ako uvedemo MAXtv da li onda jos uvijek moramo placati onu preplatu HRT-u za
TV
Meni je najviše žao kod ovog MaxTV-a što ne mogu streamat program na HDD, što je očito namjerno postavljeno![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ako uvedemo MAXtv da li onda jos uvijek moramo placati onu preplatu HRT-u za
TV
Koliko znam, da, jer je kao zakon da ako u kući imaš TV prijamnik, pretplatu moraš plaćati... A to "moraš" je relativan pojam... Primjerice, Mile je odmetnik koji ju ne plaća...
Evo cijene za MAXtv![]()
http://img227.imageshack.us/img227/171/maxtv1iu9.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/7425/maxtv2ma8.jpg
Što reći... ostajem na kabelskoj![]()
Pretplata mi je 65kn ali bez ikakvih ugovora i uređaja, jedino je bio početni trošak instalacije u rangu. Uglavnom, jedna neatraktivna ponuda po mom mišljenju.Izvorno postao cyberphere
Portal im trenutno ne radi. Jel zna tko koje programe misle ponuditi i da li im se dostupnost poklapa s MaxADSL-om?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zvao i vele da nažalost nije došlo danas radi nekih problema..
da če krenuti nakon nekog vremena![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Kanal koji ce biti sigurno u ponudi:
MAXtv promo kanal
HRT 1
HRT 2
RTL Televizija
NOVA
HRT Plus
Big Brother 1
Big Brother 2
Big Brother 3
Z1 TV - Zagreb
Otvorena Televizija (OTV) - Zagreb
Nezavisna Televizija (NeT) - Kutina
Kanal RI - Rijeka
Televizija Slavonije i Baranje (STV)
Varaždinska televizija (VTV) - Varaždin
TV Nova - Pula
TV Dalmacija - Split
BHT
Prva TV
RTS
OBN
Radio Televizija Crne Gore (RTCG)
BBC World
EuroNews
CNBC Europe
Bloomberg Television
CNN International Europe
DWTV
Nickelodeon
Jetix
Boomerang
Kika
National Geograpic
Discovery Channel
Discovery Animal Planet
Discovery Science
Discovery Civilisation
Discovery Travel & Living
Travel
Zone Reality
CMC
Balkanmedia TV
MTV Adria
VH1
VH1 Classic
Viva
Zone Romantica
DSF
ESPN Classic
Motors TV
Extreme Sports Channel
E!Entertainment
Fashion TV
Vox
Canale 5
Italia 1
MTV Adria
MTV2 Europe
MTV Hits
MTV Base
VH1
VH1 Classic
VIVA
Ovo je cisto smece, receno je da ce biti jos kanala, a ne samo ovo, ako ovako ostane nevjerujem da ce se proslaviti t-com... 90% ovih programa plus jos neke strane mozete gledati kod kabelskih operatera za istu cijenu, a nemorate se muciti s uvodenjem max tv u vas stan...
Zaboravljate da ne žive svi tamo gdje ima kabelske, a negdje gdje je i ima ne funkcionira baš najbolje, kod mene npr.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa ako se ne varam max adsl nije dostupan svagdje, pa tako ni max tv...Izvorno postao Sljaka
Točno, nije dostupan svuda, ali je u svakom slučaju rašireniji nego kabelska TV.Izvorno postao The Dragon
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
IMHO, maxtv je odlicna prilika, bar za mene:
1. nemam dostupnu kabelsku
2. manje od 70 kn mjesecno je odlicna cijena za hrpu programa i jos mnogo dodataka
3. nudi mnogo stvari koje niti kabelska niti digitalna satelitska ne nude, VoD, EPG, ekskluzivni sadrzaj, lokalizacija...
4. ova ponuda sad je tak malen dio onoga sto dolazi, virtual hard drive, streamanje starijeg sadrzaja nekih programa...
5. digitalna satelitska je prekomplicirana i neisplativa, nema interaktivnost. Maxtv je plug and play rjesenje.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ovo ide samo na jedan televizor,znači svaki tv bi trebo imat svoj (box)priključak ako je uopče moguče uzet 2 na jednu liniju ?! što znači ako želim imat ovo u 2 sobe plačam 2x65kn
vidim da je naplata filmova raspoređena po kategorijama od 5 - 15kn ,vjerojatno su raspoređeni po godinama,što hitove automatski stavlja skupljima a starije jeftinijima, sviđa mi se
vrlo vjerovatno...ako ide u scart ne vjerujem da se moze nekako "preneti" na drugi TV...jedino ako u aparatu nema jos jedan utor,sto sumnjam...
isto je i sa HBOom...ako zelis gledati na vise TVa moras placati za svaki pretplatu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nije u scartu problem, nego u tome što je linija 5mbita za box,pa ju nemožeš "polovit"
Ljudi najbolje je strpit se koji mjesec jer će sigurno se cijene sigurno snizit kak je bilo i s maxADSL- om, a što se tiče općenito maxTV- a stvar je super jer ja nemam dostupnu kabelsku samo mi je malo sjebano davat onih 300kn za uvođenje ili kak to ide
Pa pošto mnogi NE razumiju njihove cjenike nek netko napravi račun da svi razumijemo![]()
There are no shortcuts in evolution.
Ako je to istina, onda je to u onoj stvari... Većina domova danas ima više od jednog TV prijamnika, a sigurno neću plaćati dvije pretplate plus onu pretplatu koju plaćam(o) HRT-u... Na kraju bih morao dati cca 200 kuna za TV svaki mjesec... Malo sutra...
upravo to kod mene stišče na kočnicu
btw. upravo sam vidio maxtv reklamu na rtl-u
a ja sam recimo gore,na katu...i imam ono 1,2,rtl,otv,net i novu...i to je sve...nista drugo nemrem hvatat...satelitsku imamo dole a mogla bi se i meni provuc,samo ja to nikad necu docekatpa bi ovo bilo super za mene...moji placaju za TV dole sebi (i meni
) a ja sebi dodatno placam tih 65kn za ove dodatne programe...samo kad bi bilo onog VH1 sa adult sadrzajem
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks