jel moguce sa psp-om koristit web'n'walk funkciju? nevjerujem da je moguce, ali frend tvrdi da je.
i zna tko gdje ima turtorial za stavljanje windows xp-a na psp i dali je bolje nego ono sto dobijes na pspu?
Ima li tko demo umd koji mu netreba/bi prodao? Htio bi pokrenuti igre sa pc,al koliko sam skužio,treba mi umd disk bit u driveu,a nisam dobio demo umd u paketu,tako da-šipak. Pa ako bi netko (pro)dao,nek se javi na pm da dogovorimo nešta.
jel moguce sa psp-om koristit web'n'walk funkciju? nevjerujem da je moguce, ali frend tvrdi da je.
i zna tko gdje ima turtorial za stavljanje windows xp-a na psp i dali je bolje nego ono sto dobijes na pspu?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ništa od navedenog nije moguće.
angels might have been eaten.
pa ovo za web'n'walk znam da je nemoguce, ali vidio sam da ima psp s windowsom na njemu.
http://www.youtube.com/watch?v=-oxaJGPnzGk
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ovaj link koji si stavio nisu pravi windowsi to je shell
ahaaaaa hehe drugi put bi prvo trebao sve procitat.
dal postoji nacin da imam MSN na pspu a da nemam windows?
Mozes preko ovoga......http://www.ebuddy.com/
znaci odem s psp-om na tu stranicu i samo se logam?
neznam od kakve ti je to koristi kada je muka pisat na pspu, pogotovo neki IM
radije ti nabavi ovaj qtek9100 u profilu pa ce to ici puno bolje![]()
heh da, i to sto kazete.
nego, znate gdje mogu naci igre za psp u .iso formatu?
trbaju mi:
burnout legends
tony hawks project 8
fifa street 2
def jam fight for NY
gta liberty city stories
gta vice city stories
midnight club 3 dub edition
test drive unlimited
juiced eliminator
pa ako netko vec ima linkove da mi da na pm, ili stranicu gdje bi mogao naci.
jer stvarno su katastrofalne cjene igrica.
skini sa torrenta
btw. moze biti i .cso
jucer sam pročitao ne znam da li znate sony psp nova cijena svugdje 1349kn...
naravno u algoritmu je 1500kn(mora biti skuplje)
mislim da je sad to ok cifra...sad se na crno isplati uzeti...
zkj?pa to je super cifra sad..samo mi je žao onih koji su prije mj. dana za preko dva soma uzeli
sony psp je bio precjenjen i tek mu je sad realna cijena .
Po meni nije bio preskup za ono sta nudi,jedino su kartice za njega bile skupe a i sad je po tom pitanju puno bolje nego je bilo prije par mjeseci..
A gdje se moze naci po toj cijeni? Na webu su jos uvijek stare cijene sa 1600kn za Basic pack, pa na vise...
Thnx![]()
1500 ti je u algoritmu..ja pročitao u novinama da će biti 1349 nova cijena...
pa znam di je algoritam u zg-u,za dubrovnik ne znam![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Ja sam pogledao po par ducana svugdje je jos uvijek stara cijena 1500kn,vjerojatno ce kroz neko vrijeme pojeftinit..
trebalo bi...
Nisi napisao za koji se paket odnosi cijena od 1349kn...Giga Pack će teško toliko koštati, ali znam da postoje Value Pack i Base Pack, pa sad ne znam na koji od ta dva paketa si točno mislio...ako se radi o Base Packu, onda ovo pojeftinjenje i nije nešto, jer Base Pack sam po sebi već dođe oko 1500kn, ali ako se radi o Value Packu, onda je navedena niža cijena zbilja OK...
uh, ja se totalno zapalio za taj psp...
uglavnom, nista se ne kuzim
![]()
jel se moze nabaviti za 1000kn jer samo toliko imam, te jos me zanima dali ima internu memoriju?
ako ko ima za soma kuna prodat neka javi...
te kako staviti soft koji pokrece piratske igre, i ako to nije moguce doma kolko kosta kod nekog pirata?
edit
sad sam se raspitao malo tih fw pa me zanima ovo, dali je moguce "downgreadirati" fw 3,30 jer mi lik nudi za 900kn takav psp pa jel se isplati...
Zadnji uredio WANKoner1 : 03-06-2007 u 00:48
fw 3.30 nemožeš downgradat trenutno zato i je takva cijena
na za 1000kn možeš nači psp koji može vrtit piratske igrice bez dodatne opreme,ipak morati češ nabaviti mamorijsku karticu(
nema internu memoriju) ,predlažem ti 2gb jel 1gb je premalo za neke igre
Bookmarks