Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 172
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Ajd molim te I uklopi ga u studiranje i posao, kad preko dana cesto nemam vremena ni za smazati pizzu
    Ovo sam jelovnik posudio sa foruma teretana, isti takav je dobio i kolega na PM, po meni najbolje sastavljen primjer jelovnika. Naravno, ne morate ga se strogo držati, već modificirati kako želite.

Sastoji se od oko 25%masti,40%carbsa i 35%proteina.
    Kalorija cca 3500.

07.00 obrok 1
    posni sir 250g
    1 cijelo jaje
    25g oraha
    zlica lanenog ulja
    multivitamin/mineral

09.00 obrok 2
    posni sir 250g
    2g (4 caps) ribljeg ulja
    banana *1
    400i.u. vitamina E

11.30 obrok 3
    3 jaja
    orasi ili suseno voce

14.00 obrok 4
    pileca prsa 100g
    salata 50g
    2 kriske int. kruha
    2g (4 caps) ribljeg ulja
    zlica lanenog ulja
    400i.u. vitamina E

15.30 kakao(za kolace) 20g u toploj vodi
    ili Ginkgo Biloba od Encijana

16.00 TRENING

17.00 obrok 5
    PW(50g whey+100g glukoze)

18.00 kuhano tijesto + whey

20.00 obrok 6
    protein shake
    500mg Vitamina C u prahu

22.00 obrok 7
    posni sir 250g + 15g whey-a
    zlica lanenog ulja

Sa: forum.teretana.net

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To rijetko tko stigne i sjeti se...jedino ak ne fura ruksak hrane sa sobom...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    iphone 3g+ipod video 30Gb
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....deleted....sve svoje postove...očito su gluposti..dijan zna najbolje
    Zadnji uredio ivstojic : 24-03-2007 u 19:45

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Evo pitao malo trenera.Uzimaj creatine i preporučio bih običan Whey protein i Glutamin. Volumass uzmi prije treninga, kako bi napunio tijelo ugljikohidratima i proteinima, a možes popiti i oko 5 grama glutamina, kao zaštitnik mišića koji sprećava katabolizam, a onda prije spavanja popiješ Whey protein i još 5 grama glutamina, da se bori protiv noćnog katabolizma.

Za creatine=>Važno!!!:
    Pure Creatine uzimajte na sljedeći naćin: prvih 7 dana ujutro na tašte 5g praha (1 čajna žličica) i neposredno nakon treninga 5g praha.
    Sljedećih 30 dana uzimajte 2g kreatina ujutro na tašte. Kreatin se uzima s vodom ili sokom od grejpa. naranče, grožđa....Uz kreatin izbjegavajte napitke bogate kofeinom kao i mlijeko.
    Ovaj post zaboravite, ako ga još niste pročitali, niti nemojte. Ivstojicu, budi ljubazan, editiraj post, nema nikakvog smisla i molim drugi put bez dezinformacija. Vidi se po tvom (ne)znanju da nemaš blage veze o dodacima prehrani.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    Ovaj post zaboravite, ako ga još niste pročitali, niti nemojte. Ivstojicu, budi ljubazan, editiraj post, nema nikakvog smisla i molim drugi put bez dezinformacija. Vidi se po tvom (ne)znanju da nemaš blage veze o dodacima prehrani.
    Koliko god da znaš o tome i baviš se time nemaš se pravo tu odnositi tako s visoka.A to radiš svakime svojim postom u ovoj temi.Ako je netko nešto i krivo napisao,postoje načini da to objasniš na lijep način.Ali poklapaš svakog forumaša koji god nešto posta bahatošću i arogancijom(tipa nemaš pojma,širiš dezinformacije i sl).

A reću ću ti samo ovo:sve što sam ja napisao su odgovori koje sam dobio od strane Prof. Mirjane Tonković, Dipl.Ing. Biotehnologije,koja je savjetnik prehrane i radila u nekim studijama za Weider.
    Pa kad toliko znaš trebao bi znati i ovo.
    Evo ja te tu sada prozivam da se predstaviš i da kažeš čime se baviš i s koliko godina iskustva.
    Pa onda se možda netko i tebi obrati za ''profesionalni'' savjet.
    I da..sorry što vjerujem onome što napiše osoba poput gore navedena.Stvarno,di mi je pamet.
    I molio bi te da me više ne prozivaš tu na forumu..sve što trebam vidjet,kao i ostali,postaj tu..lako svratimu u ovu temu.
    Uz dužno poštovanje!Doviđenja!!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Koliko god da znaš o tome i baviš se time nemaš se pravo tu odnositi tako s visoka.A to radiš svakime svojim postom u ovoj temi.Ako je netko nešto i krivo napisao,postoje načini da to objasniš na lijep način.Ali poklapaš svakog forumaša koji god nešto posta bahatošću i arogancijom(tipa nemaš pojma,širiš dezinformacije i sl).

A reću ću ti samo ovo:sve što sam ja napisao su odgovori koje sam dobio od strane Prof. Mirjane Tonković, Dipl.Ing. Biotehnologije,koja je savjetnik prehrane i radila u nekim studijama za Weider.
    Pa kad toliko znaš trebao bi znati i ovo.
    Evo ja te tu sada prozivam da se predstaviš i da kažeš čime se baviš i s koliko godina iskustva.
    Pa onda se možda netko i tebi obrati za ''profesionalni'' savjet.
    I da..sorry što vjerujem onome što napiše osoba poput gore navedena.Stvarno,di mi je pamet.
    I molio bi te da me više ne prozivaš tu na forumu..sve što trebam vidjet,kao i ostali,postaj tu..lako svratimu u ovu temu.
    Uz dužno poštovanje!Doviđenja!!
    OK, evo ispravaka netočnih navoda. Svakom početniku kao početniku najvažnije je srediti PREHRANU. Dok se PREHRANA ne sredi, popuno je besmisleno bacati pare na DODATKE PREHRANI (seljački rečeno ne možeš "izvući" maksimum iz njih, a o kreatinu da ne pričamo!). Zaključismo da početniku koji nema ni mjesec dana staža u teretani ne treba kreatin, ukoliko prehrana nije savršena. Preporučujem da se od prvog treninga uzima whey protein, što zbog svojeg pozitivnog djelovanja u obrani organizma od raznih bolesti pa čak i raka, nadalje, kako bi se što prije "izlječila" mikrooštećenja mišićnih vlakana, tj. upala mišića, savršenog profila aminokiselina, itd. Postoje razne nezavisne studije (koje mogu i priložit) i sumnje koje govore da takvim, oralnim unosom glutamina, nema baš neke prevelike koristi. Ali ako postoje financijske mogućnosti - zašto ne i probati (ista priča kao i sa L-karnitinom). Spomenuo si Volumass (nemam pojma jesi li tu mislio na Scitecov ili Optimumov) - to je nekakva mješavina UH-a i proteina (mene blago asocira na gainer), 4. proizvod na koji bi trebao baciti pare. Prije treninga ne treba nikakav Volumass, dovoljni su samo kompleksni UH za snagu tokom treninga. Nadalje, whey protein nije baš poželjno piti prije spavanja zato jer je to brzi protein, tj. brzo se apsorbira (baš se i zato pije odmah poslije treninga sa vodom), a to preko noći nikako ne želimo! Ukoliko je moguće za spriječavanje katabolizma preko noći, kupiti neki milk&egg protein ili kazein, dakle spore proteine (sporo se apsorbiraju, razgrade). Ukoliko nema mogućnosti kupovine nekog sporog proteina, bolje je pojesti 200-tinjak grama posnog sira (koji također sadrži kazein).

Kada pričamo o kreatin-monohidratu, postoje dva načina uzimanja! Prvi način je tzv. "faza punjenja", da se u organizmu stvori zaliha kreatina. "Faza punjenja" traje 7 dana i to ovako; na dane treniranja ali i netreniranja se uzima četiri mjerice (dakle 20 grama dnevno) kreatina otopljenog u vodi (ne u sokovima zbog limunske kiseline i mlijeku zbog laktoze koja kad reagira sa kreatinom stvara beskorisni kreatinin kojeg kasnije organizam izbaci, tj. popiša). Nakon što smo gotovi sa "fazom punjenja" slijedi tzv. "faza održavanja", dnevno se uzima samo 5 grama kreatina (mada može i 2x5g na dan). Organizam ne može zadržati više od 20 grama dnevno, tako da niti nema smisla ubacivati više. Nakon što je kutija prazna (ili ako ćemo se držat nepostojećeg pravila, cca. 60 dana), napravimo pauzu od 4-5 tjedna i onda sve ispočetka. To bi bio prvi način. Drugi način je taj da uzimamo samo 5 grama dnevno bez faze punjenja (preporučujem sa fazom punjenja)!

@ivstojic, kao što sam i prije rekao, potpuno mi se glupo oslanjati na "rekla-kazala", daj mi nezavisne studije koje su radili i nezavisni stručnjaci, tada ću povjerovati. Ne želim nikakve Weiderove studije, oni izbace na tržište svoj novi proizvod, tada sami sebi naprave studiju o tom proizvodu i naravno da će ga hvaliti u beskraj, nije li to logično? Danas je najvažniji kapital pa i u prehrambenoj industriji. Nemoj se ljutiti zbog toga, ali činjenica je da si naveo hrpu nebuloza i gluposti. Pozdrav.

Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zakaj se u svakoj drugoj temi neko treba zaratit ??? da bi se udebljao treba jest čim vidi ili pomisli na kakvu hranu. znači, jesti i jesti, sve ono za kaj vele da nije baš zdravo (kaj je zdravo???). ništa drugo. ELninjo, je od otvaranja teme trebo već dobit barem 1,5 kg na težini, al od njega glasa čuti nije ................ ajd ninjo da čujemo rezultate i tvog truda... mi smo se svi već zdebljali.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije mi se dalo sve čitati, pa ne znam je li bilo već, ali ako pušiš, stani pušiti - udebljati ćeš se, a dobitak za zdravlje je veći od štete zbog debljanja
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JOOOOOOOOOOJ KAKO STE DOOOOOOSADNI!!! Čovjek se oće ZDEBLJATI (bar je tako napisao u naslovu teme), a ne da mu vi trkeljate ove vaše proteinske nebuloze!
    Znači, udri po čevapima i pivi i mir na bosni!

I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Sony Xperia Z
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Bodovi
    14.010
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.010, Nivo: 28
    Bodovi: 14.010, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tocno tako covjek pita za savjet

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo sam jelovnik posudio sa foruma teretana, isti takav je dobio i kolega na PM, po meni najbolje sastavljen primjer jelovnika. Naravno, ne morate ga se strogo držati, već modificirati kako želite.

Sastoji se od oko 25%masti,40%carbsa i 35%proteina.
    Kalorija cca 3500.

07.00 obrok 1
    posni sir 250g
    1 cijelo jaje
    25g oraha
    zlica lanenog ulja
    multivitamin/mineral

09.00 obrok 2
    posni sir 250g
    2g (4 caps) ribljeg ulja
    banana *1
    400i.u. vitamina E

11.30 obrok 3
    3 jaja
    orasi ili suseno voce

14.00 obrok 4
    pileca prsa 100g
    salata 50g
    2 kriske int. kruha
    2g (4 caps) ribljeg ulja
    zlica lanenog ulja
    400i.u. vitamina E

15.30 kakao(za kolace) 20g u toploj vodi
    ili Ginkgo Biloba od Encijana

16.00 TRENING

17.00 obrok 5
    PW(50g whey+100g glukoze)

18.00 kuhano tijesto + whey

20.00 obrok 6
    protein shake
    500mg Vitamina C u prahu

22.00 obrok 7
    posni sir 250g + 15g whey-a
    zlica lanenog ulja

Sa: forum.teretana.net
    Odlicno... my point je bio da ljudi koji zaradjuju za zivot i/ili studiraju si to VREMENSKI ne mogu priustiti! A meni osobno je bitnija lova i obrazovanje od napumpanog izgleda

Pitam se kako bi mi sef reagirao da u 9,11, 14 i 16 na stol snesem jaje ili kilo sira! A kakav trening u 16?! Da ponesem orbitrek na fax?

Ali vi koji mozete svaka cast i samo napred!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da sam na početku posta gdje je jelovnik bio dovoljno jasan.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako se netko hoce udebljati, treba se malo manje kretati nego obicno i malkice vise jesti (masnije hrane), al onda ce dobiti skembu, ako hoce to pravilno rasporediti nek pocne vjezbati (intenzivnije) i jesti koliko moze, kilogrami dolaze bez problema, al na pravim mjestima... Ove sve nebuloze sa proteinima, sirom, 16obroka dnevno, ma baci to, treba jednostavno jesti u 3 obroka, tako ce se udebljati, ovako samo tijelo pojacava metabolizam...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy Pregledaj post
    JOOOOOOOOOOJ KAKO STE DOOOOOOSADNI!!! Čovjek se oće ZDEBLJATI (bar je tako napisao u naslovu teme), a ne da mu vi trkeljate ove vaše proteinske nebuloze!
    Znači, udri po čevapima i pivi i mir na bosni!

A medjuobrok neka mu bude bureki obavezno jesti poslije 22 sata
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Maniac Pregledaj post
    Ako se netko hoce udebljati, treba se malo manje kretati nego obicno i malkice vise jesti (masnije hrane), al onda ce dobiti skembu, ako hoce to pravilno rasporediti nek pocne vjezbati (intenzivnije) i jesti koliko moze, kilogrami dolaze bez problema, al na pravim mjestima... Ove sve nebuloze sa proteinima, sirom, 16obroka dnevno, ma baci to, treba jednostavno jesti u 3 obroka, tako ce se udebljati, ovako samo tijelo pojacava metabolizam...
    Zamolio bih te ubuduće da svoje nebuloze i neznanje zadržiš za sebe. Je li ti itko ikad rekao, jesi li igdje pročitao, čuo, bilo sa strane stručne ili nestručne osobe da bi svatko trebao imati 5-6 kvalitetnih obroka na dan? Ovo mi je osobno prvi put da se susrećem s nekim tko kaže da je dovoljno 3 obroka na dan...

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe ja imam istih problema,175cm i 52kg mozhda ipak nisi rekorder u mrshavosti el nino...A fakat dosta pojedem
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamolio bih te ubuduće da svoje nebuloze i neznanje zadržiš za sebe. Je li ti itko ikad rekao, jesi li igdje pročitao, čuo, bilo sa strane stručne ili nestručne osobe da bi svatko trebao imati 5-6 kvalitetnih obroka na dan? Ovo mi je osobno prvi put da se susrećem s nekim tko kaže da je dovoljno 3 obroka na dan...
    Ma ono sto mi tebi pokusavamo reci je da osoba koja radi/studira si ne moze vremenski priustiti 23946 obroka dnevno. Di ti to radis pa da mozes zderati svaka 2 sata?!?! I ja bi takav posao
    To si samo vlatka pokos moze, al ak uzmes u obzir da je njoj jedini posao izgledati lijepo...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dijane,mili...smiri se.Nisi moderator da mu tu govoriš kaj će pisat.Ja to nisam shvatio preozbiljno pa nemoj ni ti.
    Ovo ti je još jedan u nizu napada na nekog od forumaša sa forom o nebulozama i neznanju.
    Stari,ohladi.Smiri se...loše je za zdravlje...ne buš' se mogo udebljat!!! nhf

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zbilja Dijane, ohladi malo, ne moras za svaki post vrijedati nekoga i svisoka mu se obracati, postoji puno ljepsi nacin za obracati se drugima...

