maraschino - PTICICA
e jel moguće kak spojit uređaj na 2 televizora?
dali je moguce editirat liste programa na neki nacin?
(npr. da si poslozim listu drugacijim redosljedom)
pretpostavljam da nije, ako to dolazi sa njihovog servera
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
o thanks, a jos jedno pitanje..
jeli moguce nekako vidjeti cijeli sadrzaj neke emisije ili filma. jer na tv vodicu kad se oznaci nesto, pise onoliko koliko stane pa neznam kako da vidim kompletan text!? ako stisnem OK onda nudi prebaci na program i postavi podsjetnik...
stisni info
U danasnjim novinama "24 sata" na stranici 10. imate tekst o tome da je T-com pristao na placanje naknade zbog kasnjenja sa instalacijom MaxAdsl-a kod nekog tipa.
Ako imate slican problem probajte i vi potraziti neku nadoknadu za boli zbog sporog modemskog interneta.![]()
Sretno.....![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
(Pre)često mi se zamrzne slika i napiše: Kanal trenutno nije dostupan.
Mora li to tako biti ili?
meni zna napisati preko ekrana "kanal nije dostupan", ali u pozadini se normalno vrti program i da nema tih žučkastih slova nebi ni skuzia da nesto nije u redu...
maraschino - PTICICA
mene samo zanima kad ce ovo biti moguce
navodno ce biti omoguceno snimanje na njihov server pa naknadno pregledavanje. koliko ce biti prostora, kako ce se naplacivati i sl za sad su nagađanja, ali izgleda da se radi na tome i da ce biti skoro nesto od svega toga...
zivi bili pa vidili![]()
maraschino - PTICICA
i na daljinskom ima tipka za snimanje, kad se pritisne na ekranu pise 'kontaktirajte pruzatelja usluge za pretplatu na ovu uslugu'.
ma ok je to opcija da se moze snimit nesto, al zamisli recimo ides si snimit koncert neki a ono svako malo se zablokira slika. moraju poradit na tome...
(mislim na snimanje sa tv-a na dvd ili na komp...)
Zadnji uredio flOoKi : 03-02-2007 u 18:58
Ako vas zanimaju nesluzbene informacije o novostima za maxtv pogledajte si ovdje...
http://www.satelitskiforum.net/wbb2/...threadid=43645
iako je jos neprovjereno,lijepo zvuci.daj boze da to sve i bude.
maraschino - PTICICA
pa... sto se tice tih (mogucih) novosti, po meni je sve to vise manje nepotrebno jer meni netreba nista od toga, jedino sto bi stvarno volio je da ubrzaju maxtv, jer inace, ne preporucujem maxtv onom ko inace voli brzo surfat po programima (kao ja)
cak se zna desit da stisnete na daljinskom tipku za promjenu programa a on se prebaci tek nakon 5 sekundi
vidis kako su zahtjevi razliciti. meni osobno sve ovo nije nista posebno, tek ce me posebno zapaliti kad omoguce snimanje i neke druge opcije za koje cemo tek vidjeti...
maraschino - PTICICA
ajde svi korisnici maxtv-a napisite svoj top5 vama najboljih programa iz ponude maxtv-a i top5 najgorih!
moj top5 najboljih:
1. discovery channel
2. national geographic
3. vh1
4. hbo
5. animal planet
top5 najgorih:
1. romantica
2. bloomberg
3. luxe tv
4. reality tv
5. baby tv
napisite koje bi programe voljeli vidjeti u popisu..
po meni, treba izbacit one programe za pracenje cjena dionica i vijesti tipa bloomberg, kapital net, euronews... i ubacit vise sportskih programa
Evo i cijena HBO-a za MaxTV pretplatnike:
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/c.../int_maxtv.asp
Nije ovo za mene ...
e znaci li to da ce se gledanje hbo-a placati 40kn mjesecno???
meni je bas sad dosao maxtv i ono...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks