Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 38 od 44 PrvaPrva ... 28 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 926 do 950 od 1080
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    32
    Bodovi
    9.717
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.717, Nivo: 23
    Bodovi: 9.717, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pokušaj instalirati Media Viewer. Imaš tu temu o njemu. To ti je Corelet apikacija, tak da je moraš instalirati kao iTunes. Imaš tamo postupak. Meni je puno bolji od iTunesa, ti sebi prosudi.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    v360
    Operater
    t2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala na savjetu, ali nikako mi ne uspjeva instalirat ga, mrtav shortcut... vidim da je to i prije bio problem tako da cu malo bolje prokopat po netu da skuzim zasto se to desava...

btw, nesto sam citao, ali nisam najbolje shvatio... jel mogu uopce stavit diabolica preko yueta? to bi bio jedan od sigurnih nacina instalacije MVa...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti BlueDevil, svaka čast majstore. Ovaj offset 145 wired headset mp3/midi/video gain orginalno 02,pa onda tvoje 04, ja sam probao dignuti na 06, zvuk je fakat snažan, ali mi slušalice nisu nekaj. Koristim slušalice od nokie 6103-stereo. Na forumu sam nasel shemu spajanja kod kojeg se koristi konektor od nokie 6030. Za stavljanje na 06 preporucam slusalice : SONY TwinTurbo, skupe (oko 170 KN), ali dobre. Pozdrav.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao crni.ri Pregledaj post
    no frx

btw, kako da instaliram neki media plejer na mob? stavio sam yuet 1.8 prije mjesec dana pa sam nesto prckao, skidao, kombinirao i sad mi vise iTunes ne radi, a ugradjeni plejer ne pleja plejlistu...
    jel mogu neki plejer sad stavit naknadno (java ili stogod), ili moram opet flesat yuetom?
    Pa postoje ti razne edicije playera u JAVI. Probaj Integral,Light player,Dap...
    ZA ove programe trebas imati MOTOMidMan programčić. S njim možes postaviti da ti player kojeg koristiš slobodno skenira multimedijalne foldere na telefonskoj memoriji,kao i na memorijskoj kartici ako je priključena.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    v360
    Operater
    t2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izvrsno, hvala!! instalirao sam ovaj integral player iz prve, za sada radi perfektno
    nego, imam problema s tim slusalicama, nikako da nadjem taj konektor s 4 kontakta... znaci, od 6103 pase, jel? ako je tako, onda cu zicat od frenda da mi da od 6101, valjda bi i te trebale bit ok, barem za pocetak...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u konektoru ti ima samo tri pina, jedan mikrofon, drugi masa, a treci je jedan kanal. i nema drugog kanala, evo ti i dokaz http://img179.imageshack.us/my.php?i...sc004752th.jpg
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.731, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    u konektoru ti ima samo tri pina, jedan mikrofon, drugi masa, a treci je jedan kanal. i nema drugog kanala, evo ti i dokaz http://img179.imageshack.us/my.php?i...sc004752th.jpg
    Ma nekuzim bas tu sliku, ali sigurno imam stereo. Naravno da je raspored pinova drugaciji na Nokiji i na Motoroli, pa se to malo prelemi i stvar mnogima radi i to stereo. Zbog sterea (ili zbog neceg drugog) nemas samo funkciju pritiska na tipku kod handsfree-a. Njom se moglo aktivirati glasovno biranje i prekinuti veza, a ja to nisam uspio dobiti na v360 i mislim da i nema tu opciju.
    Dakle da ponovim, v360 ima stereo pa ako su oni to uspjeli nekako dobiti i samo sa jednim kontaktom (pinom), mene ne zanima kako, samo znam da radi.
    povratak motoroli :)

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mali David Pregledaj post
    Ma nekuzim bas tu sliku, ali sigurno imam stereo. Naravno da je raspored pinova drugaciji na Nokiji i na Motoroli, pa se to malo prelemi i stvar mnogima radi i to stereo. Zbog sterea (ili zbog neceg drugog) nemas samo funkciju pritiska na tipku kod handsfree-a. Njom se moglo aktivirati glasovno biranje i prekinuti veza, a ja to nisam uspio dobiti na v360 i mislim da i nema tu opciju.
    Dakle da ponovim, v360 ima stereo pa ako su oni to uspjeli nekako dobiti i samo sa jednim kontaktom (pinom), mene ne zanima kako, samo znam da radi.
    ok slazem se da se moze stavit od nokijinog handsfree-a banana, uostalom nisam ni rekao da se ne moze.
    ali gle kako bi ti dobio iz toga stereo???
    imas tri pina, jedan je sigurno masa jer ju moras imat, drugi je mikrofon jer je na handsfree, a treci i zadnji je slusalica . ti sad mozes dobit dvije slusalice tako da ti se kratko spoje lijevi kanal iz banane na desni i lijevi na sluskama. pa nemres dobit nesto sto ne postoji.
    a gdje si to vidio i ko ti je to rekao , dok god nedobijem neko jebeno dobro objasnjenje ja tvrdim da je ovako!!!!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok slazem se da se moze stavit od nokijinog handsfree-a banana, uostalom nisam ni rekao da se ne moze.
    ali gle kako bi ti dobio iz toga stereo???
    imas tri pina, jedan je sigurno masa jer ju moras imat, drugi je mikrofon jer je na handsfree, a treci i zadnji je slusalica . ti sad mozes dobit dvije slusalice tako da ti se kratko spoje lijevi kanal iz banane na desni i lijevi na sluskama. pa nemres dobit nesto sto ne postoji.
    a gdje si to vidio i ko ti je to rekao , dok god nedobijem neko jebeno dobro objasnjenje ja tvrdim da je ovako!!!!
    Ljudi stereo na V360-> potpuno izvedivo. Ja npr. koristim priklučak od nokie 6030 koji naravno ima 4 kontakta. Orginalni handsfree od V360 ima samo 3 kontakta i desni kanal je kod ovog kratko spojen na masu. Dakle ako spojis vodove kak je objašnjeno sa slici stereo na ovoj motoroli trebao bi zaživjeti.
    <=|=|=|=|---------
    --1 2 3 4
    1. kontakt: vod za mokrofon (+)
    2. kontakt: vod na koji se priključuje lijevi kanal - lijeva slušalica (+)
    3. kontakt: vod na koji se priključuje desni kanal - desna slušalica (+)
    4. kontakt: MASA (-)
    Ja kod sebe nisam spajao mikrofona jer mi netreba a postupak je sljedeći:
    1. mase tj minuse od slušalica spojiš s masom prilkjučka (3 žice bi trebale biti spojene skupa)
    2. spojiš lijevi kanal
    3. spojiš desni kanal.
    4. spojiš mikrofon ako ti treba (njegov vod je ona žica koja je ostala prazna)
    e, sad kad je to spojeno treba probati. probaš tak da si na krticu staviš neki mp3 za koji si 100% siguran da ima jako odvojen lijevi i desni kanal. Ako nisi siguran onda ti preporučam od SCOOTERA - Friends-na početku čuješ samo jedan kanal a poslije se spoje. Ak si točno spojil prvo bi trebal čuti u desnoj slušalici.
    Za turbo zvuk u slušalicama probaj offset145 umijesto 02 staviti na 04-zvuk je bomba.
    taj offset ti je u gain_table.bin na memoriji telefona a:\system
    odgovori ak si uspel

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Matija Daljevec Pregledaj post
    Ljudi stereo na V360-> potpuno izvedivo. Ja npr. koristim priklučak od nokie 6030 koji naravno ima 4 kontakta. Orginalni handsfree od V360 ima samo 3 kontakta i desni kanal je kod ovog kratko spojen na masu. Dakle ako spojis vodove kak je objašnjeno sa slici stereo na ovoj motoroli trebao bi zaživjeti.
    <=|=|=|=|---------
    --1 2 3 4
    1. kontakt: vod za mokrofon (+)
    2. kontakt: vod na koji se priključuje lijevi kanal - lijeva slušalica (+)
    3. kontakt: vod na koji se priključuje desni kanal - desna slušalica (+)
    4. kontakt: MASA (-)
    Ja kod sebe nisam spajao mikrofona jer mi netreba a postupak je sljedeći:
    1. mase tj minuse od slušalica spojiš s masom prilkjučka (3 žice bi trebale biti spojene skupa)
    2. spojiš lijevi kanal
    3. spojiš desni kanal.
    4. spojiš mikrofon ako ti treba (njegov vod je ona žica koja je ostala prazna)
    e, sad kad je to spojeno treba probati. probaš tak da si na krticu staviš neki mp3 za koji si 100% siguran da ima jako odvojen lijevi i desni kanal. Ako nisi siguran onda ti preporučam od SCOOTERA - Friends-na početku čuješ samo jedan kanal a poslije se spoje. Ak si točno spojil prvo bi trebal čuti u desnoj slušalici.
    Za turbo zvuk u slušalicama probaj offset145 umijesto 02 staviti na 04-zvuk je bomba.
    taj offset ti je u gain_table.bin na memoriji telefona a:\system
    odgovori ak si uspel
    Nisam probao jer mortam ic kupit bananu s 4 pina. al nekuzim kam ide jebeni 4 pin, kad na slici kaj sam postal ima samo 3 pina, di je cetvtri ne kuzim???

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Djecaci da vi niste malo previse otisli off u ovoj themi! Samo otezavate ljudima trazenje onog glavnog kaj ih zanima! A thema o kojoj vi raspravljate ima i ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ereo+slusalice
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo malo sam pročito stare teme u vezi v360 i funlighta , i sazno sam da se to nemože . sad mene zanima dali je to kako moguće , editiranjem flasha ili na neki sličan način ?????

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam probao jer mortam ic kupit bananu s 4 pina. al nekuzim kam ide jebeni 4 pin, kad na slici kaj sam postal ima samo 3 pina, di je cetvtri ne kuzim???
    četvrti pin je malo ispod od onog lijevog dugačkog ja sam rastavil svoju motorolu i taj kotakt je pomaknut dolje-lijevo.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao crni.ri Pregledaj post
    izvrsno, hvala!! instalirao sam ovaj integral player iz prve, za sada radi perfektno
    nego, imam problema s tim slusalicama, nikako da nadjem taj konektor s 4 kontakta... znaci, od 6103 pase, jel? ako je tako, onda cu zicat od frenda da mi da od 6101, valjda bi i te trebale bit ok, barem za pocetak...
    konektor je od nokie 6030 a slušalice tj zvučnici od 6103

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Biker boy Pregledaj post
    Nemam ja niš protiv winampa al ne znam kako složit playlistu na njemu?
    u winampu se uopče ne slaže playlista
    priključi mob s kompom mob ti mora biti na Data/Fax
    pokreneš MotoMidMan i pričekaš da ti pročita s moba kaj imaš od jave
    ak ti je winamp na kartici onda klikni na trans-flash a ak ma mobu klikni phone memory.
    kad nađeš winamp na popisu klikni na "Winamp" pa klikni "Access" i odabereš "enable"
    kad je proces gotov restartaš mod i pokreneš winamp tam ti budu muzike s memorijske kartice i s telefona koje su ti u mp3 formatu

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

sad sam stavio jedan novi skin na v360 , sve savršeno radi , promjeno sam samo to da ima 12 ikona , a ne 9 , kao što sam rekao sve super radi osim fontova koji su bijele boje (ali samo kad stavim taj skin) , pa tako nevidim ništa osim onoga što je trenutno označeno . kako mogu promjenit boju fonta u tom skinu

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T O M O T Pregledaj post
    sad sam stavio jedan novi skin na v360 , sve savršeno radi , promjeno sam samo to da ima 12 ikona , a ne 9 , kao što sam rekao sve super radi osim fontova koji su bijele boje (ali samo kad stavim taj skin) , pa tako nevidim ništa osim onoga što je trenutno označeno . kako mogu promjenit boju fonta u tom skinu
    Skinner 4 Moto pomaže.
    Evo ga : http://motozero.sitesled.com/Program...o%20v0.2.7.zip

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    sx1+1gb,v630w660+2gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sto se tice yuet-a 3.1 ja ga imam i sjebo mi je cijeli mob... Jezik upisa je ruski i nema i-tunes gore... i jos niz nedostataka... vise slici na originalni software od motorole

edit... jos njegovi najbolji za motorolu v360 je 1.8 jer jos uvijek po testiranju najbrzi, ima itunes, ima dosta stavki super podesenih i ne preporucam 3.1 za tu motorolu...
    edit broj 2... kada mjenjate stilove za fotoaparat zna ostati crno bijela i ne mozete vratiti na boju... jedino ako iskljucite i natrag ukljucite mob... nesto wap browser zajebava... pod mojim stavkama->video vam se pojavljuje sadrzaj kjava foldera kad ste na kartici... bluetooth je nekako usporeni... to je sve sto smo ja i frend uspjeli zamjetiti... motomidman zajebava kod promjene nekih atributa na igru ili aplikaciju
    Zadnji uredio Organic : 13-02-2007 u 23:44

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

stavio sam neki drm na mob , ali se ništa nije promjenilo , DRM.ovi su odavde http://www.modmymoto.com/forums/down...p?do=cat&id=30 , zanima me što trebam uradit da uspješno promjenim DRM na v360 , trenutno imam diabolic

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ajd probaj stavit drm nazvan Glossy red
    |\/|0T0r0La

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa jesi dobio kakve greske na kraju flashanja??? ak nisi sa rsd om stavljao stavi s njime.
    probaj opet flash s diabolicom pa onda tek drm, lako moguce da se nes zblesiralo.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    povratak motoroli :)

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam rekao nekom clanu jos prije da isproba to ali je rekao da mu ne radi. neznam vise koja tema , mislim da je unazad mjesec dana. pozz

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face moto v360v

molim te pomozi mi ne mogu formatirati karticu od 64mb,jer je klinac nešto zabrljao oko ubacivanja novog firmwarea. uspio sam dovesti telefon u normalno stanje ali memory card neće da formatira.pozdrav!
    Zadnji uredio mikradoc : 31-03-2007 u 18:52

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prvo je prek kompa formatiraj na FAT16, pa prek moba. i trebalo bi radit. ako nece crkla je , mnogima se to desilo. recimo i kolegi night_whisperu.

+ Odgovori na temu
Stranica 38 od 44 PrvaPrva ... 28 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove