dobila sam ribice i drugi dan su umrle lol![]()
jel idu na kukuruz?Izvorno postao Baby_Blue
šala naravno
šta ih ne slikaš da vidimo?
dobila sam ribice i drugi dan su umrle lol![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sta si ih vec pojela??Izvorno postao mala
ma jok,umrele,neznam zasto![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa kad im nisi dala vode da pijuIzvorno postao mala
![]()
Ma ti si CARIzvorno postao zerobravo
![]()
![]()
![]()
moja mala lulu (iliti fufu,kako ju mi zovemo)
http://img209.imageshack.us/img209/6489/img0122cj6.jpg
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jezuš, sa ovom jezičinom je ispala ko gremlin kad ga nahraniš poslije ponoči![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao zerobravo
ma dala sam i vode i hrane,ali nista![]()
tutlek,slatki peso![]()
Možda si im dala previše da papajuIzvorno postao mala
![]()
možda nisu slatokovodne![]()
Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
vertigo...nemoj da te ja dohvatim....jel ti jasno????
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a zekam se lol, pesek je slatki, al u ovoj pozi mi djeluje ko ejlijenIzvorno postao tutlek
![]()
Fascinantno mi je kako se ljudi lako uvrijede kada nekaj veliš o njihovom kućnom ljubimcu kaj ne žele čuti...
Iskreno, NHF naravno, ali meni ti pesi isto zgledaju ko gremlini s tom nabijenom facom.
OK, mogu biti slatki i sve, ali eto, tako meni zgledaju...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joj...ma to je bila sala...kaj bi se uvrijedila...pa nisam ja takva...
eto...sad sam ispala negativac...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
ma to si on jezikom čisti krmelje...Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma nisi.Izvorno postao tutlek
![]()
Uostalom, to je normalno. Da ti se ne sviđa taj pes, nebi ga niti kupila.![]()
ti psi su na baterije,ja osobno si nikad nebi kupila tak nekog malog,ali su mi jako slatki
vertigo,slatkovodne su bile...mozda mi je neko stare ribe podvalio,pa su umrle prirodnom smrcu![]()
Mene kod njih zapravo najviše živcira kak laju, kreštavo i iritirajuće...Izvorno postao mala
I bed je kad ti se pod nogama mota, lako ga je nagazit, a onda RIP...
moja mama voli pekinezere...da se mene pita ja bih jednog rotijaoni su mi inace najljepsi peseki... peseki
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Uh, al oni sline da je to nenormalno... stvarno, dovoljno je da ih malo 'pošmajhlaš' i već si mokar i sluzav. Gadno.Izvorno postao tutlek
Meni se osobno najviše sviđaju mješanci. Mali slatki, pametni i nasmješeni!
Od rasnih pasa - zlatni retriveri, ridgeback-i, labradori...
e to je istina...stalno je pod nogama...ali naviknes se...a moja se stalno mota oko nogu jer voli drustvo i uvijek legne tamo gdje sam...recimo kuham,ona je pored stednjaka...gledam telku,ona lezi kraj mene...i takoIzvorno postao whiteboy
ali ona ne laje bas krestavo,moram priznati da ima poprilican glas![]()
R.I.P.-16.10.2007.
ima moj susjed nekog tak malog krestavog i kad ja secem svoga (inace imam rotvajlera) ovaj mali popizdi laje ko lud,moj ga sam pogleda,jednom zalaje ovaj pocne trcat mali po dvoristu ,picek ukaki se od straha![]()
ovo potpisujem, a i izgledaju ko da su roknuli s trećeg kataIzvorno postao mala
![]()
OT: inaše, ak hočeš napravit takvu facu na bilo kojem psu, uzmi 1x1metar stakla, s jedne strane stavi pesa, a s druge šunku![]()
Bookmarks