PS2 ubjedljivo
Meni je najbolja prijenosna GBA nadam se da ce to uskoro biti N-gage a najbolja konzola PS2
PS2 ubjedljivo
Ako si gladan pojedi nesto
Komp...
Davnih dana sam odustao od konzoli (poslije par sati počne mi titrati pred očima i onda sam u gabuli) TV nikako nema dobru rezu za igre...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ja sam do prije par dana visio na ps2 (prije na ps1) i to je sigurno najbolja konzola, ali sad kad imam jači kompjuter sve više igram na njemu, a ps2 mi se neda igrat jer mi učitavanje boota i igre traje pun qrac
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
komp za strategije i ps2 za aute
da tako sam i ja mislio, ali zašto? zašto kad sliku skompa isto možeš vidjet na tv-u... a imaš i kontroler kak spada... (ja nemam kontroler kak spada...)
da ali to je stvar navike
pa je! ja igram na playstationu odkad je izašla jedinica! ali ipak sam se uspio odviknut
A ja imam onaj projektor pa da vidite kako je voziti Colina Mc-a 2 na zidu velicine 5x5...gust nevidjeni. A jos parti jedan, malo Crnog Dordja (piva, al crna -->Banjalucka Pivara), projektor+masina...nema zenskih jer one bi zajebale provod.
Mali mini parti za nekolko jarana, pa onda po zenske. Nema boljeg provoda...tako svake subote![]()
blago tebi
Ako si gladan pojedi nesto
meni to baš ne predstavlja nešto što bi ja želio imat, imam velki panasonicov tv flat, i sjednem ispred njega i to je realističnije nego ogromna projekcija na zidu (to je onda još i mutno...)
Bookmarks