Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1080

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mali David Pregledaj post
    Ma nekuzim bas tu sliku, ali sigurno imam stereo. Naravno da je raspored pinova drugaciji na Nokiji i na Motoroli, pa se to malo prelemi i stvar mnogima radi i to stereo. Zbog sterea (ili zbog neceg drugog) nemas samo funkciju pritiska na tipku kod handsfree-a. Njom se moglo aktivirati glasovno biranje i prekinuti veza, a ja to nisam uspio dobiti na v360 i mislim da i nema tu opciju.
    Dakle da ponovim, v360 ima stereo pa ako su oni to uspjeli nekako dobiti i samo sa jednim kontaktom (pinom), mene ne zanima kako, samo znam da radi.
    ok slazem se da se moze stavit od nokijinog handsfree-a banana, uostalom nisam ni rekao da se ne moze.
    ali gle kako bi ti dobio iz toga stereo???
    imas tri pina, jedan je sigurno masa jer ju moras imat, drugi je mikrofon jer je na handsfree, a treci i zadnji je slusalica . ti sad mozes dobit dvije slusalice tako da ti se kratko spoje lijevi kanal iz banane na desni i lijevi na sluskama. pa nemres dobit nesto sto ne postoji.
    a gdje si to vidio i ko ti je to rekao , dok god nedobijem neko jebeno dobro objasnjenje ja tvrdim da je ovako!!!!
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    ok slazem se da se moze stavit od nokijinog handsfree-a banana, uostalom nisam ni rekao da se ne moze.
    ali gle kako bi ti dobio iz toga stereo???
    imas tri pina, jedan je sigurno masa jer ju moras imat, drugi je mikrofon jer je na handsfree, a treci i zadnji je slusalica . ti sad mozes dobit dvije slusalice tako da ti se kratko spoje lijevi kanal iz banane na desni i lijevi na sluskama. pa nemres dobit nesto sto ne postoji.
    a gdje si to vidio i ko ti je to rekao , dok god nedobijem neko jebeno dobro objasnjenje ja tvrdim da je ovako!!!!
    Ljudi stereo na V360-> potpuno izvedivo. Ja npr. koristim priklučak od nokie 6030 koji naravno ima 4 kontakta. Orginalni handsfree od V360 ima samo 3 kontakta i desni kanal je kod ovog kratko spojen na masu. Dakle ako spojis vodove kak je objašnjeno sa slici stereo na ovoj motoroli trebao bi zaživjeti.
    <=|=|=|=|---------
    --1 2 3 4
    1. kontakt: vod za mokrofon (+)
    2. kontakt: vod na koji se priključuje lijevi kanal - lijeva slušalica (+)
    3. kontakt: vod na koji se priključuje desni kanal - desna slušalica (+)
    4. kontakt: MASA (-)
    Ja kod sebe nisam spajao mikrofona jer mi netreba a postupak je sljedeći:
    1. mase tj minuse od slušalica spojiš s masom prilkjučka (3 žice bi trebale biti spojene skupa)
    2. spojiš lijevi kanal
    3. spojiš desni kanal.
    4. spojiš mikrofon ako ti treba (njegov vod je ona žica koja je ostala prazna)
    e, sad kad je to spojeno treba probati. probaš tak da si na krticu staviš neki mp3 za koji si 100% siguran da ima jako odvojen lijevi i desni kanal. Ako nisi siguran onda ti preporučam od SCOOTERA - Friends-na početku čuješ samo jedan kanal a poslije se spoje. Ak si točno spojil prvo bi trebal čuti u desnoj slušalici.
    Za turbo zvuk u slušalicama probaj offset145 umijesto 02 staviti na 04-zvuk je bomba.
    taj offset ti je u gain_table.bin na memoriji telefona a:\system
    odgovori ak si uspel

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Matija Daljevec Pregledaj post
    Ljudi stereo na V360-> potpuno izvedivo. Ja npr. koristim priklučak od nokie 6030 koji naravno ima 4 kontakta. Orginalni handsfree od V360 ima samo 3 kontakta i desni kanal je kod ovog kratko spojen na masu. Dakle ako spojis vodove kak je objašnjeno sa slici stereo na ovoj motoroli trebao bi zaživjeti.
    <=|=|=|=|---------
    --1 2 3 4
    1. kontakt: vod za mokrofon (+)
    2. kontakt: vod na koji se priključuje lijevi kanal - lijeva slušalica (+)
    3. kontakt: vod na koji se priključuje desni kanal - desna slušalica (+)
    4. kontakt: MASA (-)
    Ja kod sebe nisam spajao mikrofona jer mi netreba a postupak je sljedeći:
    1. mase tj minuse od slušalica spojiš s masom prilkjučka (3 žice bi trebale biti spojene skupa)
    2. spojiš lijevi kanal
    3. spojiš desni kanal.
    4. spojiš mikrofon ako ti treba (njegov vod je ona žica koja je ostala prazna)
    e, sad kad je to spojeno treba probati. probaš tak da si na krticu staviš neki mp3 za koji si 100% siguran da ima jako odvojen lijevi i desni kanal. Ako nisi siguran onda ti preporučam od SCOOTERA - Friends-na početku čuješ samo jedan kanal a poslije se spoje. Ak si točno spojil prvo bi trebal čuti u desnoj slušalici.
    Za turbo zvuk u slušalicama probaj offset145 umijesto 02 staviti na 04-zvuk je bomba.
    taj offset ti je u gain_table.bin na memoriji telefona a:\system
    odgovori ak si uspel
    Nisam probao jer mortam ic kupit bananu s 4 pina. al nekuzim kam ide jebeni 4 pin, kad na slici kaj sam postal ima samo 3 pina, di je cetvtri ne kuzim???
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Djecaci da vi niste malo previse otisli off u ovoj themi! Samo otezavate ljudima trazenje onog glavnog kaj ih zanima! A thema o kojoj vi raspravljate ima i ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ereo+slusalice
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo malo sam pročito stare teme u vezi v360 i funlighta , i sazno sam da se to nemože . sad mene zanima dali je to kako moguće , editiranjem flasha ili na neki sličan način ?????

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    Nisam probao jer mortam ic kupit bananu s 4 pina. al nekuzim kam ide jebeni 4 pin, kad na slici kaj sam postal ima samo 3 pina, di je cetvtri ne kuzim???
    četvrti pin je malo ispod od onog lijevog dugačkog ja sam rastavil svoju motorolu i taj kotakt je pomaknut dolje-lijevo.

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove