Sigurno ima puno ljudi (čak i ovdje) koji muku muče s viškom kilograma, ali ja imam potpuno suprotan problem...naime, visok sam 191cm i težak svega 69kg, s čime smatram da sam ovdje rekorder po mršavosti
Inače, trudim se jesti normalno i ravnomjerno, ali jednostavno imam brz metabolizam i nema šanse da se nekaj primi za mene...
Zanima me jel postoji neki način kako se udebljati, a da taj postupak ne traje 10 godina???![]()
Bom Chicka WahWah
Jednostavno jedi više!
Ozbiljno, ako želiš se udebljat, jedi više za večeru... jer se to "prima"...
provjeri si PP (nije vezano za ovu temu)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kaj je najbolje, večera mi je najobilniji obrok i nema pomoći, niš se neće primiti...
Bom Chicka WahWah
probajte manje srat![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
1. jedi kasno navecer prije spavanja i to ogromne kolicine hrane
2. poslije rucka kad se najedes malo odspavati
3. manje se kreci, vise se vozi u autu...
4. jedna Milka dnevno
to sam uglavnom ja tako dobio oko 10-15 kg i sad sam na 186 cm sa 80 kg (mozete misliti kakav sam onda bio prije)
iPhone 5s 16 GB
mozda je psihicki problem u pitanju. ili ako nije->napravi ga, od zivciranja vise jedes i debljas![]()
e stari moj...pečenje, špeka, kobasice, kulena, čokolade, čipse, krumpiriće, majoneze, ...svaki dan uživati u obilnim količinama...prvi rezultati vidljivi več nakon 2tj
ps. što manje voča i povrča koje stabilizira metabolizam, što manje žitarica, mlječnih ptoizvoda ITD.... ŠTO VIŠE KOLESTEOLA..
I DA...ŠTO PRIJE UMREŠ TO SI DULJE MRTAV TAK DA....zašto ne se udebljati?
After all...
manje seksa![]()
![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
također imam isti problem meni bi trebalo barem 10kg
Seriously?
kupi si Mega Mass...ako ne budeš vježbao udebljati ćeš se taj čas![]()
odi na dijetu pa ces se udebljati
moze biti da ti probavni enzimi ne rade kako spada, tj. da ti se hrana koju pojedes uopce ne razgradi u potpunosti. odi u heliks ili tak neki ducan i kupi si papain. bude ti se sve primalo kaj pojedes.
....Tab Maniac.....
Također kupujem 7-8 kila...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To ti je tako genetski, imaš brz metabolizam kao i ja (185cm i 72kg) neznam kako bi to promjenio u ovom trenutku ali nemoj se iznenaditi da se za nekoliko godina počneš debljat i nemožeš stati..
Ugl. jedem bar 4 puta na dan (ne previše jer me ulovi fjaka), uz ručak sam najčešće u menzi i zdrmam pizzu ili neko meso sa pomfrijem i sl. uglavnom nezdravo (nakon čega me definitivno ulovi fjaka)
PS: kad god ima nešto u frižideru navečer, upalim film i grickam.. Nekad je to nutela, a nekad su bome i čvarci...i što dodati, frendice mi se dive
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
2 imatic: spavanjem se gubi cca 300 kcal tako da ni to nije rješenjeJedna milka dnevno? Jedna ko nijedna..
2 el nino:
što ti se vrijedi udeblja(va)ti, ako se to neće ravnomjerno raspodijeliti? Teretana + prehrana za masu (postani svejed, jedi i đank-fu:d).
Ako ćeš jednostavnije: pivo i pizza svaki dan. Ja pivo više ne mogu smisliti uopće, a kako ga više ne pijem, manje i jedem i izgubio sam par kg. Tebi treba reverzibilni proces. Pivo samo po sebi nije toliko kalorično da bi dobio KG od njega, samo što čovjek uz pivo UVIJEK jede nešto..![]()
..da, baš ponese čovjeka![]()
![]()
NHF al ovi savjeti bi bili oke da je lik pitao kako utoviti svinju da bi dobije puno masti kad bude kolinje.
A s obzirom na pitanje njemu je ocito bitniji izgled od ugojavanja, a ovim ce rijesiti problem niskog broja kg a dobiti problem sala na skembi i kolesterola u krvi.
Od zderanja cokolada i slicnih gluposti ces se jednostavno usvinjiti. Ako ti se vec ne da ici u teretane onda se trudi vise jesti preko dana. Ako sad sam sebi dobro izgledas onda pusti kg, to je ionako samo broj.![]()
Ja jedem samo majoneze npr ujutro snitu kruha i sama majoneza.To deblja stari samo tako.
a onaj šlag u onoj duguljastoj bocici kaj ide na pritisak van , to u usta trpat?
to mora bit kaloricno.
nego...nekak mi se cini da bi vise trebalo bit ekipe kaj treba smrsat..kaj svi sute a ?![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Bookmarks