Simbian!!!
Što jednostavnije to bolje.Dummy rula.
Pazite ovu situaciju, prije tri dana mi je javio mobitel poruku da je memorija za poruke PUNA, dobro gledam koji k jer brisem poruke svakodnevno, ptiđem u inbox kad tamo 4-5 poruka... Ok, pobrisem ih i sve super... Zatim nakon par sati stigne nova poruke, odem u inbox, a tamo TRISTOTINJAK poruka u zadnjih mjeseca dana!!!!!!!!!! Gledam i nemogu vjerovati, sve uredno bilo brisano..... Ok, desava se....
Zatim, JUCER otvorim inbox, poruke iz TRAVNJA !!!! dakle pola godine i vise stare poruke u inboxu i sentboxu!!!
Najcudnije od svega je to sto sam XXXXXXXXXX puta vec i formatirao telefon, i onaj hard restart sto vraca telefon na TVORNICE postavke (zeleno + 3 + *) i nije mi jasno kako je to uopce moguce bilo??????
Drugo pitanje, promjena softwarea, jel ima ko kakvu preporuku u Zgb, na PM da mi posalje..
Simbian!!!
Što jednostavnije to bolje.Dummy rula.
vjerojatno neki BUG!
Ako si probao sa vraćanjem na tvorničke postavke i formatiranjem memorije telefona, onda bi ti preporučio da staviš novu verziju softvera... ako imaš garanciju, pravac mobis i neka ti zamjene...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa vec mi je bio u mobisu, i u srpnju sam trebao nesto popraviti na mobu, i trazio sam ih da mi promjene soft, osim sto je bio 2 tjedna kod njih neznam jel su ista napravili..![]()
Jesi li ti te poruke spremao na memorijsku karticu? Postoji mogućnost da su se s kartice prekopirale natrag u mem telefona. Možda si radio backup -> restore?Izvorno postao medvjed
radio sam buckup poruka, no pritom samo onih koje sam zadrzao i bile mi bitne, cca. 30 poruka, i prilikom backupa tih poruka, sve ostale su bile izbrisane!!! zato me sve to i cudi...
mislim da nije do mem. kartice jer sam nedavno kupio 1gb...
Isti problem sam imao na n6600, pobrisem poruke i kad restartujem telefon,
sve se vrateSad sa n70 nemam taj problem, a imam 1gb karticu.
Bookmarks