skopirao sam svih 17 stranica, pa sad to na lap i čiten sie!
![]()
[QUOTE=dinek007]Može mi tko reč kako da dekodiram v360v da mi radi na simpi? Ili mi da na kojoj strani ove teme to piše!... Ili da ju flasham u v360...
v360v se još uvjek nemože dekodirati odnosno odključati da bi ti radila na nekoj drugoj mreži. Ovo sve iza tebe što nisi pročitao je način na koji se skidaju Vodafone stvari sa Vodafone brandanog telefona.
Potrudi se pročitat pa će ti biti jasno ( ni meni se nije dalo ali... ) Kad dođeš do 15-e strane bit će ti lakše i jasnije sve što te mući.
PS: Nemoj ovo shvatit ko lektiru, nitko te nemože natjerat da to pročitaš večeras ali pročitat moraš ako želiš napredovat.![]()
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
skopirao sam svih 17 stranica, pa sad to na lap i čiten sie!
![]()
ček želiš reč da nemogu ga koristit na simpi uopće???
E pavodafone
Pa ako si ga uzeo u Vip-u ( a vjerovatno jesi ) bez 100,00kn kod stričeka koji to radi za lovu no čens.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
a joj..nist onda budem moro tak..
E, al kaj je onda s onim flasshanjem i to?....Jel ga mogu flashat u v360? Ili samo moddat malo, a da je brzi i to...![]()
imam jedan problem..
naime skinuo sam onaj p2ktools_08.6.406 i potrebne drajvere p2k drajver_v2.9..
i ja sam to fino odzipao.. i sve super.. i kada me tražilo di su drajveri ja sam kliknuo tamo di su odzipani... i sve oke.. i sada ja otvorim taj tools.. i na prvoj strani tamo di je u at modu piše da je spojeno, i da, piše mi dole desno v360v.. oke znači spojeno.. i sad ga ja oću prebacit u p2k mode.. tako da mogu radit sa seemovima i to ... i onda mi piše disconnect, i ne traži nikakve drajvere ni ništa.. nemogu ništa radit.. i neznam kaj napraviti da to proradi više..
pa ako netko ima neku ideju ili rješenje bio bih zahvalan..
jer ono kaj ja oću je to da prebacim iz v360v u v360, a nemogu to bez ovog p2k programa.. koji ne radi..
Zanima jel netko zna kako pogledati sistemske i skrivene file-ove na mobu. koristim p2k toolsi ukljuceno mi je na view-hiden ali ih ipak ne prikazuje...
Tako, ako bi netko htio pomoći...
Zahvaljujem unaprijed
Proradio Digital Audio Player ( sa nebrandirane v360). Opisat ću postupak koji je meni uspio nakon dugo vremena da mi proradi.
1.Skinuti program motomidman i skinuti player od nicx-a
Motomidman- http://fly.srk.fer.hr/~krump/motomidman.zip
Player- http://www.megaupload.com/?d=1M7RYPPJ
2. Kada ste to napravili odzipajte motomidman i datoteku player.
3. Spojite mob s kompom. Neka usb veza bude memorijska kartica. Kada spojite iz datoteke player koju ste skinuli s neta izvadite ovaj fajl -j2me0.jar- i stavite ga na svoj mob tj. u memorijsku karticu u datoteku kjava, nakon toga je instalirajte na mob.
4. Kada ste instalirali player pokrenite Motomidman. Kad ste otvorili motomidman kliknete na trans flash i kliknete desnim klikom na Digital Audio Player=>kliknete na Access=>pa kliknete na Enable. ( 1. dio posla)
Pa opet kliknete desnim klikom na Digital Audio Player=>kliknete Attributes=>pa staviti kvačicu na Flipinsensitive=>pa kliknuti o.k. ( 2. dio posla)
Nakon toga opet ponoviti 1. dio posla=> pa nakon toga restartajte mob.
5.Kada ste restartali mob i kad idete pokrenut Player i ak vam piše: Vrijeme programa ne odgovara. Provjerite podešenja vremena i datuma u poč. postavi
Ponovite točku 4., pa kad ste to napravili, kliknete na Glavni ACCESS u Motomidmanu (pokraj ikone install) i kliknete na enable i pričekajte pa opet restartajte mob.
Bolje Vam nisam mogao objasniti. Pila nadam se da ćeš ti to prvi isprobati pa ćeš dat neku svoju skračenu verziju od moje.
Za sve koji prvi puta rade s Motomidmanom, kad ga prvi put otvorite na ruskom je jeziku, pa kad ga otvorite kliknete na 5. po redu opciju i promijenite jezik.
Player je zbilja zakon i nadam se da sam Vam dobro ovo objasnio. Hvala
DAP radi, thnx Biker boy na uputstvima.
Kod mene nije bilo potrebno upotrebljavati 5. korak.
zakaj mi nitko ne odgovori na post....
neda mi se čitat 17 strana![]()
Možeš ga flashat al ak si početnik ne prepručavam ti da to radiš, rađe daj 50-100kn za odkodiravanje i to je to, a ak želiš sam bolje pročitaj svih 17 stranica.Izvorno postao dinek007
Evo i uputstva kako ubiti Java display splash screen radi bržeg ulaska u Javu.
1.Spojiti mob s kompom
2. Uključiti Motomidman i pričekajte da se mob konektira
3. Kliknuti na Phone Settings=>izbrisati kvačicu s Enable Javasplash screen
4. Resetirat mob
Ovaj način je puno lakši za početnike nego od petljanja sa seemovima.
Dobro sad nije važno, meni je prvi put to pisalo i morao sam sve ispočetka. NIje važno, važno je da imamo player od nebrandirane v360. Zasad sam sve napravio kaj je pisalo u ovom threadu. I nema problema, sam treba dobro pročitat cijeli thread kojih 10-ak puta.Izvorno postao Ged Earthsea
ma radio sam s v550, ali to je bilo prije 2god, pa tak da sam zaboravio kak se radi kaj!![]()
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103Izvorno postao dinek007
Ak si prije radio, pročitaj ovaj thread i sjetit češ se![]()
Player izgleda lijepo al je velik i spor. Evo onaj winamp mobile 1.0 ima 66kb dok ovaj ima skoro pola megabajta. Mislim da cu ga preskocit i pricekat da rusi sloze nesto manje i brze.Izvorno postao Biker boy
Enivejz, sto se tice instalacije nisi trebao toliko komplicirat, sve je uspjelo iz motomidmana na standardan nacin.
1) Skinuti i sa neta te potom raspakirati u posebne foldere motomidman i digital audio player
2) pokrenuti MotoMidMan.exe i potom na petom tabu promjeniti jezik na engleski
3) U Phone memory (ili Trans-Flash) tabu kliknuti na install pa Jar File... te naci u raspakiranom folderu playera j2me0.jar te kliknuti na open.
4) Na listi instaliranih aplikacija desni klik na Digital Audio Player pa Access -> Enable i Attributes -> Flipinsesitive
5) Restartati mob
U slucaju da motomidman ne vidi mob ili ne radi ispravno vjerojatno driveri nisu dobro instalirani.
Zadnji uredio spade : 12-03-2006 u 17:16
Nemam ja niš protiv winampa al ne znam kako složit playlistu na njemu?
u vezi instalacije, htio sam da svi skuže pa čak i početnici koji ne znaju kaj rade. BTW ipak hvala na skračenoj verziji.
Da izgleda da winamp ne moze kreirati playliste. Iako to nije posao koji bi se trebao raditi na mobu. Po meni bi napraviti neko sucelje koje se vrti na kompu i sluzi za uploadanje mjuze i automatsko generiranje playliste, slicno iTunesima. Jos treba napravit da one vanjske tipke budu programibilne za rad kad je mob zaklopljen.Izvorno postao Biker boy
Winamp nije baš neki player zasada, vjerujem da će biti bolje.Izvorno postao spade
Zasad se možemo zadovoljiti playerom od nebrandirane v360
imam motorolu v360v i jucer sam prvi puta prckao po njoj...dosta sam stvario uspio,ali imam jedan problem...skinuo sam onaj zip fail za skin i sad kad hocu vratiti nazad u pocetno stanje kaze mi u p2k-u generic failure...snimio sam na comp original seem0032_0001...i pokusavam ga vratiti nazad al mi stalno javlja tu gresku...jel se itko susreo s tim i ak je kako ga rijesiti....hvala...
to sam rijesio...ali sad mi u moje stavke nema ikone za video...i sto se tice vodafone tipke uspio sam je maknuti al neznam di se mjenja ta opcija da stavim nes drugo...i da li ima igdje malo detaljnije objasnjeno koje sve seem-ove mogu editirati i sta dobivam od toga za v360...vidio sam da spominju diktafon i to pa me zanimalo...
ZRINO!!! Help!
Imam motorolu V360V i USB kabel za istu...Željela i se spojiti na SKYPE.Nakon što sam prečešljala cijeli web da vidim kako mogu to uraditi našla sam dvije opcije jedna je da kupim slušalice sa mikrofonom a druga što je meni privlačnija je da kupim Dualphone bežični dometa 50 m od usb priključka.Jedino što je dualphone rtajjedan jedini koji postoji na tržištu užasno ružan.E sad me interesira da li ja mogu sa motorolicom V360V i USB priključkom razgovarati na SKYPE??? i kako ako mogu?
Znaš što napiši ti meni sve što znaš o tome jer sam totalni laik i ako nije problem na hrvatski molim te hahaha.Mislim na tvoje izražavanje da ga prilagodiš laiku jer kad čitam tvoje odgovore ne razumjem pola...
E da što se tiće downloada skype nema frke toliko znam sama...haha
Hvala
Najbolje bi ti bilo da skineš svih 18 stranica od ovog threada i počni čitati, sve ti je objašnjenoIzvorno postao DavorP
![]()
uspio sam rijesiti...a nisam nikad to do sada radio...pa mi je trebalo vremena da skuzim al sad recimo ide...
Bookmarks