OT, ove stvari koje ekipa pise tipa puno masti, ne kretati se, pusiti, tralala to treba izbjegavati u sirokom luku jer mogu samo narusiti zdravlje i stvoriti kontra_ efekt od onog sto El Nini zeli...
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OT, ove stvari koje ekipa pise tipa puno masti, ne kretati se, pusiti, tralala to treba izbjegavati u sirokom luku jer mogu samo narusiti zdravlje i stvoriti kontra_ efekt od onog sto El Nini zeli...[/QUOTE]

nije istina, pa čovjek se hoće zdebljat, a ne glumit finoću. kakvo zdravlje, kraj sve te hrane i pive ???
    Sljaka!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne vrijeđam nikoga, ali mi nije jasno zašto netko tko nema pojma o čemu se priča dolazi ovdje dijeliti savjete o prehrani - i to na pogrešan način (primjerice - dosta je 3 obroka dnevno, ma halo!!!). Netko tko se nikad nije susreo sa proteinskim prašcima, ne zna sastav a još manje koristio dotični proizvod počne drobiti kako je to nezdravo i treba se toga kaniti... Namučio sam se da napišem tolike postove u ovom topicu kako bi pomogao i onda dođe neki tip, u dva redaka napiše "kani se ti sira, proteina (čitaj: zdrave hrane), jedi burek i čevape", ovdje se ja osjećam povrijeđenim... A dobro, kome se ja uopće dokazujem, jedite čevape i budite spremni za dolazeće ljeto.

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kakvi ku..c proteinski prašci??? kaj je to hrana?? poslije poštenog tjednog menija dobiješ 2kg, ziher.
    Sljaka!

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ti si malkice jadan, bez uvrede... Covjek se hoce udebljati, a ne odrzavati tjelesnu tezinu ili ju smanjivati... Metabolizam potices sa vise obroka dnevno manjih, a usporavas ga sa manje obroka dnevno al obilnijh.. Ajd reci sad da to nije istina i odi se odmah objesit negdje...
    Ja sam sebi poprilicno uveo red s prehranom i dnevnim kretanjem, tako da vjeruj mi da znam sta govorim, to sto ti kazes je dobro, ali za ljude koji imaju vremena 60 puta dnevno sjesti na 20min i pojesti ZADANI obrok... Taj tvoj rezim prehrane ne daje ti bas mjesta za dane kad ti se jedu bas neki masni cevapi ili jedna velika cokolada... To je vise "robotski" pristup prehrani, a vjerujem da se nitko ne zeli toliko zrtvovati samo zbog "savrsenog" izgleda svaki dan... zasto ne bi jedan dan bio onako seljacki napuhan, a drugi dan sav neki izglednjeo (ne da se izgladnjujes nego jednostavno svima dodje dan kad ne mozes bas previse jesti), zasto ne bi jeo koliko ti treba, a ne ono sto je propisano...

Jesnostavno ne podnosim takve ljude koji napisu prehranu na papir i toga se drze, ajd ak netko mora bas na strogu dijetu ili tako sta, al za uobicajenu prehranu raditi si takva SRANJA, mislim da nije potrebno...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK, Maniac, u potpunosti poštujem tvoje mišljenje s kojim se čak u ponekim dijelovima i slažem.

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam sinoč oko pol deset smazao jednog masnjaka. to imaju u čevapdžinici kod samoborčeka (Mrzle pive) a sastoji se od ::: lepinja namočena u masnoću od ćevapa i zapečena, a kad je to gotovo u nju ide puno luka i senfa. S tim pravim "srednjoškolskim gablecom" je najbolje maznut malu pivu po izboru. jooj, sad mi tak sline cure da bi opet večeras otišo!!!!!!
    Sljaka!

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Kako dobiti posao u VIP-u ili T-mobilu?
    By Šile in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 95
    Posljednji post: 10-11-2009, 00:08
  2. Kako se spojiti na Internet u Hrvatskoj
    By josip_b in forum Mreža
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-06-2006, 19:12
  3. Kako uspjeti...
    By alcatraz in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 24-05-2006, 14:59
  4. siemens cx70-novi soft, patch. KAKO????
    By viking in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 03-03-2006, 20:13
  5. Odgovora: 2
    Posljednji post: 22-09-2002, 13:07

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove