ljudi, dajte razumijte da nemreta flashat samo main, hvala bogu da vam nekaj neće raditi mob tj. imat će dosta bugova...morate flashnut i fs i napraviti customization......
sta je seus
sam sto je problem neznam koji firmware da skinem
aha service pise mi nema dostupne nadogradnje vec imate najnoviji softver
aj ak ima neko ko zna evo moj msn pa nek mi se javi
vorker@net.hr
ima 4 maina skinio sam eu neki za moj
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
skinio sam ovo i sad ga flashira u phone xsu
15 min
e blizard hvala uspio sam jedva u picku materinu preko phone xsa
flasirao ali kad stisnem meni nes mi pise corupted il tak nes i da mozda necu moci uci u meni ali stisnem ok i ude
i sorry admini zbog ovolikih poruka zaredom
Zadnji uredio imaticx : 08-02-2007 u 19:02
ljudi, dajte razumijte da nemreta flashat samo main, hvala bogu da vam nekaj neće raditi mob tj. imat će dosta bugova...morate flashnut i fs i napraviti customization......
oglasnik.pforum - biker boy
evo ovak ja sam pocetnik imam k750i od t-koma i zanima me jel se moze konvertirat moj mob u w800i i koliko je to sigurno?? hvalasry za neznanje
@ Xulos jel se moze moj mob prebacit u w800i ako je cid 49???
malo okolo procitaj...
Zadnji uredio blizzard : 09-02-2007 u 16:35
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
dogodilo mi se s mobom.ubacio sam acustic driver "no hissing" i sve je par dana super radilo ali kad sam povecao ekvalizer do kraja mobitel je poceo pustati zvuk ttttttttttttttttttttttttttttttttttt.i sad mi uzasno ima tog "hissinga" pistavog suma kad pustam pjesme!!!probao sam ubacit drivere svih vrsta ali pistanje je uzasno!!!moze li se ikako rjesit i jel mi je ostecen zvucnik???
ubacio sam acustic driver "no hissing" i sve je par dana super radilo ali kad sam povecao ekvalizer do kraja mobitel je poceo pustati zvuk ttttttttttttttttttttttttttttttttttt.i sad mi uzasno ima tog "hissinga" pistavog suma kad pustam pjesme!!!probao sam ubacit drivere svih vrsta ali pistanje je uzasno!!!moze li se ikako rjesit i jel mi je ostecen zvucnik???
__znas li mozda ti slivano zasto je ovo??__
kao prvo ja nisam budala nego samo lijepo pitam.a da znam sigurno vas nebih pitao.ako netko ima vremena samo nek mi napise tj. odgovori samo sam to trazio dali se to moze napraviti
moze se pretvorit u w800,100% sam siguran da mob ne mozes sj****,sve se moze popravit,ako ne diras gdfs,eprom,eeprom nemas sta sj****,phone xs ne moze sj**** mob zato jer on moze samo flashat main,fs,finalizirat mob,evo ovak ja sam pocetnik imam k750i od t-koma i zanima me jel se moze konvertirat moj mob u w800i i koliko je to sigurno?? hvala sry za neznanje
Zadnji uredio Most Wanted : 10-02-2007 u 12:25
@xulos
TopSony je popizdio i sad se download bilo cega mora platit,ako se odlucis za flashanje reci pa cu ti upload-at na FileFactory sve sta ti treba za flashanje![]()
w800_firmware (FS trebas "provuc" kroz GSlide ako ga zelis stavit na k750)
Zadnji uredio Most Wanted : 10-02-2007 u 16:26
aj meni ce frend sutra doc on je sredio svoj sony pa ti ja kazem koji je cid i jel red ili brown?i koja je razlika u tom coloru?i aj mi stavis onda firm i soft od w88 na taj File ili kak vec da ga skinem.i ak nes sjebemo os mi stavit od mog k 750 soft i firm ?thanks
Btw jel ima ko pretvoren k750i u w800i? i jel ime kakve veze ak je moj k750 od t koma![]()
Zadnji uredio Xulos : 10-02-2007 u 23:20 Razlog: da
svi skoro na ovom forumu imaju pretvoren u w800!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ako nest sj**** reci pa cu ti stavit link na k750 origigi soft
ja imam pretvoren k750i u w800i ,to sto je tvoj od t-coma nema veze
razlika u boji je da brown moras prvo pretvorit u red da bi mogo bilo sta nabrijavat,ili flashat s xs++ v1.02 koji ima podrsku za brown mobove al FW s kojim ga flashas isto mora biti brown
w800_r1bc002_cid49_FW
Zadnji uredio Most Wanted : 12-02-2007 u 16:53
ej samo da vas pitam gledo sam u xs++ i mob mi je brown..kak se prebacuje u red??thanks...e jel mi moszete staviti za frenda main i fs od w800i ali R1DB001 ,NE R1BC002!!!! zato jel on ima na k750 R1DB001 pa mu treba isit takav al od w800i.
Zadnji uredio Xulos : 11-02-2007 u 21:52
evo javio mi frend uspio je uopce netreba ono customization napravit samo flashanje!moze li mi neko objasniti zasto kad radimo customization nece se upaliti a kad ga ne napravimo radi sve super tj kao w800i.Kad radimo cust izbaci da nemoze kao cannot break main i pise error a kad bez cust upali se i sve radi?ubacimo main u prvi prozor flasha i fs u drugi naj stisnemo flash sve se to zavrsi onda ga iskopcamo kako pise stavimo na cust ono emea2 i oi dodje do kraja i nece ga zavrsiti tj zavrsi ali ga ne finalizira..e da jos nes vidio sam da neki u phone xs u onaj prozor di ide main file stavljaju neki file .ssw tak nesto ko sto je na prvoj stranici prikazano?kuzite?i jel se mora raditi u faru nako svega u xsu?
Zadnji uredio Xulos : 11-02-2007 u 23:26
nemoraš više u faru raditi,far ti je još jedna opcija pomoću koje možeš flashati mob i po meni bolja i brža!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Gdje da skinem DaVinci s kojim mogu provjerit koji mi je CID ? (W800)
Imam problem, ništa se ne događa kad kaže da stavim kabel i držim c. Probao sam i "DavinciFlasher" i "DVTupdate".
aj s silva objasni kak se radi u faru ak kazes da je brze i lakse?moj je brown tak da neznam dal moze u faru?aj objasni?daj ljudi pa zas mi komp nece prepoznat mob upali ga i pise dolje new hardware detected i ona ga upali (xs++ ga ne prepozna) i onda izbaci a problem occured with instalin your hard. it might not working properly.instaliro sam nove usb drivere i opet nece?aj nek neko da link s najnovijim usb flash driverima mozda ovi koje sam stavio nisu najnoviji??pomozitee
Bookmarks