U zadnje vrijeme:
Vjerom do pobjede -/10 Izbjegavati , sportsko-vjerska drama
Juznjacka utjeha 6/10 Zanimljiv , ima poruku
300 9/10 Film je odlican u svakom pogledu i vrijedi ga vidjeti
u 300 nikaj ne fali,briješ nan...kaj si očekivala supermana i batmana da ulete i potamane perzijance...
rocky balboa--hehehehe...jedna od naj slyovih uloga,nakon rocky5 ovakav film napraviti,svaka čast...filmek je čista boksačka drama i za razliku od svih filmova u ovom se po prvi puta zaista šoraju-naravno da je tu koreografija,ali udarci i sve je to tu...naspram malćenja zraka u prijašnjim rocky sagama,ovdje ima nečega...super cameo pojava tysona..uglavno film mi je ispunio očekivanja,ma da su neke stvari pred kraj mogle biti mrvicu bolje..
rokica-8/10
U zadnje vrijeme:
Vjerom do pobjede -/10 Izbjegavati , sportsko-vjerska drama
Juznjacka utjeha 6/10 Zanimljiv , ima poruku
300 9/10 Film je odlican u svakom pogledu i vrijedi ga vidjeti
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Panov labirint-9/10
Stvarno malo remek djelo...trebao je zasluženo dobiti oscara,a ne ono smeće od života drugih...akademijo srami se...
To je film koji imam na DivX u mobitelu; gledam ga kad god nešto duže čekam..![]()
On topic:
Počeo gledati pa odustao:
"The touch"
No comment. Preloše.. Jednostavno ne mogu gledati ovakvu produkciju.. 5.razredna.. Bljak..
Ocjena: (0/10)
----------
"Three Kings"
Jedan od omiljenih mi filmova ratne tematike; aktualan i danas. Satira feat topla ljudska priča o ljubavi prema novcu![]()
Ocjena: (8/10)
----------
"Les parrains" (aka "3 mafijaša")
Predvidljiv, ali fora filmić..
Ocjena: (5/10)
the exorcist
9/10 jedan od boljih klasika horor žanra
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Jučer u Cinestaru gledao:
Savršeni Stranac (Perfect Stranger), u glavnim ulogama: Halle Berry, Bruce Willis
Film je triler, i kad misliš da je sve riješeno, onda se tek otkrije sve...
Ocjena: 8,5/10
Ako volite trilere, po meni, se isplati pogledati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
http://imdb.com/title/tt0457433/
perfect stranger...
Je, a kad ja velim da je neki film loše ocijenjivan, onda me se na lomaču baci.![]()
ja nisam ništa rekao,samo sam stavio link da ljudi vide o ćem se radi
o ukusima se ne raspravlja![]()
arthur u zemlji minimoja...odlićna animacija,kao i glasovi,sama ideja mi je prefektna,ali nekaj mi fali...pogledati iz čiste zabave..volim takve stvari pa...
7/10
http://imdb.com/title/tt0344854/
pogledao hostel i saw 3,htio sam da mi bude horror day,za hostel kao što se govori da je horor desetljeća nebi baš rekao pa strašniji mi je bio saw 3,imo je nekih više ono scena![]()
hostel-prvih 40 min. filma totalna debilana,kako 3 tinejdžera putuju europom 5/10
saw 3-e tu odmah priča počinje sa nekim krvavim scenama i tako se nastavlja 7.5/10
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
danas od 9 gledam filmove posto non stop pad kiša
pa da krenem ghost rider 6/10 ocekivao sam vise,ali dobar motor ga izvlači
white chiks 8/10 fora film,ali trebao je bit malo smješniji.
norbit 9/10 kocio sam se cjeli film
i 300 10/10 jedan od boljih filmova te tematike(troja je i dalje nenadjebiva)
Jel to ona ista našminkana, holivudska Troja sa Pittom? Taj je film trebao biti puno, puno bolji. Em to, em je pun fatalnih grešaka.
slažem se,friški...
To bi sve bilo pretesko za B. Pitta, pa su zato ublazhili film.
slazem se da je Troja trebala biti puno bolja, ovak je prolazan hollywoodski hitich.
Od ovih novijih "povijesnih" filmicha ovim redom su meni po kvaliteti:
The Kingdom of Heaven
300
Kign Arthur
Troja
Alexander Veliki
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Departed - damn kako dobar film, super postava i priča. Sami prikazi ubojstava imaju bolesnu poruku (showdown kod lifta i zadnji u stanu). Ugl. bolestan film - 9.5/10
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a teta Ivana???
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
@vertigo
Ma njega su su isto poprilično, da ne velim kaj. Nije da je film loš, ali je isto mogao biti puno bolji. One njezine halucinacije su ipak prečeste tijekom filma.Just my humble opinion.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
The Last King of Scotland (Posljednji skotski kralj)... 8/10
Odlicna interpretacija F. Whitakera!![]()
Bookmarks