Kuća letećih bodeža: davno ga pogledao na preporuku (hvala) i odličan mi je, jedan od rijetkoh tako malo ljubavnih koji mi valjaju
5/5
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kuća letećih bodeža-7/10 za tu vrtu filma fenomenalan...
gledam malo opet jućer gey planinu i nije mi jasno kak je taj film mogao biti nominiran za oscara,ne ide mi u glavu...
Upravo pogledao GHOST RIDER,i iskreno,film me bas i nije odusevio.
Ocjena 6/10
DOA: Dead or Alive (2006)
podsjeca me nacinom snimanja i odabirom glumaca na charieve andjele
inace ok film za pogledat
7/10
Step Up (2006)
odlican film,miks baleta i brejka
9/10
Zadnji uredio Rootz : 25-02-2007 u 17:19
Little Miss Sunshine
...film je odličan, stvarno je zanimljiv, preporučujem - 10/10 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Idiocracy- solidna komedija 7/10![]()
Dream Girls... ono... ok film ako ga gledate sa komadom, sve ostalo 5/10
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
as good as it gets 9.5/10 veoma me se doimio ovaj film. najjaca karika je dakako jack nicholson ciji se lik i nevjerojatan kompliciran i emotivno neprobojan karakter promatra sa uzitkom. nesvakidasnje i osvjezavajuce humoristicne i dirljive scene.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Prime (tj. "Mlađe je slađe", kako su ga genijalno preveli kod nas)
6.5/10
dosta dobro napravljena komična drama, ali bi moglo biti i bolje...zapravo, dala sam takvu ocjenu jer mi se baš i nije svidio kraj.
Powder
2/10
fantastična drama o dečku koji ima nadnaravne sposobnosti. tu i tamo ima dobrih trenutaka, ali film u cjelini nema nikakvu posebno zanimljivu radnju i smisao.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
nijala i ja sam gledala film. Vjeruj mi kraj je takav kakav je najbolje za oboje...sad da nepricam spojlere..![]()
već je, sad spojler....
"As far as my feet will carry me"
http://www.imdb.com/title/tt0277327/
Predivan film snimljen po stvarnom događaju; o časniku njemačke vojske u II.svj.ratu koji biva poslan u radni logor u Sibiru i iz kojeg bježi (13.000 km).
Sinoć ga gledali cura i ja; ne znam kad sam zadnji put pustio suzu na film prije ovoga, valjda na "Shawshank redemption". Odličan film, svaka preporuka.
8.5/10
p.s Irina Pantaeva je mljacmljacmljac u filmu! Mmmmf!
"Das Boot" ("Podmornica")
Film Wolfganga Petersena; generalno - po meni - jedan od najboljih njemačkih filmova ikada - uz ovaj gore navedeni. Fenomenalno sniman, realan / realističan, psihološki napet i činjenično istinit (maturalna radnja u srednjoj školi mi je bila "Bitka za Atlantik u 2. svj ratu"; između ostalog i podmornički rat, o toj temi znam sve što se može znati, a prateći film vidio sam da su svi svi podaci potpuno identični, dosta se pazilo na povijesne činjenice)
Također, 8.5/10. Možda čak i 9/10
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 28-02-2007 u 10:24
Tja, razocaro si me s ovim: mozda cak i 9!!!
Taj film je remek djelo, i zasluzuje cistu 10-tku.
S obzirom kad je film sniman efekti su mrak, mjuza je mrak, glumcima treba skinut kapu, jer ak si gledo dodatke na DVD-u onda znas da su za cijlo vrijeme snimanja zivjeli u toj podmornici, spavali, srali, jeli, redatelj ih nie pustio van dok nisu zavrsili snimanje.
Sem toga film prikazuje rat iz ociju njemackih podmonicara, znaci obicnih ljudi koji samo zele prezivjet, nema nikakvih velicanja ovog ili onog, niti idealizma.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
A htio sam 10, ali opet - nemere neg je od 10.
A da, desetka čistaDoduše, rekao sam da je najbolji njemački film ikada
![]()
To je istina; 99% njih i jesu bili takvi. Malo je bilo idealista među njima.Izvorno postao Smrt
zadnji film kaj sam lookal Lucky number slevin 9,5/10 josh u najboljoj ulozi do sad. bruce i freeman kao i inace
Fast & Wild Illegal Street Racing
To je više dokumentarni film, nego igrani... al je za auto fanove odličan za pogledat i ubit vrijeme.
Ocjena: 8/10
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
.spring,summer.fall,winter and spring-10/10
zivoz budistickog svecenika nije onakav kakav ocekivate,tu ima patnje,boli,iskupljenja, gresaka. Fotografija savrsena!![]()
jucer sam gledao nemogucu misiju 3-Akcija nije los jako mi se svidio preporucujem![]()
gdje ste cure prodao sam kravu)-:-)
Respect
"People I know"
S Al Pacinom. Jako dobra realizacija uloge, ali ne očekujte akciju od filma.
4/10 - nitamnivam
"Pisma s Iwo Jime"
Eastwood je trebao preskočiti svoju glumačku karijeru; trebao je režirati od početka. Film je fenomenalan; gleda 2.svj.rat s Japanske strane; poprilično uvjerljivo i impresivno realizirano.
10/10
kažeš pisma su mrak,moram to u kino onda ići pogledati...
eragon-tko voli zamjčeke(naj glumac u ovome filmu) i malo magije,pogledati...
ali nekakom mi dosta toga fali,bitke nisu impresivne,ali zmaj svakako je i zbog toga ga treba pogledati...
7/10
Zadnji uredio smogovac : 02-03-2007 u 18:25
Bookmarks