dobar topic!![]()
Povratak Kralja Ext. Edition(ili kako se već zove onaj dvd)
nije loš kad možeš premotati one dosadne dijelove sa frodom i samom
6/10
Tema namijenjena, baš kao i sam naslov nagovještava, da iznesemo subjektivnu ocjenu zadnjeg pogledanog filma, bilo u kinu, na DVD-u, VHS-u, DiVIX-u, TV-u...
Me starting:
Terminal Sa Hanksom i Zeta-Jones
5/10
Negdje sam pročitao "možda najgori Spielbergov film". Skoro pa da se mogu složiti s time.
A sad vi!![]()
dobar topic!![]()
Povratak Kralja Ext. Edition(ili kako se već zove onaj dvd)
nije loš kad možeš premotati one dosadne dijelove sa frodom i samom
6/10
meet the fockers 7,5/10
prljavi ples 2 8,5/10
shark tale 9/10
resident evil apokalipsa 5/10
oceanovih 12 6/10
inace sam ljubitelj filmova ali ukusi su razliciti pa se nemojte oslanjat na brojeve zdesna
maloprije na tv-u, valentinovo3/10
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Iskupljenje na rijeci
ili
Mean Creek
7/10
Zanimljivo, ali dovraga, nešto mi fali.
obavezno pogledati:
The Butterfly Effect kod nas preveden kao Domino efekt
ocjena 9,5/10
zadnje što sam gledo bilo je valentinovo 4/10,a u kinu je bilo resident evil 2/10 film je jadan ista radnja kao u igrici
kino: terminal 6/10, dvd: mortadela i filemona 7/10, divx: hitch 7/10, vhs: ne sjecam se bilo je to davno tv; valentinovo 3/10
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
slažem se s nitenom, Povratak kralja odnosno cijela saga "gospodar prstenova" je mrak čista 10. Ja sam trenutno u guštu gledanja filmova imam još fore par dana, preporučite nešto novo.
imam par dobrih doma pa ti donesem u četvrtak![]()
E da, meni je ta saga zakon, naravno imam za sva tri filma extended special edition DVD-ove...
Inače spadam u filmofile i gotovo svaki tjedan odem u kino s curom nekaj novo pogledat, to mi je poseban gušt...
BTW sad ste me podsjetili na terminal i to mi je zakon film.
Butterfly effect također.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tesna koža, I.deo, 9/10, bio bi full pull da mi nije nešto lošiji VHS rip, pa sam neku od pošalica i propustio![]()
@damgol neznam dal ću imat uređajčić do četvrtka
@wb ova kolekcija ti zlata vrijedi...thnx još jednom![]()
eto sutra ti dam indianu jones sva tri dijela to se na onakvom screenu stvarno isplati
pogledat,kad bolje razmislim donesi to kod mene na posao pa bumo zajedno![]()
Ej, gajz, nemojte ovaj topic pretvoriti u razmjenu filmova.
Inače, nije zadnji, ali...
"Vječni sjaj nepobjedivog uma",
odnosno
"Eternal Sunshine Of The Spotless Mind"
9/10
...mada ću ga trebati pogledati još barem jednom da bih pohvatao sve konce.
Offtopic: poludio sam kad su neki 15-godišnji mamlazi došli gledati film jer u njemu glumi Carrey, pa cijelo vrijeme kukali i zanovijetali da "kakvo je sad ovo sranje?" Jao, bruke, djeco...
Meet the Fockers (da se nasmijat)
Let's Dance (ok, simpa filmek)
i, naravno, MAratonci (barem jedno tjedno)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jel gledo ko Boxing Helena, stariji film al je mrak.
Shannon Tweed ima dobrih filmova, ja sve pogledo![]()
inace ja sam mislio da samnom nesto ne štima...cini se da imamo isti problem,neki sam dan bas razmisljo kolko sam love na to spizdio...al nije mi zao.Izvorno postao whiteboy
Crossroads 0/10 film je cisto sranje,Britney nije glumica (a ni pjevacica)..![]()
![]()
whatever
ja zadnje gledala onaj film na RTL u nedjelju, srpski film Labirint, meni bio bas zanimljiv, ocjena 8,5
Taj Butterfly Effect, odnsono domišljato prevedan kao Domino efekt je okej, ali da je nešto ludo-dobar... 6/10. Ashton stvarno ne funkcionira u takvom filmu.
Ja sam zadnji put u kinu bio davno (trebam malo češće ići), tj. kad je igro film 28 dana poslije! To sam i zadnje gledo, ali film je strava 9/10 !!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Ja sam zadnje bila u kinu prije mjesec dana,tocno ne moj rockas..![]()
![]()
![]()
whatever
E kad se spominju naši i uvjetno 'naši' filmovi moram spomenuti film odnosno omnibus na kojem sam odrastao - "Kako je propao rock'n'roll" - e to sam prvi put vidio početkom 90-tih, kad sam bio tinejđer i osto mi je jedan on najjebenijih filmova, stvarno mi je zakon.
A od naših, hrvatskih filmova bez premca mi je najbolji "Tko pjeva zlo ne misli"
E da, oba filma su mi 10/10
Zadnji uredio whiteboy : 15-02-2005 u 12:57
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks