kak se zove prog?
MOGUĆNOSTI PROGRAMA?
1.Lažirajte stvarnog pošiljatelja SMS poruke ako to želite, i ako je to nužno
2.Tempirajte vrijeme slanja vaše SMS poruke, neka stigne kada to vama odgovara
[Što znači da možete biti pored svog najboljeg prijatelja kad mu stigne vaša SMS ucjena]
3.Napišite SMS OFF-line i pošaljite ga kasnije, kada budete ON-Line
4.Opozovite tempirani SMS ako je došlo do promjene ratnog plana
5.Pošaljite jedan ili više SMS poruka istovremeno na proizvoljan broj primatelja
6.Šaljite SMS melodije, logo operatera i SMS razglednice svojim prijateljima
7.Sadržaj SMS poruke može sadržavati i "naša slova" [šđčćž, ŠĐČĆŽ]
8.Ako ste zaljubljeni ili ste ostali bez teksta, pošaljite neki od 200-ak gotovih SMS sadržaja
9.Dio SMS poruke ili cijela SMS poruka može blinkati i tako ostaviti bolji dojam na primatelja
10.Možete naknadno provjeriti da li je SMS poruka uistinu poslana definiranom primatelju
ADRESA JE: http://www.univerzalsoft.com
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
kak se zove prog?
zove ti se sms-informator
-program je odlican, nije besplatan -kosta 75kn ali imas broj od izumitelja programa i reci da bi ga htio isprobat i podala ce ti na mail 3 besplatne poruke
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
koja su misljenja o prpgramu?
dobar je.
al svejedno mi se neda davat pare
jel ima netko serial ?
kome to uopce treba
plišani
?-------------?
vidio sam vec ovaj program, ali ovo placanje me odvraca.
usput, nemoze se downloadat sa dane stranice.
http://www.univerzalsoft.com/ kad odete na ovaj site otidjite na Softver 2 i skinite program Demaskir vidicete fenomenalan je.Snimite ga na flopy i odete kod frenda folom da igrate neku novu igru koju on ima.Igrate se s njim i kad on iz sobe izadje vi na poso.Stavite flopy i otvorite Demaskira u njegovom kompu.vidite njegove pristupne sifre za net i kad dodjete kuci trosite mu internet
Ako si gladan pojedi nesto
skinuo sam i onaj udc, za produljavanje shareware programa
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@nimda kaj bi ti to frendu napravio???
ovaj udc je smeče, i shareware je, a ja ionak znam sve passworde od 3 frenda, pa im to nikad ne radim.
@NIMDA
Ti ako od svoje kuces pozoves broj ISP-a ti TROSIS NOVAC. Bez obzira koji username koristis!
Forumaš godine :)
tako je, jer lova ide s računa telefona od kojeg se zove, nema to veze s usernameom.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
on uplati sati npr.10 sati interneta kod svo provajdera a ja s mog telefona mu potrosim nekoliko sati,nebitno je sto mi se trose impulsi.Sad sam otisao i dalje otisao sam na adresu njegovog provajdera Spintera i promijenio mu pasword tako da ga sad ucjenjujem,nekoliko cd on meni dadne a ja njemu novu sifru za konektovanje![]()
Ako si gladan pojedi nesto
čekaj malo....... ja sam se od frenda spojio na net prek moje passworda u usernamea. on troši telefon, ali meni dolazi na račun..?
mos iskljucivo njemu trosit lovu ako se recimo spaja preko vipa jer ti vip i naknada i impulse skida s racuna!!!
...jedino VIP možeš trošit(ako je GO)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja ne razumijem šta vi tu govorite....
ja sam se od frenda spojio prek svog passworda na hinet.
...i on bu platil...
da ali kad mu dođe tel račun doma neče mu pisat da je hinet promet tolko i tolko...?
normalno da nece
jer iko moez nabavit krek za taj sms inf-nesto ?
@wb i @sezam
ja od kud god da se spajam sa svojim usernameom i passom preko vipa sve se obračunava meni. Onaj od koda zovem ne potroši niti kune.
dobar grah daleko se čuje
Znaci, VIP je jedna od iznimki... Evo cujem od frenda iz Brckog da je slicno i kod njih (oni kupuju 'bonove' za pristup netu).
Forumaš godine :)
Bookmarks