are u worthy of the mighty HQ link?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ljudi sa slabim drustvenim zivotom, obavezno si ovu subotu pogledajte na RTLu film "Do koske" se zove.
nemrem vjerovat da ga daju na nasim postajama , bravo.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
John Tucker mora umrijeti za mene ocijena: 8/10
Ovo su prvi filmovi u ovoj godini koji su me doslovno oduševili, sve ostalo je bila jad i bijeda (pa čak i Pirati i Spiderman).
The Simpsons Movie- zaista izvrstan film/crtić sa iznenađujuće dobrim akcijskim scenama. Humor je ono što krasi ovaj film, no pomalo me razočarao- nije jednako smiješan kao serija. Najzanimljivije je kopiranje Zakona Braće (svatko tko je gledao film zna koji su to dijelovi).
8.5/10
Die Hard 4.0- spektakularan film sa izvrsnim efektima, akcijskim scenama i smislom za humor. Doduše, u 2 scene su efekti bili nerealni, ali svejedno ovaj film zaslužuje čistu desetku
10/10
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
blade runner
10/10
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Simsons Movie-Brutalne fore,među top 3 pogledanih IKAD
Ocjena:11/10
Kuća Debela Mame 2-lagana komedija,dobro za opuštanje,nema taj duh kao orginali
Ocjena:7/10
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Pirati sa kariba3-ništa posebno,malo bolji od predzadnjega dijela ali je moglo puuno bolje to biti...6/10
I feel the need -the need for speed!!!!!
Al' se neki razbacuju ocjenama.
Pogotovo ovo:
Ovdje moze maximalno 9 naopacke.Fantastic 4-rise of silver surfer-9/10
Elem, kod mene:
The Good Shepherd - Edward Wilson, student na Yale-u, upada u tajne organizacije, radeci za SAD u hladnom ratu, usputno pricajuci i svoj zivot i pricu o osnivanju CIA-e, da bi na kraju morao da bira izmedju drzave i svog sina i odluci se za... Nisam na pocetku upratio datume dogadjaja, pa mi se kasnije malo pomijesalo. Jedan od dostojnijih novijih filmova, ali su me oni Rusi, Englezi i Nijemci malo zeznuli jer svi rade za razlicite strane, a izgledaju slicno.
8/10
|Think again.|
Transformers- mrzim maštovite filmove, ali ovaj je bio izvrstan. Fenomenalni specijalni efekti, izvrstan smisao za humor.
Najbolji dio mi je kada je Optimus rekao Bumblebeeu: "Prestani ga podmazivati!"
9.5/10
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
"Hairspray" - remake poznatog trash uratka trash redatelja Johna Watersa, koji se i pojavljuje u cameo ulozi na samom početku. Odlična postava, od Michelle Pfeiffer, preko presmješnog Johna Travolte u ulozi pretile majke glavne junakinje do slabo znane Nikki Blonsky kojoj je ovo koliko znam prva filmska uloga. Mnogi ne vole mjuzikle, ali ovo je zabava na kvadrat. Preporučam.
8.5/10
mr.Bean- a stvarno se razočarala, ja mislila de će to biti nešto bolje kad ono ništa...ocjena 4/10.......
Meni je čak i na foršpanu, za koji se izvade najbolji dijelovi iz filma, djelovao loš.
Inače se na foršpanima za komedije nasmijem na odabrane scene, a ovdje ni "s" od smiješka, a kamoli smijeha. Dizaster. Originalni mi je bio izforsiran i glup, a ovaj ni ne planiram pogledati.
NAkupilo ih se ovo ljeto, ali krećem od sinoć...
Alpha Dog
Po istinitom događaju; nisam puno očekivao od Timberlakea aka plachipizde, ali fakat mu dobro stoji uloga. NEke scene su jako dobro snimljene.
Ocjena: [6.5/10]
die hard 4- dobar s tim da je na bazi kompjutera cijeli film- puno akcije
Alpha dog- dobar ak nemate kaj delat navečer
|\/|0T0r0La
pirati s kariba 3-nesto najdosadnije sto sam ikad pogledo 2/10
Simpsoni 8-10
Transformenr 6.5-10
evan almighty 2/10 dobili oni tako ideju na naprave jos jedan glup film, po ideji prvotnog (bruce almighty) samo sto sada vise nema jim carey-a vec glavnu ulogu preuzima steve carell. dali je to los potez ili ne ionako mi je svejedno jer radnja filma je meni totalno bezvezna i film je negledljiva katastrofa. prvi original je bar bilo ovako fora za pogledat.
tesko mi je naci nesto dobro u filmu.
mozda lauren graham..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nemrem si pomoci al ima nekaj u tim Transformersima 10/10
Transformersi su po meni 9/10 skroz; volim Baya još od Armageddona (ok, na stranu Assfleck i sapunica oko patriotizma slash ljubavi), a čak su neki elementi vidljivi i na Transformersima (hommage Armageddonu u vidu sličnih, ako nei istih lokacija i scena)
BLADES OF GLORY
- meni nakon Zoolandera najdraži Ferrellov film. Smijeh do bola.![]()
"Isn´t ice skating already enough gay??" LOL
(8/10)
PERFECT STRANGER
- ova je žena dobila Oscara. Zasluženo. Errr... NOT!
Ljimunada kojoj vidiš rasplet na kilometar. Ali dobar film ako nemaš drugih.
(4/10)
HANNIBAL RISING
- prequel svim do sada snimljenim filmovima o Lecteru; njegovo djetinjstvo za vrijeme WWII na istočnom frontu, razlozi monstruoznosti i kanibalizma.. A ono.. Nema Anthonyja nigdje, ali svejedno ok..
(6.5/10)
The simpsons - sjajan filmic, obavezno pogledati....
Ocjena - 10/10
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
the simpsons-jako dobro po meni 9.5/10 (ali možda nešto sitno fali,nisam imo dojam da gledam film več neku produženu seriju ali svakako za pohvalu)
transformers-ja sam uživo 9/10
die hard 4-bez riječi,po meni odličan 10/10
surf up-nije nešto posebno,odlična animacija,pile je zakon a tek onaj živčani vrabac ili več koja je to ptica,po meni 8/10
hanibal rising-slažem se sa kolegom ::diaboliq:: 6,5/10
300 spartans - 9/10 meni pre*eben film
What else you gonna do on a saturday?
Bookmarks