da bi se mogli nać sutra na večer, oko 22h, u pokojoj trci ...pa, tko želi, u to ćemo doba biti tamo... za ostale dogovore, ako tko ima pitanja i to, nek se javi na icq ili msn...
EDIT:
...i odmah evo problema - moja verzija igre nije podržana i ne mogu je igrat na netu...imam 0.1.7.5 i neće da ode na net - kaže da skinem novu verziju...al tražio sam po netu i vidio da imaju samo te verzije pa jednostavno ne znam što da radim...
EDIT #2:
...riješeno...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 24-02-2007 u 17:09
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
traži se vertigo..ponavljam traži se ZAGORAC!!!!!!!!!!!!!!
ja sam da napravimo neki na cellenge..tak da ubacimo naše staze...al' onda netko treba dignut server...a nemrem na carnetu sam...vert može samo kaj se njemu bash neda...i dok ga vidite onlajn sim ga pošalite..plz..
tko osh oće igrat?
imate preko 24 sata da se malo priučite...cc...ipak voze profesionalci...ccc
sto se tice ovih pozivanja ljudi u igru dajte se kontaktirajte preko icq ili msn ovako nema smisla
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e da...ja jučer išao igrat..i morao skinut glupi patch od 17mb..ustvari nije glup..vidim da su nove reklame(nadeo 2007-vauu)ali poboljšana je fizika tj. prijenos formule..
ali zašt meni opet zna zaebavat kad vozim..(oko 20-30 vozača) duugo loada stazu...i tak dalje...ko da sam i dalje na carnetu..a stavim sam u settings adsl..
...a čuj, i meni dugo loada stazu, ne znam zašto, vjerojatno zbog veličine tj. svih onih građevina i shranja...i nervira me kad ih je pun kufer - zna mi nekad tako štekat da poludim...
...et večeras smo malo ja i vert odigrali na jednim, meni ponajboljim, kratkim stazama... imao sam sreće pa sam eto ubrao dosta bodova, a evo i jedan scrshoot sa zadnjim rezultatom (prije toga sam dobio 107 bodova
):
...stoga, volio bi da se i ostali uključe u ovu jako dobru igru...jer Hrvatska pada, bili smo među prvih deset - sad smo 17-ti... a i CRO-TEAM je na dosta lošoj poziciji...
----------------------------------------------------------------------------------
EDIT 03.04.2007. Dodatak za članove:
...evo jedan HINT za članove CRO-TEAMA:
pri uređenju profila, tj. na početku nickname-a unesite ovaj dolje boldani kod (znači copy/paste) te iza njega upišite vaš ostatak nicka:
$s$f00ςяσ + vaš nick
...on vam daje ovakav izgled u igri: ςяσ (+vaš nick) ...služio bi za naše obilježje tima...
...inače, moj možete vidjeti gore u screenshotu...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 03-04-2007 u 14:44
Bookmarks