Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 22 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1080

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    N93v, v360, 525@v600
    Operater
    Vip
    Godina
    49
    Bodovi
    13.277
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.277, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile Motorola v360v: skoro sve o njenom pretvaranju u v360 i moddingu

Ako se želite riješiti Vodafone skina i ikona tu vam je link gdje sam napravio upload. U failu je original Moto skin od nebrendane v360, wallpaper, moj mma backup i opis postupka.

http://www.savefile.com/files/3120348
    Nokia n93
    Motorola v360
    Motorola v525@v600

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation download mirror

evo ga i na našem serveru, tako da se ne izgubi kroz koji mjesec s neta, zbog free uploada...

zahvaljujemo zrino

password za zip je : mobil
    Datoteke u privitku

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

V360v - system tone volume = 0 - kako?

Kako mogu da smanjim na 0 system tone volume? Probao sm gain table sa Motorola-tool ali ne pomaze.
    Zelim da iskljucim sound za praznu bateriju.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tidadida
    Kako mogu da smanjim na 0 system tone volume? Probao sm gain table sa Motorola-tool ali ne pomaze.
    Zelim da iskljucim sound za praznu bateriju.
    to nećeš rješit...

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    v550, V3x
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako ne? Staviš stil zvona na stišano i voila, problem riješen.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.873, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daaa...
    Ali onda ne čuje kad ga netko zove...
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bi da trazim kompromisno rijesenje. Zvono se cuje a prazna baterija i mijenanje stila zvona ne.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    K750i@W800i
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Bodovi
    5.902
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.902, Nivo: 18
    Bodovi: 5.902, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao što je Inovator rekao - neće ići... Na ovom mobu gain_table je drukčiji od onih na V525, V300, V550 itd... Možda se s vremenom riješi problem...

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam jeste li vidjeli da su ne-tako-davno nađene dodante adrese u gain_table.bin?
    Konkretno:
    gain_table.bin

**all offsets are HEX**
    **no bit manipulation here, just change the actual value of the offset**

SPEAKER GAINS
    offset 0D earpiece call gain (original setting: 01, recommended setting: 05) (master control at offset 10)
    offset 19 earpiece keypad gain (original setting: 01, recommended setting: 01) (master control at offset 1E)
    offset 25 earpiece system tone gain (original setting: 01, recommended setting: 05) (master control at offset 2A)
    offset 31 external speaker speakerphone gain (original setting: 01, recommended setting: 03) (master control at offset 34)
    offset 3D external speaker keypad gain when on speakerphone call (original setting: 01, recommended setting: 01) (master control at offset 40)
    offset 49 external speaker mp3/midi/video gain (original setting: 01, recommended setting: 03) (master control at offset 4C)
    offset 4E external speaker system tone gain (original setting: 08, recommended setting: 01)
    offset 61 wired headset call gain (original setting: 02, recommended setting: 05) (master control at offset 64)
    offset 6D wired headset inner keypad gain (original setting: 01, recommended setting: 01) (master control at offset 72)
    offset DC bluetooth headset call gain (original setting: 08, recommended setting: 0F)
    offset EA bluetooth headset inner keypad gain (original setting: 08, recommended setting: 08)
    offset F6 external speaker system tone gain when bluetooth headset connected (original setting: 08, recommended setting: 01)
    offset 139 earpiece voice name/voice record playback gain (original setting: 01, recommended setting: 05) (master control at offset 13C)
    offset 145 wired headset mp3/midi/video gain (original setting: 02, recommended setting: 04) (master control at offset 148)
    offset 15D external speaker voice dial gain when on speakerphone call (original setting: 01, recommended setting: 03) (master control at offset 160)
    offset 178 bluetooth voice name/voice record playback gain (original setting: 08, recommended setting: 0F)

MICROPHONE GAINS
    offset 1E1 handset microphone gain (original setting: 0E, recommended setting: 0F) (V3/RAZR original setting: 19, recommended setting: 15)
    offset 1F9 wired headset microphone gain (original setting: 1F, recommended setting: 1F) (V3/RAZR original setting: 00 ???)
    offset 21D speakerphone microphone gain (original setting: 1F, recommended setting: 1F)
    offset 238 bluetooth headset microphone gain (original setting: 08, recommended setting: 1B)

MASTER GAIN
    offset 3A6 master gain control for speakers and microphones (original setting: 08, recommended setting: 08)

VOLUME CONTROL STEPS
    offsets 3A9-3B7 (every other offset goes from 00-07)

settings from 00 and up; remember to count in hex... you don't go directly from 09 to 10... it goes 09 0A 0B 0C 0D 0E 0F 10

earpiece call gain sounds coming out of the earpiece when on a call
    earpiece inner keypad gain affects sounds coming out of the earpiece when NOT on a call (touchtones, button press beeps)
    earpiece system tone gain affects system tones coming out of the earpiece when on or attempting a call (call drop tone, voice dial failed tone, call failed tone, headset disconnect tone)
    external speaker speakerphone gain affects sounds coming out of the external speaker when on a call with speakerphone activated
    external speaker keypad gain when on speakerphone call affects keypress sounds and system tones coming out of the external speaker when on a call with speakerphone activated
    external speaker mp3/midi/video gain affects multimedia, mp3, and midi sounds coming out of the external speaker (includes midi/mp3 ringtones, video playback)
    external speaker system tone gain effects system tones coming out of the external speaker (reminder tone, style/volume change tone, Continental/Siren/Attention/Classic ringtones, low batt tone, service tone, autoredial ring, roaming ringtone)
    wired headset call gain affects sounds coming out of the wired headset when on a call
    wired headset inner keypad gain affects sounds coming out of the wired headset when NOT on a call (touchtones, button press beeps)
    bluetooth headset call gain affects sounds coming out of the bluetooth headset when on a call
    bluetooth headset inner keypad gain affects sounds coming out of the bluetooth headset when NOT on a call (touchtones, button press beeps)
    external speaker system tone gain when bluetooth headset connected affects ALL SOUNDS coming out of the phone when a bluetooth headset is connected (because only system tones can come out of a motorola phone when a bluetooth headset is connected)
    earpiece voice name/voice record playback gain affects sounds coming out of the earpiece during playback of voice records, scrolling through phonebook entries with a voice name, and name confirmation during voice dial
    wired headset mp3/midi/video gain affects multimedia, mp3, and midi sounds coming out of a wired headset when connected (includes midi/mp3 ringtones, video playback)
    external speaker voice dial gain when on speakerphone call affects sounds coming out of the external speaker when browsing phonebook entries with voice names
    bluetooth voice name/voice record playback gain affects sounds coming out of the bluetooth headset during playback of voice records, scrolling through phonebook entries with a voice name, and name confirmation during voice dial

handset microphone gain affects the sensitivity of the microphone when on a call
    wired headset microphone gain affects the sensitivity of the microphone when on a call with a wired headset connected
    speakerphone microphone gain affects the sensitivity of the microphone when on a call with speakerphone activated
    bluetooth headset microphone gain affects the sensitivity of the microphone when on a call with a bluetooth headset connected

master gain control affects all sounds coming out of all speakers and the sensitivity of all phone microphones

volume control steps affect the gain of individual volume control levels of the phone
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e blue devil kad si pisao o modingu zvuka jer to samo u xvi32 otvorim gain table i idem na GoTo npr offset 29 i promjenim mu vrijednost koja piše

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo nedavno sam ja isto kupio v360v. i nisam izdrzao jedan dan da ne stavim yuetov mp.
    Tocnije stavio sam na mob Yuet MP 1.8 i on mi je po svojem postelao tipke.
    e sad , vidio sam da neki hocu da na vanjskom ekranu bude izbor pjesama.Ja sam stiskajuci bezveze otvorio meni zvukova na vanjskom ekranu, na kojem mogu izabrat pjesmu i pustit da svira ali se vise nemogu vratiti u izbor pjesama. to sam postigao tako da sam tri ili cetiri puta zaredom stisnuo onu tipku ispod tipki za glasnocu.a inace mi je ta tipka postelana da mi ulazi u meni (ka ona u sredini kursora). i nastelao sam da kad mi otvori izbornik prva stvar koju mob odabere moje stavke, pa dok je zaklopljen samo stisces potvrdu(tu tipku), i on udje u meni,pa stavke,pa zvuk, i onda se pokaze na ekranu.
    neznam jel ko to vec skuzio al evo mozda neki iskusniji modderi uspiju to slozit ak se da kaj od toga.
    bok!!!
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    V360@diabolicMP53
    Operater
    Vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pozz

ej kako da na vanjski ekran vratim onu prvobitnu poruku "vodafone" posto sam ga nosio na servis i kad su videli da ne pise to nego nestodrugo poludeli su i kaze da nece da ga servisiraju (izgubio garanciju) , kada budem to maknuo i vratio na prvobitno stanje onda ce ga servisirat. aj mi javite veceras da ga mogu sutra odneti u VIP.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti BlueDevil, svaka čast majstore. Ovaj offset 145 wired headset mp3/midi/video gain orginalno 02,pa onda tvoje 04, ja sam probao dignuti na 06, zvuk je fakat snažan, ali mi slušalice nisu nekaj. Koristim slušalice od nokie 6103-stereo. Na forumu sam nasel shemu spajanja kod kojeg se koristi konektor od nokie 6030. Za stavljanje na 06 preporucam slusalice : SONY TwinTurbo, skupe (oko 170 KN), ali dobre. Pozdrav.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što drugo da kažem, nego svaka ti dala BlueDevil..
    Dignuo sam wired headset (prema naputku) na 04, i sada je glasniji nego mnogi mp3 playeri koje sam imao prilike čuti...
    A budući da to radi, ne vidim razloga da ne rade i ostale manipulacije gain_table-om...
    Earpiece call također radi...
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DA, ja sam si dignuo volume u BT slušalici, što je stara boljka jer je fest tiho. Sad čujem ko' gospodin-čovjek
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola V360v i N6230i
    Operater
    Vip,Tmobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vodafon desna soft-tipka M V360v - kako je maknuti?

Probao ovo al tipka je jos tamo. Kako promijenit funkciju i slicicu tipke??

"Ovim postupkom otkljucava se desna soft-tipka na Vodafone-branded v525(i drugim) modelima. Garancija se NE GUBI jer sve što se radi je editiranje jednog filea. Zato treba prije postupka napraviti backup tih fileova, da bi ih se moglo vratiti natrag na mob u slucaju potrebe za garancijom.

Skinuti s moba MMA_UCP i MMA_DCP fileove. Radi se, zapravo, o meni-fileu i njegovoj backup-kopiji.

NAPRAVIT BACKUP KOPIJE BA FILEA NA PC-ju!
    Otvoriti MMA_UCP u hex-editoru
    S desne strane je (obicno) ASCII tekst, dok su s lijeve strane hex-kodovi. S desne strane, dakle, medju svim onim hijeroglifima, postoji i pokoja "normalna" rijec. Prva od njih je "root", a druga "container". Nas zanimaju treca i cetvrta rijec. Te dvije imaju ili "A" ili "E" na pocetku, pa izgledaju nešto kao "ADatebook" i "AMessage", ili "EDatebook" i "EMessage".
    Ove koje imaju "E" ispred sebe su zakljucane, i sva mudrost je promijeniti taj "E" u "A".
    To treba promijeniti i u drugom fileu, "MMA_DCP" na istom mjestu i na isti nacin.
    Vratiti fileove na mob i restartati.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj opet ako je drugima uspelo i tebi ce...

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    N93v, v360, 525@v600
    Operater
    Vip
    Godina
    49
    Bodovi
    13.277
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo skini si ovaj file.....tu ti je kompletiran original moto skin za v360 i opisao sam cijeli postupak za uklanjanje Vodafon live tipke, otključavanje lijeve i desne soft tipke, ubacivanje skina, moji mma filovi .....sve šljaka bez greške i ne gubiš garanciju ako znaš šta radiš (prije svega OBAVEZNO BACKUP svega sto modaš da možeš vratiti u prvobitno stanje ako zatreba)

Šta ti ne bude jasno pitaj !!!!

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15450
    Nokia n93
    Motorola v360
    Motorola v525@v600

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    N93v, v360, 525@v600
    Operater
    Vip
    Godina
    49
    Bodovi
    13.277
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo što si napravio je u biti dobro (možda nisi ni svjestan.....ali otključao si obje tipke, sada im moš mjenjati funkciju u opcijama.
    Još trebas editirati jedan seem, a da sada ne tražim sve ti je navedeno u onom failu.
    Nokia n93
    Motorola v360
    Motorola v525@v600

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    sva 3
    Bodovi
    9.126
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.126, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni jos uvijek nije jasno kako promjenit tu slicicu... ako obrisem ona 2 gif-a onda mi bude prazno, funkcija je promjenjena bez problema, al slicica me muci... gledao sam bio u skinner4moto programu, al nije bas pomoglo...

usporedjivao sam malo sa onim Vodafone.ski file-om iz zrinovog orginalnog moto skina i tamo isto pise da koristi te gifove... sto tocno treba promjenit da umjesto one ruzne crvene slicice koja ne pase uz Techno skin bude ista slicica kao na lijevom softkey-u?

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    N93v, v360, 525@v600
    Operater
    Vip
    Godina
    49
    Bodovi
    13.277
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa tamo sam sve napisao.........

To što si napravio je uredu...još ti ostaje izvući seem 0032_0001 i u offsetu 6E - bit 1 staviti na (0 off) i vratiti ga nazad u telefon.

Za upload i download seem-a iz telefona koristi npr. P2Kman, a za editiranje XVI32......tutorijali u vezi seem editiranja su ti tu na forumu (sticky)
    Nokia n93
    Motorola v360
    Motorola v525@v600

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola V360v i N6230i
    Operater
    Vip,Tmobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uspio sve otkljucat. problem je bio sto nisam sejvao file nakon promjena u hexeditoru i vracao zapravo iste fajlove. Jos se moram pozabavit sa promjenom vodafone.gif-a

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    SE G502,N 5800 XM
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Bodovi
    6.123
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.123, Nivo: 18
    Bodovi: 6.123, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

dobro ekipa a sa kojim ste to software-om uspjeli uć u v360v da to možete mijenjat,(imam PST 7.23 i ne radi, p2k tools 0.8.6.406, i p2k manager_pst, isto ne, čak sam formatirao i ponovi instal xp i opet ništa)
    Zadnji uredio unreal : 26-11-2005 u 21:49
    crnikmet@gmail.com
    Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    sva 3
    Bodovi
    9.126
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam promjenio sa P2Ktools 0.8.6.406, rade bez problema p2k commander 3.2.9 isto...
    uglavnom mob sam instalirao sa p2kdrivers_2.9 ako ti to nesto pomaze (dolaze sa p2k commenderom 3.2.9)....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    sva 3
    Bodovi
    9.126
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    btw jel zna netko kako maknut onaj "welcome" na 5 jezika koji se pojavi kada se mob ukljucuje?? nisam nigdje uspio nac sliku za to

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 22 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke