dodge viper srt10 ima najveću akceleraciju a ne onaj challanger.Igra je dobra samo onaj drift im je u kur.. i ZAŠTO SU IZBACILI DRAFT to mi je bila najbolja disciplina!![]()
Od dole ponudenis opcija kad gledas auto koji oces prodat imas 4 opcije
i cini mi se predzadnja od lijevo na desno stisnes nju i dobijes neke nove 4 opcije i tam imas sell...probaj koja je mozda sam fulo ali nije problem skuzit![]()
Igra je full laka ali premalo novog skidam kapu ukrasavnju auta ipak slaganje svojih felgi branika auspuha hoodova i slicno je prebolesno nema kaj nemres promjeniti i malo kastamajzat![]()
ali utrke prelagane i monotone nis novo sve ko i u ostalim NFS-ima
Ocjena 6/10
dodge viper srt10 ima najveću akceleraciju a ne onaj challanger.Igra je dobra samo onaj drift im je u kur.. i ZAŠTO SU IZBACILI DRAFT to mi je bila najbolja disciplina!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Svi pričaju o toj igrici, ali ja sam odlučio da ju neću nabaviti dok ne prođu kolokviji bar... kad se bude moglo malo lakše disati...![]()
E da, zanima me kakva je igrica u odnosu na Most Wanted? Dal je teža ili lakša... Underground 1 i 2 bili su dosta lakši od Most Wanted...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U biti nije mi uopce napeta, zbog nje sam isao u 23,30 na kolodvor po nju. Donio je doma i tio stuc komp nakon sto sam je instalirao.
Glupa dozla boga
Ne kupujem ništa više.
DRAFT nisu izbacili!!! Još su i ubacili i tipa kojeg možeš zapoosliti za draftati se iza njega, a izbacili su DRAG koji je bio pretežak ljudima koji su igrali na automatic, a prelagan ljudima koji su igrali na manual. Igrica bi bila fenomenalna da je zeru teža ili da ima više utrki, a ne ovako sam je prošao u 4 dana (samo karijeru).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
To sam i ja mislio u početku,nikako da prođem taj drift)ali dobro nabrijani auto i Drift mi je sada najbolja stvar u igriIzvorno postao S.Silva
I feel the need -the need for speed!!!!!
Evo malo sam i ja izdvojio vremena i presao nekih 50% igre, dovoljno je to. Dosta je monotona igra, zvuk je prosjecan, fizika nikakva... Zonda i m3 su jedini normalni automobili sto se tice uzitka u voznji. Razocaravajuce...Izvorno postao ledeni
da sorry drag sam mislio reći!Izvorno postao MrBlc
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Vidim ja svi neki maheri i to,. Ja prešo 95%, a ne da mi se popunjavat ono sve da dođem do 100%, jel ima tko save file sa 100% pređene. Htio bi vidit kak izgledaju svi auti i tako te sitnice...
![]()
pa dobrop bi dosao jedan link za download save filea 100%![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
imam dva pitanja: kako se zove pjesma iz carbonovog dema, evo sa google video
http://video.google.com/videoplay?do...s+carbon&hl=en
ona pjesma u meniju me interesuje, vidim da nije standardna u citavom izdanju i ne mogu je naci, a jos vece je pitanje je li je uopce ima. drugo: ako je ko presao podosta ili jos boje cijelu igru, da mi kaze kako da sredim wolfa, prvi boss koji dodje. vozim alfu breru i uzeo sam exotic klasu. svaki put me pobijedi u drugoj trci kad ima ona tanka ograda gdje mogu propasti, a nemam ni nitro ni onu spravu sto zaustavlja vrijeme, mislim da se zove timetrap. znam da moram biti ispred njega, ali kako da ga preteknem i da pritom me vise ne stigne?
Izvorno postao dino123456789
link za soundtrack
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Izvorno postao dino123456789
netrebas ga prestici...moras se samo voziti dovoljno blizu njemu i tako sakupiti cim vise bodova
ok, hvala, probam sad pa javim
ja HAVE prolemos...
oću uninstalirat igru...ali piše da nemože započeti jer fali EAInstall.dll
a najbolje je kaj ga imam....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ja sam prošo igur 101%, ne znam kak ali jesam...
Imam cijelu karijeru, sve challenge i sve kartice u singleplayer modu i dvije mi još fale na netu....
Na netu sam Level 38...
Igrica je odlična za vožnju na volanu, ali jedino sranje je to što iz nastavka u nastavak ima sve manje i manje opcija za slaganje auta.. Glupost je i to što ne možeš kombinirati autosculpt i aftermarket dijelove.....
Sve u svemu, bolji od predhodnika po grafici i igrivosti, ali po mogućnostima Underground 2 je za sad najbolji.....
Također isti problem...Izvorno postao Vuxs
Dopi****a mi je zbog zadnje staze. Botovi preočito varaju, svaki sljedeći restart staze u meni gasi želju za igrom
Nije vrijedno živaca, onaj EAInstall.dll me nije spriječio da je izbrišem![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ok, bio bi zahvalan za save file ako bi mogaoIzvorno postao geniusboy
![]()
mah sam' ubaciš defade i s njeg pokreneš deinstalaciju..Izvorno postao XLR8R
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ova igra je smeche extra klase,igrao sam najprije nfs:MW onda nfs:carbon i na kraju konachno se nakon tri godine dochepao nfs:u2 i on mi je najbolji zbog tjuniranja,neonke svugdje,tezhe je vozit nego carbon,cijela je igrica tezha i ima puno vishe gameplaya od nfs:carbon,carbon sam preshao u dva dana s oko 4sata(vishe manje) gameplaya svaki dan
smeche![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
driftati je uzasno tesko ...ali sve u svemu igra mi je odlicna ...pogotovo zato sto su stavili alfu .... a ni musle auti nisu losi ....
Dok god ti mozes vozit preko 200 kmh dok se udaraš u zid, zna se da igra ne valja...
Need for speed... mislim... uopće nije neki feeling brzine...
ajde ljudi lijepo instalirajte WTTC ili GTR2 pa vozite.
Kad vam se auto počne tresti na neravnim stazama pri brzinama preko 250... e to je posao... Jednom ako udarite ogradu, za vas je natjecanje završeno
Ili još bolje Live For Speed,Richard Burns Rally,Grand Prix Legends,ili ako ste spremni prijeći preko nekih bugova,netKar: 4 najrealnije simulacije vožnje.
ISI-jeva govna im nemogu ni prismrdit.Barem mi moje iskustvo sa Grobnika to govori,plus razgovori sa par profića-vozača utrka koje znam što s neta,poput Tristana sa http://www.reynard883.com/ , što lokalaca kao Siniša Crnojević,....da dalje ne nabrajam............
*očekujem da će mi Krompirko počet solit kako ja nemam pojma,bla bla bla,ISI je zakon itd,*
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bookmarks