Imam motorolu k1. Sve je normalno funkcionisalo dok ja nisam nesto zeznula verovatno u P2k commanderu, od taka ne mogu da pokrenem video zapis i non stop mi pokazuje da mi je memorija za poruke puna, a nemam ni jednu poruku, cak ne mogu ni da kreiram novu poruku. Da li neko moze da mi pomogne?![]()
Imam citavu karticu od mikro sd 512 slobodnu. Nije mi jasno vise kako odjednom sve da se desi...
Miroslava, ako hoćeš da ti se sve vrati na staro, da ti proradi, moraš instalirati novi "monster pack" (to ti je kao windows za kompjuter, točnije - operacijski sustav) na mobitel. Daklem, trebaš naći na forumu program pomoću kojeg ćeš si instalirati novi operacijski sustav na mobitel, probaj pronaći "RSD Lite 2.5" ili neku drugu verziju, nije važno. Još ti samo treba taj "monster pack" kojeg ćeš također pronaći na ovom forumu (stvarno nemam pojma kako se zove, već će se javiti neko od forumaša) i to ti je to. Spojiš mobitel na kompjuter, pokreneš RSD Lite (program bi ti trebao prepoznati motorolu!), odabereš file koji hoćeš instalirati na mobitel (to je u ovom slučaju taj "monster pack" kojeg ćeš skinuti) i pričekaš neko vrijeme dok se sve ne završi (ako je radnja uspješno završena u programu bi ti trebalo pisati "PASS" - nemoj slučajno izvlačiti kabel niti ništa dirati po mobitelu dok traje instalacija!). I to bi trebalo biti to. Nemaš nekog prevelikog razloga za brigu. Ako ti šta nije jasno, ja sam dežuran.![]()
![]()
Hvala svima ali sam odnela telefon u servis i oni su ga flesovali i vraceno je sve na staro...
sigurno nije ako je pod garancijom:: jer je software-ska greška
|\/|0T0r0La
Bookmarks