vidiš samo one koji trenutno igraju
ja sam se regao i pretražio sam sve korisnike i vidio sam samo vertiga ali ni traga cro_charlie ni našem timu???![]()
![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
vidiš samo one koji trenutno igraju
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...što se tiče teama, njega činimo mi, igrači, a kao TIM on ne postoji unutar igre, nego server zbraja rezultate igrača toga tima, kojem igrači pripadaju, i to sve veže u cijelinu, tj. u rezultat samog tima... nadam se da kužiš...Izvorno postao Babaa
...i bar bi mogli napisati svoje nickove, da vas stavimo u buddy listu... inače, ja sam CROMAN u igri, a za unos u buddy listu upišite cro_charlie , tak da znate...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-06-2006 u 11:57
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam u igri B@re...
ja sam Suba... Pretpostavljam da se u buddy listu stavlja Suba_ri
Probajte oboje pa koje upali![]()
Ide Suba na buddie listu, ajde jos malo pa cemo uci u top 2xxx kao ekipa. Sada smo 3018.Izvorno postao quickshare.ri
Ja sam se regao tak da znate i ušo sam u tim
I kak se povećava score?Kaj da igram?Koju stazu?
Zadnji uredio Babaa : 22-06-2006 u 12:54
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
evo i mene u timuIzvorno postao Eminem
You belong to the CRO-TEAM team.
Your team current ranking is 2680.
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
možemo igrati sa svojim stazama,npr. napravimo svoju ligu svatko ubaci svoju stazu,dvije i igramo....jer vidim da sam dosta ima
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
I ja se pridružio timu.. A inače najviše igram na serveru iz GBR, begginers.. Ali sam i tamo očajno loš, jedva ugrabim 4,5 mjesto... Ali vježbam, pomalo![]()
ma dobar je taj beginers...često sam tamo bio..samo prepre malo bodova i igrača..makar to meni odgovara kad je malo igrača....
...odlična igra, ja sam ju ruko dok sam imao 1mj. besplatnog interneta, a sad više nemogu brzo nakupim 1gb.
- Red-Gsm.net -
Skinuo sam igru sa gamershell-a i nakon što normalno instaliram dođe mi ona luncher, odem na play i pojavi se prozor od igre ( iako je namješteno na fullscreen) i smao se čuje muzika ali nemam slike ( čuju se i zvukovi neki kad stisnem enter pa pretpostavlja da sve radi kako treba smao nemam slike).
probao sma i u safe modu i sa najnovijim driverima za grafu...
nište na pomaže...
jel ima još netko da je sa gamershella skinuo, da nije kod njih koruptirana verzija il nešto?
EDIT: ne mogu vjerovat bio mi je 3d aceleration disabled u Dxdiagu ... nvm svj je riješeno..
Zadnji uredio SIR : 24-06-2006 u 19:45
ne kužim se baš u takve stvari ali probaj staviti compatibility na windowse 2000 ili tak nešta....valjda će ti netko pomoći...
ja sam Black_Hawk16.
Na kojim ste serverima vi??
a ovisi evo ja kada sam došao nočas doma malo upalio i bila je dobra jedna na našem......a najčešće njemačka-najluđe custom staze,pa zatim britanski,niz i belgijski
Your team current ranking is 2289.
evo ja sam za ono da svoje staze stavimo u jedan chalenge.....
ja sam napravio prvu malo bolju stazu....
evo novi update:
Your team current ranking is 2200.
evo opet se ja javljam...
ja i V3rt!g(o) upravo smo testirali dvije staze..i ok..su...ako imate bilo kakve staze javite se meni ili V3rt!g(o)-u...tako da se svi sastanemo i napravimo svoj server....
Your team current ranking is 2170.
Koji je vas status ja sam:
Your current ranking is 269952.
...dobri smo - CRO-TEAM je na 1922 mjestu...
...a ja - 173141 na sveukupnoj listi...
Kak se registrira jel preko web stranice njihove ili preko igre?
Meni dok uđem u Igru i hocu na net pise mi da nisam spojen na internet jel imao tko takvih problema , jel treba šta poštelat u firewallu (by the way imam Zone Alarm)?
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
...prvo se moraš regat preko igre a zatim na netu...a možda te ZA zeza za konekciju...
nasao problem kod Internet explorera mi je stavljena kvacica na work Offline i zato nije radio![]()
anyway ja sam Hell_Blazer u igri
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
jel igra to jos netko evo ja sam negdje 130 u hr i 30 000 u svijetu.....![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
igra nas par tu...stavi u buddy listu..
daj svoje ime
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks