probaj s novim k750 jer kad stavis soft od w800 gore, dodes na isto...
ipak novo je novo....
DA
NE
probaj s novim k750 jer kad stavis soft od w800 gore, dodes na isto...
ipak novo je novo....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Imam Vodafone K750i softver
R1DB001
prgCXC1250035_EU_2_C
L R1DB001
EROM:R2B001
prgCXC 1250091_EROM_
DB2010_CLARA_FLAFLA
Želim maknuti Vodafone softver i staviti w800
Molim tutove i programe za to i ako je ko u mogućnosti mi objasniti , hwala
ali samo tutove i programe pa onda "snađi se druže"
1.Pitanje:Jel se kako može vratiti Vodafone soft ako mi zatreba garancija?
2.pitanje :Jel ima patch ili nešto drug da kada ulazim u w800 da odmah pita za korištenje RADIA????
Zadnji uredio NiX@tHeG4M3R : 26-04-2007 u 19:59
E ja sam swe sredio i idem flashat
i ne želi mi prihvatiti
mob ugasim i cijelo vrijeme mi se pali
ajde opišite owaj postupak na hrvatskom
USB Flash driver Installation:
- Turn off the phone,
- plug usb cable to pc usb port.
- Hold "C" button and plug cable to phone
Windows will detect a new device,
and install the EPIUSB drivers.
Flashing Procedure:
- Turn OFF the phone
- Select Main and FS flash files
- Mark Finalization box
- Push FLASH button
- Hold "C" button and plug usb cable to phone
Client will detect phone and start flashing
to desired model/language
Finalization and Advanced Settings - need one credit
DVT Settings Loaded!
Flasham ga sa davincijem
jel ko zna kolko bi to moglo trajati?
i kakvi su to flash DRIVERi
za k750 dajte link da skinem PLS pLS
waljda zbog toga neće
dajte mi te FLASH DRIVERE
da zbog flash driver nece a njih instaliras tako da ustekas kabel u komp --> na mobu --> drzis C --> ustekas kabel u mob --> windowsi jave novi HW -->kad te pitaju za drivere das im usb flash drivere![]()
![]()
ili kopiras u windows/system32/drivers
btw evo drivera --> drugi put koristi search![]()
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=548514&postcount=90
Znači sda trebam ispočetka instalirati drivere ???
ppa nije problem ajde fala care!!!!!
tak se spaja u boot modu --> kuzis ?
p.s. skini noviji xs(xs++ v1.2)
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6805 (moras se regat)
ne znam kako sa k750 al sa d750 često zna bit problem s paljenjem i nakon šta se stave driveri pravilno, a moguće ga je rješit tako da tipku c ne držite prije spajanja moba na kabel, već da ju pritisnete u isto vrijeme kad spajate mob i kabel. zvuči glupo, ali pali ako flash driveri ne pomognu
Zadnji uredio Corunir : 28-04-2007 u 01:25
da
al piše
TURN OFF mobile phone
a kada ga ja priključim on se meni upali![]()
a i kada maknem PC SUITE i rpikopčam uopće ga ne doživlajava nego 1. moram instalirat drivere onda ga tek WINDOWSI PREPOZNAJU znači tek onda piše NEW HARDWARE DEVICE FOUND ali ja nemrem odrediti kaj da se instalira
samo mi iskoči onaj baloon dole
pa kad ti se upali u trayu klikni na baloncic found new hardware i kad te trazi drivere odaberes mapu
btw flash driveri nisu na cd-u koji si dobio s mobom
to je i kod mene bilo, i nije nikakav problem, s foun new hardware oznacis datoteku drivera, instaliras, onda ugasis mob izvadis karticu udes u xs++ stines start, drzis tipku C na mobu i prikljucis ga i to je to. znaci mob mroa bit ugasen i moras drzat C. ne vidim zasto je toliki problem.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ja ko konj po tome stiščem i neće(((
pa drzi tipku!!!!!!!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ma ne derite se na čovjeka, drži on tipku al se mob svejedno pali, i meni je tak bilo. u prošlom postu sam objasnio kako se može taj problem rješit ako imaš sreće, pošto meni pali svaki put tako. a inače sa phone xs nikako nisam mogo flashat mob jer ga neće prepoznat nego sam morao sa davincijem i far managerom
da treba ti FS, MAIN i CDA. za naše područje ti treba
FS: W800_R1BC002_FS_EMEA2
MAIN: W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA
i CDA: W800i_CDA102430_2_EMEA_2
za najbolji vidič kako to sve napravit se pobrinuo jedan lik baš tu cafe mobil, sori al sad ne znam koji je link pa ćeš to morat sam potražit
e jel se moze flashat k750i sa davincijem ak je brown? ja imam sedamstopedesticu i al je brown i nece sa xs ni s farom...
For the hoven lands...
to sam baš htio reć možeš samo ako je cid 36 ...
btw. wotan je jeftiniji i po meni bolji ...
Cekajte, pratio sam sve ovo od CID36 pa sve do dnas znaci ako je telefon CID49 i Brown od modovanja nema nista mora biti CID49 RED.Jel se moze kako obrnuti CID49 brown u red??
I jos nesto jel su sad noviji telefoni brown ili red??
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
to sam se i ja pitao ali za to moras izlgeda imati neku malo bolju opremu od one koju si dobio sa mobom meni su rekli da mi je najbolje da odem kod lokalnog dekodera i da mi to on sredi ovako sam tesko jedino vidis da kazu mozes sa da vincijem ali ako imas cid 36 najbolje odi kod nekog u servis i pitaj da ti ga prebace, i ja cu morati, a za fleshanje k750i u w800 mislim da se isplati jer imas i super kameru a onda i dobijes ono jedino sto obicnom k750i fali a to je malo bolji player i sve vezano uz njega!stoga mislim da se isplati!
da, brown erom se mora prebaciti u red prije nekakvog moddanja a to moze se napraviti samo sa servisnim kablom
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ok bio sam siguran da se to moze uraditi samo u servisuNego me interesuje(vidim da ste gore nesto pricali) da li svi novi k750i su brown ili red, znam da je CID36 bio do odredjenog perioda i posle je na scenu nastupio CID49, pa zato pitam jel kod ovoga sad ista stvar.Da li npr. onaj telefon koji je sa vodafone mreze je brown,a ovi legalni su red...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Ljudi, evo skupio sam sve sto mi treba da udjem u mobitel preko FAR-a, ali imam jos par dilema, ja sam flashao k750i u W800, znaci samo Main, e sad me zanima kad na kraju da bi osposobio ponovno tel moram odabrati onaj rest, da li cu uzeti rest od K750i R1DB001, ili od W800 R1DB001????????????
###1410989180026
to se i meni desilo, mislim da je mob bio u 'mrtvom' stanju.. i samo sam flshao ispocetka.
Ljudi, evo skupio sam sve sto mi treba da udjem u mobitel preko FAR-a, ali imam jos par dilema, ja sam flashao k750i u W800, znaci samo Main, e sad me zanima kad na kraju da bi osposobio ponovno tel moram odabrati onaj rest, da li cu uzeti rest od K750i R1DB001, ili od W800 R1DB001????????????
###1410989180026
Bookmarks