ma kuzim, idu nekam idu. ne razumijem kaj ti uzgajas pse...il kaj?lol ne kuzim
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma lol, ne kuzis ti mene ni ja tebe. ne zanima me kam idu.
ne kuzim odakle tebi ti psi, da ti tako dolaze i odlaze
ma nema veze![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Dajte, ljudi...molim vas...nemojte toliko u off.
Post, dva ovdje i nije bed, ali previse je previse...moze, moze...![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pa ne znam sta je tu off? kekec i ja pricali smo o ljubimcima![]()
nvm....ugl. evo opet sam bio na selu i malo slikavao
u pocetku su uglavnom bili tuzni jer rijetko se tko igra s njima:
meni se spava
sto sam ti tuzan
vidi sto sam sretan sad !
a i zubici su mi narasli
vidi sto su jaki !
@mala: imamo dvoje starih, cije mlade onda prodajemo![]()
kekec_kompleks:: A ti si ka ono....luđa ekipa, a?
_ebeš ti to stvorenje koje krvari 7 dana u mjesecu pa ne crkne !
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo ljudi samo da vas obavijestim POČELA JE SEZONA KRPELJA. Ja sam na svojem psu već pronašao 2, a na mačku 1. Sva tri su bila na glavama životinja. Pripazite malo!!
CARpeDiem*
planiram uzet nekog cucka, pa bi vas pitao, jel neko zna nekaj o marki JACK-RUSSEL TERIER. jesam nekaj guglo, al me zanimaju iskustva u HR.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
hehhe marka ps
btw slatki macici![]()
ja sam na svom nasla gro glupih krpelja .. sva sreca da ima kratku dlaku pa ostatak ukucana lako izvadi to..meni to fuj![]()
Jeste vi ljudi culi za Frontline!?
Bilo ampula, bilo sprej, postedjeti ce vase ljubimce koje tako jako volite (da je tesko dati 50 kn za ampulu i aplicirati je na psa) gruzenja, svrbeza i potencijalnih infekcija uzrokovanih ugrizima krpelja ili buha.
Navedeno je jos i najmanja steta, sve je vise krpelja koji prenose uzrocnike piroplazmoze u pasa. Ta je bolest, pogotovo ako se ne otkrije pravovremeno, smrtonosna.
Podpasmina
Ugl. Jack Russell terijer (ovo pricam koliko me sjecanje sluzi, necu fulati puno, ali moguce je da mi se omakne kakva greskica, jer mi se trenutno neda kopati ponetu), cak nije niti vrsta, vise nekakav tip koji svrstavamo u skupinu terijera.
On je izravan potomak kratkodlakoga predaka pasmine foksterijer. Ipak J. Russell je manji od foksterijera kakve ih danas vidjamo. pasminu je krizanjem uzgojio lovac i mislim svecenik Jack Russell.
Imao je namjeru stvoriti korisnoga lovnoga psa, idealnih proporcija da se tako izrazim za all around lov. Dakle, morao je biti dovoljno mali da se moze zavlaciti po rupama i jazbinama, morao je biti robustan i otporan, te svakako sto svjetliji kako bi ga bilo lakse razlikovati od plijena po sumama i sikarama.
Koliko je meni poznato pasmina nema standarda, jer nije niti priznata od FCI.
Ipak za ocekivati je da bi odrasli muzjak trebao biti proporcija: visine 25-35 cm (u hrptu) i tezine kakvih 6-8 kg, mozda do 10 ako je deblji primjerak
Prema mome iskustvu, strasno energicni psi, puni elana, stalno u pokretu, smisljaju nepodopstine i rijetko su dobro odgojeni. Ja bi razlog trazio u tome sto se prilicno lako uvuku pod kozu, pa ih vecina vlasnika razmazi.![]()
Evo i mog peseka,na slici je godinu i 2 mjeseca star.
http://i176.photobucket.com/albums/w...t/P1010005.jpg
zvao oglase i lik mi lupi cijenu od 500Eur za jack-russella. reko, hvala javiću se
. moš mislit. imam frenda koji školuje pse, pa će se valjda on potrudit da mi nađe nekaj... samo mi je još reko da izbjegavam kupnju od likova iz karlovca jer se radi o prevarama i uvozu čudnih štenaca...
Sljaka!
pala je odluka! ili kratkodlaki foksterijer ili kratkodlaki njemački terijerimaju malo višlje noge od jack-russella čine se skladnije građeni.
Sljaka!
peso je sybirsky husky i zove se ripley (kao lutenet ripley-alien a ne
"talentirani debil ripli" )
[/IMG]
Zadnji uredio deth : 20-04-2007 u 16:55
My name is SaTaN...Woo0ooohoo0oo
Bookmarks