..i da ti se makne ona glupa tipka za net.Odnosno da tom tipkom pozivaš mp3 player.
DA
NE
..i da ti se makne ona glupa tipka za net.Odnosno da tom tipkom pozivaš mp3 player.
ja već dosta vremena pratim ove teme, i pokusavam nesto skuzit, ali mi ne ide. Nikada prije nisam to radio, i nemam pojma o verziji moba i svim tim njegovim informacijama. kako se to može provjerit?
dali se fleshanje moba s davinchijem naplačuje.
ako da ima li neka caka da bude besplatan.
znam da bi se to moglo i s far menagerom ali ja ga osobne ne razumijem previše
a taj program je sličan davinchiju
imam taj 13.7 ali piše
Finalization and Customization - need one credit !
s davincijem se provjerava cid ali men napiše ovo:
Client Version 13.7 - K750 Flasher
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Flash Loader not accepted! Try to Recover phone before flashing.
Flash Loader not accepted
Execution Time - 00:00:10
Error: 0x002004
probo sam i s karticom i bez nje.
jel to neki loš znak da nebi slučajno prilikom fleširanja dobivo erore pa mi flash ne uspije.
pa ode![]()
mob
bok sta ima speddy!!!!!
@CandyMAN
da,moraces prebacit u cid49(cca 15min)
@endemons
ucim t.c.
ti i t.c. dva razlicita pojma !!!!
sad mi je dobra i opera sta kazes na moju porukicu danas!!!!!!!!
nemoj zaboraviti spotove i one programe sutra donest !!!!!
Zadnji uredio imaticx : 27-02-2007 u 18:32
@endemons i @speedy_220,
Predlazem da se prebacite na privatne poruke. Forum, a pogotovo ova tema, definitivno ne sluze vasim dogovorima za sutra.![]()
budem sutra pogledo za broj,nisam siguran ali mislim da stavljaju
W800_R1BC002_FW_i_malo_patcheva![]()
Zadnji uredio Most Wanted : 01-03-2007 u 19:19
e jel znaš možda kako na mobu vidjet kojeg je datuma izražen ili tak nešt.
i od kojeg su datuma t-mobilovi paketi počeli biti brown juš uvjek se nadam da je to jedan iz zalihe
e LJUDI MOB MI JE RED ako tako piše u xs++ onda valjda je a u gslidu mi je flasblock uspio od prve(1----291,291----291)
evo i u xs je flashblock prešau 1 bez ikih problema
e a šta da napravim kod finaloziranja u onim uputama je i main i fs zajedno a ja stavljam samo main šta da napravim
Zadnji uredio imaticx : 01-03-2007 u 22:58 Razlog: ubuduce koristi tipku EDIT. moderator
stavis kvacicu na main->odaberes main->stisnes flash
jel se kod wolkmena kada staviš samo main dobije ikona wolkmena ili ostaje ona stara
dobije se ikona walkmana,u menu-u vise ne pise media player nego walkman
evo uspio sam dobio sam W750 brendirani w800.
e ali sad nemam hrvatskog jezika. lol kako ga stavit
mozes flashat fs(emea2)
a mozes na main stavit patch koji ti u drugo(other) stavlja folder lng i u njemu su ti jezici(mozes ih mjenjat preko kompa kad god se sjetis,moraju bit za w800)
Da se nadovežem na ovu temu. Što se bolje isplati? Kupiti novog K750i (prek oglasnika) i na njega staviti soft od W800 ili kupiti polovnog W800?
jeftinije ces proc ako kupis k750 pa naknadno stavis soft od w800 ali pazi da mob bude RED,jer ako uzmes brown morat ces prvo flashat erom za sto ti treba servisni kabel koji je jako skup,(svi vip kodirani k750 su red,t-mobile od 12 mjeseca '06 su brown,)
meni je w800 ljepsi,hardwareski isti ko k750,da je w800 bio jeftiniji kad sam kupovao novi mob sigurno bih ga uzeo
normalno da DA, dobiješ flight mode i bolji player!![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks