Taj Butterfly Effect, odnsono domišljato prevedan kao Domino efekt je okej, ali da je nešto ludo-dobar... 6/10. Ashton stvarno ne funkcionira u takvom filmu.
Taj Butterfly Effect, odnsono domišljato prevedan kao Domino efekt je okej, ali da je nešto ludo-dobar... 6/10. Ashton stvarno ne funkcionira u takvom filmu.
Ja sam zadnji put u kinu bio davno (trebam malo češće ići), tj. kad je igro film 28 dana poslije! To sam i zadnje gledo, ali film je strava 9/10 !!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Ja sam zadnje bila u kinu prije mjesec dana,tocno ne moj rockas..![]()
![]()
![]()
whatever
zadnje sam gledala miami vice!!
ajme, to je stvarno samo za decke!
nije da ne volim pogledat neku dobru akciju,
ali ovo je stvarno bilo 2/10
"Kad stranac nazove" (When A Stranger Calls) - još jedan remake, a kako ni u ovom slučaju nisam pogledao original, ostao sam pod solidnim dojmom... Nije da ću film sad pamtiti, ali ima ono što treba imati: atomosferu... Jest da je glavna glumica mogla u nekim dijelovima biti malo uvjerljivija, ali neka... Još je mlada, naučit će... Dajmo ju u nastavak!
6.5/10
E kad se spominju naši i uvjetno 'naši' filmovi moram spomenuti film odnosno omnibus na kojem sam odrastao - "Kako je propao rock'n'roll" - e to sam prvi put vidio početkom 90-tih, kad sam bio tinejđer i osto mi je jedan on najjebenijih filmova, stvarno mi je zakon.
A od naših, hrvatskih filmova bez premca mi je najbolji "Tko pjeva zlo ne misli"
E da, oba filma su mi 10/10
Zadnji uredio whiteboy : 15-02-2005 u 12:57
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni su nasi filmovi malo dosadni (a i svi se previse pojavljuju na telki), ali sam pogledo negdje dva srpska filma i strgo sam se kad sam gledo! Gledo sam neke komedije al neznam imena!
Slažem se s tobom!!!
Pirati s kariba 8/10
"Omen 666" (Omen 666) - možda neki ne znaju, ali dio ovog filma je trebao biti sniman u okolici Solina, ali se prvo crkva pobunila, a na kraju je čak i jedan set pripremljen za snimanje bio i zapaljen... Pa neće se sotonski filmovi snimati u Lijepoj našoj... Ts! Anivej, original ako sam gledao, gledao sam ga toliko davno da ga se niti ne sjećam, a ovaj remake se zapravo po ničemu posebno ne ističe... Niti ima neku atomosfru, niti je nešto strašan, niti mali ne izaziva neki strah... Samo je korektno snimljen. I to je to.
5.5/10
United 93,preporučam pogledati,sasvim ok film koji vješto dočarava atmosferu 11.9...7/10
upravo gledao sin city odličan film, sve strip![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
Strah i prezir u Las Vegasu!ili ti ga FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS!
predobar film,svakako za pogledati!
10/10
Dajte i ocijenite film koji navedete.
A što se hrvatskih filmova tiče, nisam baš najoduševljeniji većinom, ali mi zato pada na pamet "Fine mrtve djevojke" (8/10), a već danima pokušavam posuditi "Tu divnu splitsku noć" u videoteci.
Ma hrv filmovi novijeg datuma su u totalnoj banani... zato djeco pogledajte 'Tko pjeva zlo ne misli', pogotovo vi purgeri, to je prava purgerska gospodska komedija...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To sam gledo vec negdje 7-8 puta, dobar je film 7/10 ali mi je zbog toliko emitiranja postao malo dosadan!!Originally Posted by whiteboy
Ma hrv filmovi novijeg datuma su u totalnoj banani... zato djeco pogledajte 'Tko pjeva zlo ne misli', pogotovo vi purgeri, to je prava purgerska gospodska komedija...
Amen. I da ne moram bar 10 znakova upisat, bila bi samo ta 4 plus točka: amen.Izvorno postao wihteboy
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
od nasih filmova nemogu se sjetit nekog filma da je bio gledljiv. ali srpskih ima podosta. bas su kul ono kuis ne... ali to mislim na starije filmove prije rata
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao flOorKilla
da?? pa njihova kinematografija je fenomenalna i u poratno vrijeme, čak štoviše, doživjela je totalni boom! imaju totalno moderni pristup filmu, režija super, glumci prirodni. neki su filmovi baš ono umjetnički, ono imaš dojam kad pogledaš da si zbilja nešto proživio! a komedije uopće ne moram komentirat.
nemam zamjerke. mislim da se ovdje u HR ima puno toga za naučit od susjeda
ma dobro. mislio sam na to da odkad je poceo rat, i filmovi su o ratu i to me zivcira. ne trpim takve filmove
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Deveta vrata 8/10 Totalno zakon triler
Van Helsing 7/10
Punisher 7/10
Tapir rules!
Ma nevolim ni ja ratne filmove a kod nas samo njih snimaju ebo ih rat vise
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bookmarks