malo je ponekad tezak za pohvatat al sjelo mi je sve, gledat cu ga sigurno ponovo kad tad jer film zasluzuje to
2 floor: treba ga pogledati 2x da sve sjedne na mjestoKao i "Memento".
![]()
Lik Tesle je fenomenalan![]()
malo je ponekad tezak za pohvatat al sjelo mi je sve, gledat cu ga sigurno ponovo kad tad jer film zasluzuje to
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
tesla je mrak u filmu...
noc u muzeju 9/10 meni suuper film, bas sam se nasmijala![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
A Scanner Darkly-odličan film,mračan,zbunjen i originalan,klasična uloga za keanua koji ni inače ne znam di je,pa se u film izvrsno uklopio..samo me kraj razočarao i nije na nivou cijelog filma i zato ocijena manje jer mi je sam film nedorečen 7.5/10
Pogledao ''mala miss amerike''
ocjena 6/10
Zadnji uredio wildbabe : 11-02-2007 u 18:49
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pogledao Cranck ili Ubrzanje ili Adrenalin.
Tipična američka akcija(baš ju ne volim) ali ovo je malo drugačije.Film je od početka do kraja ubrzan,slike se mjenjaju samo tako.neki čudan kut kamere.Gledao sam ga noćas...kad sam sklopio oči prali su me flashovi još od filma,nisam mogao zaspat.
Kaj hoces, simpatican film, nije sad nis posebno ali ona mala skroz dobro glumi, kombinacija drame i komedije...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
neću niš,niti se o ukusima raspravlja,ali sam kažeš niš posebno- 8.5 je posebno..netko bi zbog te ocjene u kino se mogao zaletiti,a kad ono...
Zadnji uredio smogovac : 11-02-2007 u 18:58
ne funkcionira to tako! tko će odlučiti što je bezveze a što ne kad svatko subjektivno doživljava filmove?
recimo, ja bih se radije ubila nego otišla pogledat neki film u stilu engleskog pacijenta, pearl harboura, titanica...a ni horore ne volim. a netko bi tim filmovima dao čistu 10.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
gluposti.....ovdje se na ovoj temi davalo cranku ocjena 7, 8 a maloj miss amerike samo 6.5, glupost, nerealno, tipično muški, što više pucačine, akcije i seksa.....
pogledajte samo imdb
a za LMS, film je predobar, isplati se pogledati
moja ocjena 8/10
CRANK
sranje, očekivala sam puno više od tog filma, nerealno i pretrpano glupostima
5/10
Thank You for Smoking
9/10
Briljantan film.
Testis unnus, testis nullus!
lucky numbers 10/10
max ocjenio, jer mi se svidja taj zanr, i drzanje price u neizvjesnost do zadnje sekunde filma!
Noć U Muzeju - gledao sam taj film prije nekih tjedan dana i jedna od najboljih i najoriginalnijih komedija koje sam ikad gledao u životu + Ben Stiller je legenda...bez pretjerivanja kažem - 10/10!!!![]()
Zadnji uredio .El Nino. : 11-02-2007 u 23:27
Bom Chicka WahWah
Pogledo American Pie 5: The Naked Mile - i moram priznat nije toliko orginalan kao bivši nastavci ali svakako 8/10 (onako za pogledat je,ima dobrih fora)
"Children of men"
Ne znam što je tako posebno u tom filmu - osim neke š.b.b.k.b.b. priče; nedorečen mi je totalno. Na razini irske socijalne drame iz sedamdesetih..
2/10
Bookmarks