Evo ovako... jučer sam ju igrao nešta malo...
Naravno, čim sam vidio da mi ne odgovara igra i da Eagames nikad nije čuo za fiziku, odustao sam od prelaženja, pa sad reko, idem vidjet šta sve u igri ima...
nabavio savegame, mora se hex editorom mjenjat CDkey, ima neka nova zaštita...
promjenim to i sad da vidim kako igra diše kad je gotova...
Od onoliko silnih auta ( koliko ih se doimalo da ima ) kad listaš, brojka je slična onima u Underground 2...
Netko mi je rekao da je sretan jer je ovo nastavak underground 2 igre a ne most wanteda... što po meni nije istina...
što se tiče customizacije auta... ja nemogu vjerovat da nema postavljanje drugih farova, neonskih svjetala, ozvučenja...
i ne volim što je igra stalno u mraku... šta su nesposobni napraviti kak spada dan ili mrak i dan te dinamičku promjenu vremena... mislim, to im je jedan dan programiranja a učinili bi igru boljom...
po svemu sudeći EA ipak uspije uprskati...
onda idemo dalje...
Oni koji imaju Ati X800, X700 pa čak i X600 te i stare ati kartice ( 9800 te 9700 ) imat će bolji gameplaj ( veći framerate ) nego X1800 X1900, 7900GT i kompanija....
a najgore su prošle 6600GT te 6800 kartice...
Pixel shader 3 nije optimiziran i sve kartice koje vrte igru sa PS3 imaju jak pad perfomansi...
tako se dogodi da 7900GT te X1800 kartice imaju od 20-40 FPSa a X800 GTO, XL i XT kartice od 40-50...
Znači igra po meni dobiva 2 boda manje jer nisu u stanju napraviti optimiziran engine kao naprimjer GTR ili Toca što rade igre...
osim toga, grafika je opet pre kičasta, kad igram igru, osjećam se kao da sam lik iz crtića... sve nalikuje na crtić... nije tako realno kako se očekivalo...
moja ocjena igre .... 7/10...
Dao bi joj manju ocjenu, ali ima jedna zanimljivost... svi vi koji imate stara računala igru možete bez problema igrat...
Ja sam igrao na Intel Pentium 4 1,8 Ghz , 256 MB rama, ATI 8500LE 128bit 64mbit
igrao sam na 1280*1024 ( LCD ) , na Extra postavkama svijeta, smanjenim shaderima, povećanim refleksijama na max i imam od 30 do 50 FPSa...
30 kad startam trku, 50 kad oko mene nema drugih auta...
što je iznimno dobar rezultat... ( nije 8500 bez razloga koštala 4000 kuna prije 4 god. kad je izašla )

Odgovori uz citat

Bookmarks