iz razloga što me živcira mob bez zuma puno slušam mjuzu , imam probleme s basovima tj smanjuje mi se ,,,,, a pošto imam 500+ pjesama na mobu lako se izgubim ,,, kvaliteta zvuka ...
DA
NE
iz razloga što me živcira mob bez zuma puno slušam mjuzu , imam probleme s basovima tj smanjuje mi se ,,,,, a pošto imam 500+ pjesama na mobu lako se izgubim ,,, kvaliteta zvuka ...
A sto ce vam ljudi uopce taj zoom?! To je digitalni zoom, sto znaci da mobitel "izmislja" pixele koji nedostaju na osnovi okolnih pixela. Drugim rijecima, to je unistavanje slike. Koja buduci da je ipak rijec o digitalcu na mobitelu ionako nije bas neke kvalitete. Stvarno ne vidim cemu to.: Relativno cesto slikam sa mobitelom, i najvise 2-3 puta mi je taj digital zoom (uvjetno receno) dobro dosao. No da ga i nisam imao, opet OK. U svakom slucaju, ako vec nemam nista drugo nego samo mobitel, radije cu se fizicki pribliziti (pa makar i riskirao samar zbog toga
) i slikati bez tog zooma, pa da mi slika bude barem koliko-toliko upotrebljiva.
BTW, AFAIK, taj najnoviji firmware i dalje ima zoom, samo moras spustiti rezoluciju slike (doduse to onda vise nije zoom nego crop, ali dobro).
Ma ljudi previše očekujete od tog mobitela ako hočete da vam slika bude jako dobra onda kupite bolji mob ili digitalac
There are no shortcuts in evolution.
sad me nešt zanima. neko je reko ak se sjebe nesta da vratimo nazad firmware od k750 i nosimo na servis. A mozes vratit firmware od k750, ali ne brandiran. Pa skužit če ovi na servisu. Neznam.
Jel se može u Far manageru, skinut cijeli softver tj, backup i onda lupit ovaj od w800, pa ak se kaj sj.... moze se vratit stari?
cid 49 brown
ja mislim da se isplati jer w800 ima bolji software
imam pitanje zasto mi sad odedamput na w.media playeru nece otvoriti video samo pis da media player nemoze otvoriti tu vrstu file???????????Hvala
Pitanje za ove koji su stavili w800 software jel utjece na trajanje baterije?
Takoder potvrdujem da ne utjece na trajanje baterije...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
samo mogli ste napisat preko cega kako se to radi
ak neko zna nek mi se javi na msn
vorker@net.hr
@voker: koristi malo opciju pretraživanje... Pisalo se o tome dosta... samo je pitanje da li imaš CID36 ili CID49 mob...
Evo ti par linkova: Fleshanje i modanje K750&W800..., Pomoć oko fleshanja K750 -> W800, K750 -> W800...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
za stavljanje sam softa normalo da ce mob raditi malo bolje ali pazljivo....![]()
ja nisam sam stavljao soft u njega vec sam dao 50 kn lokalnom unlockeru i napravio mi je to...
Kasnije sam ubacivao preko FAR-a drivere kamere, displaya, zvuka, itd i sve je stimalo!
Ja sam stavio soft od W800 i nije loše. nije brandiran i ima walkmen. to su jedine prednosti ostalo je sve isto.
Ja kad sam ga stavljao osjetila se lagana razlika u brzini tako da si stavi soft od w800 ako ne zbog funkcionalnosti, cisto malo radi promjene...
..i da ti se makne ona glupa tipka za net.Odnosno da tom tipkom pozivaš mp3 player.
Bookmarks