imas ju u Branimir centru dole u onoj belgiskoj pivnici, piva ti je 25kn 0,33L sa 10,5% alc., a sam okus je savrsen, oni koji opcenito vole pivu nek ju probaju i vjerujte mi da vam nece bit zao love
a gdje ima to za kupit? il u kojoj pivnici
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
imas ju u Branimir centru dole u onoj belgiskoj pivnici, piva ti je 25kn 0,33L sa 10,5% alc., a sam okus je savrsen, oni koji opcenito vole pivu nek ju probaju i vjerujte mi da vam nece bit zao love
Najvise od tog svega puknilo bi me tih 25kn za 0.33... Ajd jednu probati i to je to, al 4, ma bacanje para, kupi si osjecko od 2l i puknit ce te ko blesavo... Ima alkohola kao i vino... Ja sam pio jedno sa 12% kad sam isao u grcku, nesto wolf..blabla...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja sam plakala kad sam u movie pubu platila pol litre 20kn...toceno...a ista ta je u pivnici bila 8kn...i da danas mi krvo
inace, priznam samo ZUJUUUUUUUUUUUU
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Crno Velebitsko, najjače domaće pivo definitivno!
trenutno mlatim sapporo, ljepo je bistro okus je ok ali nista posebno inace radi se o sapporo premium lager.
GINIS mi je najbolji, gust ko ulje i težak, al popijem svašta od piva, pogotovo uz roštilj. --samo da nije ala Pan ili prezidentčojs-bljak
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ne govorim o opijanju već o jačini piva.
ja nisam mislio na jacinu vec na ukupan dojam. sad pijem leffe![]()
mah ja beck'sić..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ma najbolje je k-plus piwo rofl
We Don't Believe In Heaven Cause We Live In Hell
Laško točeno
Sinoc bila jazz vecer pa sam gustao par vrsta crnog piva; nakon dugo godina sam popio Kilkenny Stout. Katastrofa.
Razocaralo me. Nastavio sam piti Leffe.
Da je bilo Tomislava, samo bih njega i pio. Ostajem pri tome da mi je ono prvo ili drugo najbolje crno pivo ikada..
Ma najbolje pivo je ono na koje se naviknes... Tako je meni najbolje osjecko... Al trenutno ne bi mogao ni popiti ni guc, jucer smo zabrazdili vani, a danas umirem...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
@Maniac, kazes da pijes samo osjecko ali ja sam ga probao i djeluje mi poput otrova za štaksije...imam par kompica iz osijeka i isto mi vele....![]()
bez uvrede ali fakat je koma....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
samo za info, u king krosu je do kraja tjedna akcija, imaju zanimljiv izbor piva i to po akcijiskim cjenama.
tako sam ja jucer isao i kupio: edelweiss snowfresh, murphys, o'hara tamno i crveno, la trappe, erdinger, paulaner...
ima i poveci izbor taljanskih piva.
zasto u anketi nema Tuborg ?
sipping on bavaria![]()
jeftina i dobra![]()
Jedno ljeto sam pio stalno al baš svaki dan tamno točeno laško ali mi to više nije to već nekih 2 god. Sada najviše volim si cugnuti Bavariu il Tuborg.
Pan It Is, od odmaćih, do nedavno sam pio samo žuju, ali nešto se pokvarilo, jer me od 2 klipače sutra boli glava!
Strane su mi sve ok, ali preferiram velike boce ili točeno, pa uglavnom pijem domaće!!!
Paulaner bier je najbolja
Bookmarks