Prvi mi je dio dobar (7/10), a drugi slab (5/10).
Prvi mi je dio dobar (7/10), a drugi slab (5/10).
Drugi je teška banana, nije im trebao onaj faca na kraju kad pukne, malo previše.. A blade stoji 5m od njega i zakloni facu rukom - nije ga ni kap krvi pogodila..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa kad je on... The Oštrica.![]()
"Rođenje" (The Birth) - nezavisna, indie drama o "reinkarnaciji" na malo iščašeniji način. Gledao sa starcima, pa mi možda zbog njihovih komentara nije najbolje sjela. SToga:
6/10
OK mi je ovaj film kaj je večeras bio na RTL-u. Ljubavna drama, al baš dobar film. Ne znam kak se točno zove.
BTW kad smo kod RTL-a MRZIM kad onako naprasno prekinu film, tj. smjeste ga u onaj manji prozor i pokraj samo nabrzaka napišu slova i udri po reklamama. Totalno ti unište doživljaj filma!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...Kraj ljubavne priče-slažem se s tobom!Izvorno postao whiteboy
Sasvim te razumijem... Što je najtragičnije i Nova je počela takoIzvorno postao whiteboy
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ili kad im se poremete titlovi, pa odjednom čitaš titlove od neke humoristične serije.
...Hitch 7/10
...Alfie 7/10 (možda sam malo pristrana zbog Jude-a)
...Sajam taštine dobar ,ali duuuugggoooooo traje 8/10(zbog scenografije i kostima)
...Loš odgoj od Almodovara (9/10)to sam gledala još po zimi u kinu,ali sad sam vidla foršpane pa sam se sjetila.
Zadnji uredio lili : 19-09-2005 u 18:31
Winslow Park 9/10 - film je OK. Počne nekak bezveze, dosadno. U prvih pol sata se progovori sveukupno valjda 10 rečenica. A onda... ma pogledat!
EDIT: PArdon, film se zove Wicker Park... mali tipfeller![]()
Zadnji uredio BlueDevil : 19-09-2005 u 14:02
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
NIGHTWATCH 8/10 Dobar ruski film iako mu je radnja malo biježi tokom filma ali sve u svemu super film
"Maria milosti puna" (Maria Full Of Grace) - kolumbijska drama u "mazgama". Znat ćete kad pogledate.
8/10
Zadnja tri filma:
Hitler-konacni pad 9/10
Crna macka beli macor 10/10
Ladder 49 8/10
"Dick"- upravo završio na RTL-u. Gledao ga još prije nekih 5-6 godina. Simpatično. I namjerno prizmeno, mada će se nekima činiti kao debilno.
6/10
Čokoladni Čarli iliti Charlie and the Chocolate factory - predobar film, užasno zabavan sa dobrim forama, smijanje do suza
10/10
Čitao sam tu knjigu ko klinac i odlična mi je bila... moram sad i film pogledat, ali ne idem u kino bez hrpe čokoladica, jer znam da sam samo htio klopati čokoladu kad sam čitao knjigu...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@WB a da vidiš koliko je tek čokolade u filmu mmmmmmmmm....njam![]()
Pa znam, zato i velim, ziher se otvara apetit za čokoladom kad ga gledaš, jelda?![]()
Da i to užasno a ja sam čak i dobio neke čokoladice na ulazu. E sada neznam jeli je to svaki dan ili je bilo samo jučer
"Roboti" - gledao sam originalnu verziju sa titlovima i dobro da jesam, jer sam glas Robina Williamsa diže cijeli crtić. Dobar.
7/10
"Zaruke su dugo trajale" (A Very Long Engagement) - još jedna poslastica od tvorca "Amelie". Za preporuku, uz napomenu da se film gleda od prve do zadnje minute uz potpunu pažnju, zbog puno detalja i likova.
8/10
Dodatak:
"Krletka" (The Birdcage) - američka verzija, koja mi je čak bolja od originalne francuske, vjerojatno zbog plejade glumaca. Svaki puta vrišim od smijeha kad ga gledam.
8/10
Zadnji uredio frish : 26-09-2005 u 19:31
lud film, pisarija!Izvorno postao frish-KI
![]()
"Ong Bak" - nikad čuo za film, sad ga dobio i pogledao - tajlandski(ili tam negde de sunce ide van), priča tak-tak ali izvrsno napravljene šore, svaka čast vidjeti tak neke a da nije iz holivuda!!:bunny:
8/10
..sad su nam dali na kabelskoj malo HbO- Dr.Huff nije mi nešto
Pa, tek su azijci majstori u borilačkim filmovima, a ne američani. Amerikanci izvedu specijalne efekte, jer za njih imaju pare.Izvorno postao V3rt!g(o)
...slažem se s tobom.Oni imaju pare ,ali nemaju duše(ykwim)![]()
Bookmarks