meni promjena softwera izgleda ODLIČNOi jako mi se sviđa unutrašnja promjena,a rezultati su svkako dobri i vrijedi probati...![]()
DA
NE
Ljudi, evo skupio sam sve sto mi treba da udjem u mobitel preko FAR-a, ali imam jos par dilema, ja sam flashao k750i u W800, znaci samo Main, e sad me zanima kad na kraju da bi osposobio ponovno tel moram odabrati onaj rest, da li cu uzeti rest od K750i R1DB001, ili od W800 R1DB001????????????
###1410989180026
meni promjena softwera izgleda ODLIČNOi jako mi se sviđa unutrašnja promjena,a rezultati su svkako dobri i vrijedi probati...![]()
Pokušao sam flešati k750i sa firmwareom od w800 sa xs-om i pri kraju mi piše activating filesystem i tako stoji. Nakon 15 min sam prekinuo ali mi se pojavljuje greška kad pokušam upalit mob (onaj walkman player mi radi). Ako netko zna u ćemu je problem molim da mi odg.
Probaj uključiti neku "kvačicu". Nešto kao: finalizacija, ili flashaj i customization package skupa sa flashom.
trebaš točno označiti customization,break XS,onda moraš cda and regio točno označi,ak ti je firm emea2 onda označit emea_2...itd...
...reper u duši...
MOJ BLOG
Buduci da ova anketa nije vise bas aktualna, zatvaram ovu temu.
![]()
Bookmarks