Taj Spielbergov film je odličan. Svakom minutom napetost raste. Danas se to teško više vidi.
Taj Spielbergov film je odličan. Svakom minutom napetost raste. Danas se to teško više vidi.
slažem se![]()
jel to onaj film kad tipa naganja kamion? kamion kojem ne vidiš vozača?Izvorno postao tomo
ima tako nešta slično,zove se lude mašine i ja ga godinama već nigdje ne mogu naćiIzvorno postao niten
ovaj u kojem tipa naganja kamion je strava!!11/10
inaće : terminal 10/10
girl next door 10/10
godsend 2/10
butterfly effect 11/10
inaće obožavam horore pa SVIMA preporućujem WRONG TURN iz 2003,al mora das te ga već svi pogledali........ili......
od serija gledam OZ redovito, a u kinu nisam bil 100g NI NEJDEM!zake trošit pare
bravo niten, to je taj film..Izvorno postao niten
evo kad nitko nije spomenuo mislim da "kad jaganjci utihnu" zaslužuje 10/10...film je postavio određene norme u kinematografiji![]()
Shmrtz... osjećam se zanemarenim.Izvorno postao tomo
![]()
"Ta divna splitska noć"... 6 ili 7/10
Uglavnom odlično odglumljeno, zanimljive priče, ali mi kao cjelina toliko i nije na mjestu.
TO je kad milion drotova ganaju ljubavni par koji je kidnapovao policajca i bjeze u njegovom sluzbenom autu....ako je to to
Juče sam gledao Duga mrčana noc i mislim da je suprer film
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Mi govorimo o filmu koji se u priginalu zove "Duel", snimljen 1971, a taj gdje Goldie Hown i njenog muža (ili dečka) natjeravaju po cijeloj državi se zove "The Sugarland Express". Oba je režirao Spielberg.Izvorno postao booky_boy
Dosli jue do malog nesporazuma....zar je Domino efekt tako dobar stalno sam ga vidjo u videoteci a mrsko mi ga bilo uzet Mislim da cu ga večeras pogledatIzvorno postao frish-KI
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ufff kako se 11-ice i 10-ke djele za vrhunska filmska ostvarenja
je,je duel je! ova tomina "autocesta" me zbunila. totalno ne nalik ostalim spielbergovim
bloodsport,ko i svaki dr. dan....6.5/10
Zadnji uredio smogovac : 01-10-2006 u 01:18
Evo danas sam gledao Domino efekt,vidio sam da ste ga hvalili pa sam ga odlučio pogledati i film je odličan!
9/10
Tapir rules!
Ideja je vrlo dobra, originalna, ali da je film u cijelosti tako fenomenalan... ne bih se složio.
jade hsu-back room facial
loš izbor glumice i loša scenografija 2/10
svi za domaću zadaću gledat butterfly effect! evo na TV-u sam gledo Malo dobrih ljudi i stvarno je vrhunski film
OK, mislim da je dosta više o tom "Domino efektu". Zapeli ste za njega kao da je remek djelo. Valjda ste gledali još koji film.
Građanin Kane, Poštar zvoni dvaput, Ptice, Pcyho
šta,sve to danas tomo? poludićeš od dobrih filmova![]()
samo velim koji su dobri, gledo ih davno![]()
ma ne tomo se fura na nereda pa spominje filmove
koje je morao pogledat da napravi lektiru dok je
još pohađao 8b razred.....![]()
@tomo
U show them. Klasike, mada ih nisam imao prilike gledati. Da, da, shame on me...
Kineski "Heroj"
8/10
e da, freddy got fingered s tom greenom...taj film ako pogodi vas ukus (moras imat bolestan um) bit ce smjeha do suza...ja bi mu dao najvisu ocijenu.
točno za taj film moraš imat dobar želudac.....Izvorno postao sodom
Bookmarks