Ja bih sebi htjeo psa nabavit ali nedaju mi starci![]()
![]()
![]()
Meni se cini da su ti mali psi na baterije malo priglupi (nhf), nemres se s njima "drzuzit" ko npr. sa zlatnim retriverom i njemackim ovcarom, da mi je jedan...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ja bih sebi htjeo psa nabavit ali nedaju mi starci![]()
![]()
![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
kad bude mami rođendan, pokloni joj peseka, onda ga nauči da sluša samo tebeIzvorno postao John Frusciante
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
prekrasna je...
imali smo i mi perzijskog macka,ali nam ga je netko otrova
e da mi je saznati samo tko![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
takvu gamad koja truje,muci,zlostvlja zivotinje bi ja stavila u plinsku komoru,pa operi.bolesnici!!!
odtad je proslo sada vec 6 godina...ali jos uvijek mi fali i bas bih voljela saznati tko je to napravio...mislim...uzas!!!
a kako sam tada plakala...nisam dva dana mogla u skolu...ipak mi je on bio prvi ljubimac![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa ja sam plakala kad mi je u 8 razredu uginula pticica koju sam imala 7 godina... ipak je ljubimac ljubimac, pa covjek nema srce ako mu ugine zivotinja a njemu svejedno.
ja sad imam dvije prepametne loptice cakane i stvarno ih obozavam, nevjerojatno je kako je nešto tako maleno živo i može uljepšan dan![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Meni kad rikne koja riba u akvariju , pričekam da rikne još koja i onda kupim neko jatance drugih . najbolji kućni ljubimci![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ja sam plakala i za ribicom koju sam imala samo 3 dana!!!naime,ja sam ju kupila u 5ak...a u subotu sam morala ici kod bake za vikend...kad su moji dosli u ned po mene,mama mi je rekla da mi je ribica uginula...tj.,ona ju je prehranila...e kako sam cmizdrila...eh
R.I.P.-16.10.2007.
a kad govorimo o plakanju,ja sam plakala kad mi je moj macak ,garfield (bas je bio pravi,debile,ljeni slatki) ugino,i to od tuge,imao je infarkt kad je deda moj umro....koja povezanost![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
awwwww....Izvorno postao mala
![]()
Moji ljubimci..
Veliki je Ben, mješanac tornjaka i šarplaninca; 8 mjeseci star i ima 50 kg.
Manji je Tara, aljaški malamut.![]()
![]()
Predivni psi joj![]()
A koja pasmina je ovaj u sredini?Izvorno postao ::wrangler::
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Riječka ludara.![]()
Autoktona pasmina znači! Moram si nabavit jednu takvu...Izvorno postao ::wrangler::
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
stvarno su ti lijepi peseki![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e, ovog desnog sam oduvjek htio....a i ovaj u sredini....vidim...ima pedigre![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
..ljepi peseki!!
Hehe pa moji su.. (bljuv!)
Hvala, hvala..
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:12
imala sam i ja zeceka :bunny: puškin se zvao,onaj mali ,cijeli crni bio,a mekaaaanni,to mi bio decko poklonio....netko mi ga ukrao na moru![]()
šta je uzeo ga za bijelo robljeIzvorno postao mala
šta se ovdje još neću naslušat......
2 Jolie:
Zec je Bach. Patuljasti zec. Veći od prosječnog mopsa..Podsjeća me na onog iz filma Donnie Darko
Chinchilla je Ozzy. Ima već 5 godina.![]()
Bookmarks